- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.241
Pazartesi salı ya geldiği için özel sektöre bir etkisi olmaz muhtemelen birleşmez bizim :) Ben 3 gün yıllık izin alıp sonraki hafta iznimi başlatmayı düşünüyorum, ben de evden çalışıyorum o yüzden biraz rahatım çalışma konusunda. Tabii ne kadar evden çalışsak da stres sinir oluyor etkiliyor o daYa bunu bende düşünüyorum ama bakalım nası olcak bayram belki birleşirse izin filan uzarsa biraz daha iyi olabilir
Dönmedim canım şu an sürecim belirsiz ve kararsızım bayrama kadar bir durup düşüneceğim. Eşim oradaki doktorlar ve sistem daha iyi burda tecrübe ettin ticarethane gibi davranıyorlar para almak için gerekli gereksiz bütün testleri yapıyorlar denek gibi ve açıklama yine alamayacaksın huzursuz olacaksın diyor. Bebeğin ve senin sağlığı için orda doğum yapman daha iyi diyor. Ailen sahip çıkmasa bile çevrende insanlar olur daha iyi hissedersin diyor. Zaten ben gelicem 2 ay sabret dedi. Şu anda anneannemin evinde kalıyorum. Ama ben dönmek istiyorum açıkçası. Anneanne de olsa kendi evim gibi rahat edemem. Ve burda olduğum sürece ailem beni rahatsız etmeye devam edecek. Dün babam güya konuşmak için geldi hadi gel diyip durdu istemiyorum her dediğinizi yapmak zorunda mıyım diyorum zorundasın diyor. Ben ilgi bekliyorum diyorum kimse öyle bir ilgi göstermiyormuş çevrelerinde. Yani yine kendileri haklı iyice sinir oluyorum. Valizini götürücem mecbur gelirsin filan dedi sakin kalmaya çalışıyorum çıldırtacaklar yine beni.Çok haklısın stresle daha da fena oluyordur. Ne yaptın peki canım şuan? Döndün mü eve? Umarım daha iyisindir
Acaba açıkça söyleseniz mi biraz uzak kalmak iyi gelicek herkese diye? Eğer sonradan dönmek isterseniz de tarihi ileri attıkça uçağa binebilecek misiniz peki? Belirli haftadan sonra yasak diye biliyorum.Dönmedim canım şu an sürecim belirsiz ve kararsızım bayrama kadar bir durup düşüneceğim. Eşim oradaki doktorlar ve sistem daha iyi burda tecrübe ettin ticarethane gibi davranıyorlar para almak için gerekli gereksiz bütün testleri yapıyorlar denek gibi ve açıklama yine alamayacaksın huzursuz olacaksın diyor. Bebeğin ve senin sağlığı için orda doğum yapman daha iyi diyor. Ailen sahip çıkmasa bile çevrende insanlar olur daha iyi hissedersin diyor. Zaten ben gelicem 2 ay sabret dedi. Şu anda anneannemin evinde kalıyorum. Ama ben dönmek istiyorum açıkçası. Anneanne de olsa kendi evim gibi rahat edemem. Ve burda olduğum sürece ailem beni rahatsız etmeye devam edecek. Dün babam güya konuşmak için geldi hadi gel diyip durdu istemiyorum her dediğinizi yapmak zorunda mıyım diyorum zorundasın diyor. Ben ilgi bekliyorum diyorum kimse öyle bir ilgi göstermiyormuş çevrelerinde. Yani yine kendileri haklı iyice sinir oluyorum. Valizini götürücem mecbur gelirsin filan dedi sakin kalmaya çalışıyorum çıldırtacaklar yine beni.
Kızlar doğum sonrası hazırlığı da olabilir. Ben de uyanıyorum nedensiz ustelik sabahın körü birde işe gidiyorum.... Saatlerce uykusuz saçma sapan bir hal aldı durumBak nefret ediyyorum neden bı anda uyanıyorum ve saat 3 kusurleri gösteriyor oluyor zaten iki saat olmamış oluyor uyumaya başladığım ve sonrası kabus asla dalamiyorum uykum bitmiş resmen
Ben 27 Mart'ta 32 dolar dolmaz ayrilicam... Elimden gelse şimdi bırakırımKızlar nasılsınızzzz memlekette son günlerim Ankara’ya dönüş cumartesi günü. Evimi çok özledim ama buradaki rahatımı da bırakmak istemiyorumoğlum da burda bahçede filan oynuyor güzel güzel kendime bile uzun zaman sonra vakit ayırabildim bana çok iyi geldi. 12 sinde de işe dönüyorum bakalım ne kadar çalışabileceğim. 37 ye kadar çalışmayı düşünen var mı aramızda
17 martta benim doluyor izne çıkabiliyorum
Cidden zor bir durum ama olsun bir şekilde geçer gider elbet. Sen pozitif olmaya çalış. Eşinde gelecekmiş zaten. Bebislerimize kavusmaniza az kaldı. Sen güzel seylere odaklan canım. Ailen umarım duygularını anlar ve ortak bir yol bulursunuzDönmedim canım şu an sürecim belirsiz ve kararsızım bayrama kadar bir durup düşüneceğim. Eşim oradaki doktorlar ve sistem daha iyi burda tecrübe ettin ticarethane gibi davranıyorlar para almak için gerekli gereksiz bütün testleri yapıyorlar denek gibi ve açıklama yine alamayacaksın huzursuz olacaksın diyor. Bebeğin ve senin sağlığı için orda doğum yapman daha iyi diyor. Ailen sahip çıkmasa bile çevrende insanlar olur daha iyi hissedersin diyor. Zaten ben gelicem 2 ay sabret dedi. Şu anda anneannemin evinde kalıyorum. Ama ben dönmek istiyorum açıkçası. Anneanne de olsa kendi evim gibi rahat edemem. Ve burda olduğum sürece ailem beni rahatsız etmeye devam edecek. Dün babam güya konuşmak için geldi hadi gel diyip durdu istemiyorum her dediğinizi yapmak zorunda mıyım diyorum zorundasın diyor. Ben ilgi bekliyorum diyorum kimse öyle bir ilgi göstermiyormuş çevrelerinde. Yani yine kendileri haklı iyice sinir oluyorum. Valizini götürücem mecbur gelirsin filan dedi sakin kalmaya çalışıyorum çıldırtacaklar yine beni.
Canım seyehat izini belgemi aldım doktorumdan 36 haftaya kadar gidebilirim ama umarım o zamana kalmaz.Acaba açıkça söyleseniz mi biraz uzak kalmak iyi gelicek herkese diye? Eğer sonradan dönmek isterseniz de tarihi ileri attıkça uçağa binebilecek misiniz peki? Belirli haftadan sonra yasak diye biliyorum.
Siz nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın. Sizin oradaki sistem nasıl bilmiyorum ama ben evimin olduğu yerde doğum yapmayı tercih ettim. İsteyen gelsin dedim
Hiç anladıklarını ya da anlamaya çalıştıklarını düşünmüyorum açıkçası bu tavırdan sonra hayırlısı bakalım annenemin evinde annemin evinden daha rahat olurum gibi geliyor artık.Cidden zor bir durum ama olsun bir şekilde geçer gider elbet. Sen pozitif olmaya çalış. Eşinde gelecekmiş zaten. Bebislerimize kavusmaniza az kaldı. Sen güzel seylere odaklan canım. Ailen umarım duygularını anlar ve ortak bir yol bulursunuz
Canım doğuma yakın başlayanları okudum. Ama ben doğumdan sonra başlamıştım.Kızlar ben humana'nın emziren anneler için olan çayını aldım, doğum yapmadan kullanılır mı acaba içmeye başlasam? Daha önce kullanan duyan varmı
Bizi hazırlıyorlar bence deKızlar doğum sonrası hazırlığı da olabilir. Ben de uyanıyorum nedensiz ustelik sabahın körü birde işe gidiyorum.... Saatlerce uykusuz saçma sapan bir hal aldı durum
Çok geçmiş olsun zamanında sağlıkla doğsun inşallahKızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Geçmiş olsun kuzum nasıl yani erken doğuma mı alınacaksın yoksa gözlem altında mısın şu an çocuğu bırakacak kimsen yok mu kalsaydın hastanede keşke..Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Bu şehirde olmak bile seni strese sokuyor belli ki bence kendini huzurlu ve güvende hissettiğin yerde olmalısınHiç anladıklarını ya da anlamaya çalıştıklarını düşünmüyorum açıkçası bu tavırdan sonra hayırlısı bakalım annenemin evinde annemin evinden daha rahat olurum gibi geliyor artık.
Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziKızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Geçmiş olsun, hastanede kalsan daha iyi değil mi gözlem altında. Yine de sen bilirsin tabi, zamanında sağlıkla doğsun inşallah.Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Canım dayanabilirsem ve sağlığım el verirse 36 ya kadar çalışmak istiyorum çalışma şartlarım hamile olduğum için çok hafifledi inşallah dayanırım 1 ay daha uzatsam kâr banaKızlar nasılsınızzzz memlekette son günlerim Ankara’ya dönüş cumartesi günü. Evimi çok özledim ama buradaki rahatımı da bırakmak istemiyorumoğlum da burda bahçede filan oynuyor güzel güzel kendime bile uzun zaman sonra vakit ayırabildim bana çok iyi geldi. 12 sinde de işe dönüyorum bakalım ne kadar çalışabileceğim. 37 ye kadar çalışmayı düşünen var mı aramızda
17 martta benim doluyor izne çıkabiliyorum
Gözlem altında kalmam lazımmış 2-4 hafta olsa iyi olur dediGeçmiş olsun kuzum nasıl yani erken doğuma mı alınacaksın yoksa gözlem altında mısın şu an çocuğu bırakacak kimsen yok mu kalsaydın hastanede keşke..
Ha tamam canım olmazsa mart çıkınca biraz biraz başlayım, tadı nasıldı buarada, ben böyle şeyleri çok zor içerimCanım doğuma yakın başlayanları okudum. Ama ben doğumdan sonra başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?