Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Hipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun kuzumuza bol bol dua edeceğim sizin için kalp hastalıklarında çok iyi tedavi teknikleri var ülkemizde eminim pamuk gibi bakacaklar ve şifalandıracaklar minik kuşu

Aynen ya 40 dk sürecek bitecek 9 ay ne zorluklar çektik sezeryan neymiş yaa. Ve bebek ilk günlerde hep yatıyor senin toparlanman için bolca vakit olacak
Amin canım, şuan çok hareketli ve herkes doğunca da öyle olur diyorlar bilemiyorum, uyku düzeni bana ve babasına çeker inşallah evet 9 ay zorlu riskli geçiyor doğumdan sonrası hepimiz için çok güzel olsun

Kızlar buarada bebiş doğduğunda göbek bağını üzerine temiz bir Bez koyup öyle giydirsek nasıl olur? Daha çabuk kuruyup düşüyormuş, böyle yapan varmı?

Bugün bizim de kontrolümüz vardı ilk defa bir hamileligimde devlete gittim.
1560 gr 39.5 cm olmuş miniğim. Biraz az gibi geldi acaba devletin ölçümlerinden kaynaklı mı
1 hafta sonra tekrar gideceğim inş.
Cihazdan cihaza ya da doktorun ölçümüne göre fark oluyor canım. Ben de 3 farklı doktora gitmiştim doktor seçimi yapmadan önce hepsi farklı ölçmüştü belli bir oran yanılma payı oluyormuş

Cihazdan cihaza ya da doktorun ölçümüne göre fark oluyor canım. Ben de 3 farklı doktora gitmiştim doktor seçimi yapmadan önce hepsi farklı ölçmüştü belli bir oran yanılma payı oluyormuş
Ay inş öyledir bugüne kadar hep günü günü ne gitti. Ramazandan önce 1 hafta çok yoruldum öğün atladım şimdi çok güzel besleniyorum inş toparlar

Ay inş öyledir bugüne kadar hep günü günü ne gitti. Ramazandan önce 1 hafta çok yoruldum öğün atladım şimdi çok güzel besleniyorum inş toparlar
Bence hiç endişe etme , detaylıya gittiğim gün perinatalog 1 hafta ilerde dedi aynı gün kendi doktorum haftasından 4-5 gün geride dedi bence kuzucuk gayet iyidir kilo olarak

Yuksek ates ve korkunc vucut agrim var ama ne oksuruk ne burun akintisi hic birsey yok sanirim bu lanet hastaliga yakalaniyorum bol c vitemini aldm ilac icmedim bol sivi tukettim tavuk sulu corba etli yemwk vs insallah yakalanmadan ucundan donerm kizlar

Hipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Canim benim.dularimiz hep seninle ama icin rahat olsun Türkiye cocuk bebek.kardiloyojisinde cok onde bir ulke bebisinin sifasini bulacaklar inaniyorum

Çok geçmiş olsun canım, ateş varda vücutta enfeksiyon var demektir, benimkiler antibiyotiksiz geçmedi seninki geçer umarım

Soylenenlere gore kndini korkutma canim 5 kere bulundum o ameliyathanelerde epiduralide test etrim spinalide genel anesteziyide lokalide kndini kasmaz ise korkulcak birsey yok ama.kndini kasar isen sakinlestrirler seni ameliyattir muhakkak sonrasinda bazi komplikasyonlar olur ama gecer kisa surede meraj etme

Aynen katiliyorum hatta ben biraz hevesliyim o ortam beni korkutmuyor tam.tersi cok meraklandiriyor cok soylenenlere kulak vermiyorum bi arkadasim sezeryanin 4. Gunu bebeginin pusetini aldi saglik ocagina yurudu gozumle gorsum tasss gbiydi bi arkadasm 15 gun yatti bu birqz bunye ile alakali ben 3. Gun kalkarm burayada yazarm kizlar ben iyilestim die insallah hepimiz oyle oluruz insallah

Arkadaşlar tek tek alıntı yapmadım. Sezeryan ol ak zorunda olanlar ya da tercih edenler öyle aman aman korkulacak bişey yok. Brlden yaptıkları iğne acıtmıyo çok korkunçlu bişey değil. Ben çok fazla heyecan yaptığım için koldaki seruma bişry karıştırdılar ben istedim daha doğrusu en son saate baktığımda 06.01 di gözümü açtım çocuk doktoru bebeğimi muayene ediyodu saat 06.06 idi. Sonra bebeği yanıma getirip temas ettirip giydirip götürdüler. O ara ilaçların etkisiyle ben tekrar uyudum sanırım dikim anını falan hatırlamıyorum. Eşimin söylediğine göre 40 dk sonra da ben getirilmişim odaya. Odaya gittiğimi falan hatırlıyorım tabi ama geçen sürenin farkında değildim.1 gece hastanede kaldım 2.gün evde eşim yataktan kalkarken yardımcı oldu herşeyiyle kendim ilgilendim. Doğrulurkrn zorlandım sadece bi kaç gün. 3 4 gün sonra hiç bişeyim kalmadı. İlk lavaboya çıktığınızda falan zorlanılıyo biraz sadece. O kadar da olur zaten. Hiç kafanıza takmayın şimdiden

Elleri uyuşan varmi ya. Benim sol el parmaklarim hep uyusuk.noroloji gebelikden sinir skşmasıdır dedi. Simdi sag el de basladi.
Ayy bana da oldu bir kaç kere ben kendim o sebeptendir diye düşünüp görünmedim bir kere daha falan olursa giderim diyordum ama benim sadece elde değil mesela sol elimde başlıyordu bir kaç saniye sol tarafımdan yukarıya çıkıyordu uyuşukluk en son dilimin sol tarafı uyuşup bir kaç saniye falan sonra geçmişti

Kızlar peki aranızda detaylı ultrasona girmeyen var mı normal kadın doğum ultrasonuyla devam eden?

Yaa teşekkür ederiz teyzesi kız bebisler daha erken doğar diyorlar ama tabii hiç belli olmaz nasip sağlıkla gelsinler yeter kievet doktor da öyle dedi türk ırkında böyle genelde sorun yok yaptı ama koca kafalı diye espri de yaptı1 ay gibi arada bi süre olunca insan yine evhamlanıyor bakalım ins son aylarda dengelenir dediğin gibi canımhadi bakalım manifestleyelim su ücretli izin konusunu

Ah canım benim cok gecmis olsun. Ben yakalandım maalesef evden calısmama rağmen eşim taşıyıcı oldu. Cok kötü 1 hafta geçirdim. Antibiyotik, öksürük surubu ve parol kullanmak zorunda kaldım. Su an hala öksürüğüm var ama halsizliğim geçti cok sükür. Eris varyantı mı ney diyolardikkat et kendine cok. benim de ilk gün ateş 39.8 olmustu bebise aldıgımız ateş ölçer ilk bende kullanıldı c vitamini,ıhlamur ,bol su tüket ve bol bol terle

Çok geçmiş olsun
İyileşir Allahın izniyle
Yaşamaz denilen nice bebeklerin büyüklük hallerine tanık oluyoruz
İnşallah iyileşir

Çok geçmiş olsun İnşallah ilerlemeden hemen geçsin gitsin
Artık iyice dikkat etmemiz lazım

Benim normal mi sezeryan mi belli değil
Süreç ne getirirse
Ama normal dogumu cok isterim ama normal dogumdan korkuyorum Düşününce herkes korkar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…