- 23 Eylül 2024
- 411
- 669
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.181
Çok geçmiş olsun kuzumuza bol bol dua edeceğim sizin içinHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Amin canım, şuan çok hareketli ve herkes doğunca da öyle olur diyorlar bilemiyorum, uyku düzeni bana ve babasına çeker inşallahAynen ya 40 dk sürecek bitecek 9 ay ne zorluklar çektik sezeryan neymiş yaa. Ve bebek ilk günlerde hep yatıyor senin toparlanman için bolca vakit olacak
Cihazdan cihaza ya da doktorun ölçümüne göre fark oluyor canım. Ben de 3 farklı doktora gitmiştim doktor seçimi yapmadan önce hepsi farklı ölçmüştüBugün bizim de kontrolümüz vardı ilk defa bir hamileligimde devlete gittim.
1560 gr 39.5 cm olmuş miniğim. Biraz az gibi geldi acaba devletin ölçümlerinden kaynaklı mı
1 hafta sonra tekrar gideceğim inş.
Ay inş öyledirCihazdan cihaza ya da doktorun ölçümüne göre fark oluyor canım. Ben de 3 farklı doktora gitmiştim doktor seçimi yapmadan önce hepsi farklı ölçmüştübelli bir oran yanılma payı oluyormuş
Bence hiç endişe etme , detaylıya gittiğim gün perinatalog 1 hafta ilerde dedi aynı gün kendi doktorum haftasından 4-5 gün geride dediAy inş öyledirbugüne kadar hep günü günü ne gitti. Ramazandan önce 1 hafta çok yoruldum öğün atladım şimdi çok güzel besleniyorum inş toparlar
Canim benim.dularimiz hep seninle ama icin rahat olsun Türkiye cocuk bebek.kardiloyojisinde cok onde bir ulke bebisinin sifasini bulacaklar inaniyorumHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım, ateş varda vücutta enfeksiyon var demektir, benimkiler antibiyotiksiz geçmedi seninki geçer umarımYuksek ates ve korkunc vucut agrim var ama ne oksuruk ne burun akintisi hic birsey yok sanirim bu lanet hastaliga yakalaniyorum bol c vitemini aldm ilac icmedim bol sivi tukettim tavuk sulu corba etli yemwk vs insallah yakalanmadan ucundan donerm kizlar
Sagol kuzu yarn bi doktora goruneyim ben alternetif tipla cozulmeme ihtimali yuksekÇok geçmiş olsun canım, ateş varda vücutta enfeksiyon var demektir, benimkiler antibiyotiksiz geçmedi seninki geçer umarım
Soylenenlere gore kndini korkutma canim 5 kere bulundum o ameliyathanelerde epiduralide test etrim spinalide genel anesteziyide lokalide kndini kasmaz ise korkulcak birsey yok ama.kndini kasar isen sakinlestrirler seni ameliyattir muhakkak sonrasinda bazi komplikasyonlar olur ama gecer kisa surede meraj etmeAy kızlar benim de ilk doğum ve çok korkuyorum hem ameliyattan hem sonrasından korkuyorum, ben hastaneye yatış yaptığımda hemşirelere baya soru sordum, odaya geldiğim de karnıma bastıracaklarmış ama uyuşuk olduğumdan dolayı hissetmeyeceksin dedi ve ağrı kesiciyi hemen vuracaklarmış. Birde anestezinin etkisinden omuza ağrı giriyormuş yürüdükçe gaz çıkardıkca birde sıcak su tulumu koydukca geçiyor dedi. Yanıma kahve felan alacam.
Aynen katiliyorum hatta ben biraz hevesliyim o ortam beni korkutmuyor tam.tersi cok meraklandiriyor cok soylenenlere kulak vermiyorum bi arkadasim sezeryanin 4. Gunu bebeginin pusetini aldi saglik ocagina yurudu gozumle gorsum tasss gbiydi bi arkadasm 15 gun yatti bu birqz bunye ile alakali ben 3. Gun kalkarm burayada yazarm kizlar ben iyilestim die insallahBen de tedirginim ama korkmuyorum canım öyle ya da böyle bu bebişler bizden çıkacaklar ve sezeryanı da biz seçtik . Fazla araştırma yapmıyorum . Kimsenin fikrini de sormuyorum dinlemiyorum korkutanları da . Herkes nasıl iyileştiyse biz de iyileşiriz . Evet ben de kahve götürecegım önemli bir ayrıntı .
Ayy bana da oldu bir kaç kere ben kendim o sebeptendir diye düşünüp görünmedim bir kere daha falan olursa giderim diyordum ama benim sadece elde değil mesela sol elimde başlıyordu bir kaç saniye sol tarafımdan yukarıya çıkıyordu uyuşukluk en son dilimin sol tarafı uyuşup bir kaç saniye falan sonra geçmiştiElleri uyuşan varmi ya. Benim sol el parmaklarim hep uyusuk.noroloji gebelikden sinir skşmasıdır dedi. Simdi sag el de basladi.
Yaa teşekkür ederiz teyzesiMaşallah prensimizeekızımla aynı gün doğarlar mı acaba erkek bebeklerin kafa çapı bir tık daha büyük oluyor bizim ırkımızda öyle duymuştum canım bence normal son zamanlara doğru biraz daha dengelenir bence eveeet gebe okuluna gitmeyi çok istiyorum hayatım boyunca bir bebeği kucağıma bile almadım aşırı acemiyim inşallah öğrenebilirim İzin konusuna gelince kesin bir düzenleme yaparlar aile yılı diye de bize yetişir umarım ya ücretsize çıkmadan gelse çok iyi olur üç beş ne gelirse bahtımıza
Ah canım benim cok gecmis olsun. Ben yakalandım maalesef evden calısmama rağmen eşim taşıyıcı oldu. Cok kötü 1 hafta geçirdim. Antibiyotik, öksürük surubu ve parol kullanmak zorunda kaldım. Su an hala öksürüğüm var ama halsizliğim geçti cok sükür. Eris varyantı mı ney diyolarYuksek ates ve korkunc vucut agrim var ama ne oksuruk ne burun akintisi hic birsey yok sanirim bu lanet hastaliga yakalaniyorum bol c vitemini aldm ilac icmedim bol sivi tukettim tavuk sulu corba etli yemwk vs insallah yakalanmadan ucundan donerm kizlar
Çok geçmiş olsunDetaylı ultrasonda göründü iki hafta önce . Kalbinin sol tarafı hiç gelişmemiş dediler doğar doğmaz yoğun bakıma alınacak bir haftalıkkende ameliyat olacakmış. Hatta hiç duymak hatırlamak istemiyorum ama büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı iki haftadır. İnşallah düzelir diye dua ediyorum sadece
Çok geçmiş olsun İnşallah ilerlemeden hemen geçsin gitsinYuksek ates ve korkunc vucut agrim var ama ne oksuruk ne burun akintisi hic birsey yok sanirim bu lanet hastaliga yakalaniyorum bol c vitemini aldm ilac icmedim bol sivi tukettim tavuk sulu corba etli yemwk vs insallah yakalanmadan ucundan donerm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?