- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.141
Doktorun numarası yok vermiyorkanama durduğu için ve bebişin kalp atışına hareketlerine baktığım için gitmedim, pazartesi randevu var ozman soracam b
Keşke verseymiş. Siz içinizi rahat tutun haftanız ilerde ve daha da dayanacağınıza inanıyorum sonu güzel olacak inşallahDoktorun numarası yok vermiyorkanama durduğu için ve bebişin kalp atışına hareketlerine baktığım için gitmedim, pazartesi randevu var ozman soracam bunları da
Evet, çekim gücü daha iyi dediler diye aldım. Teşekkür ederimGüle güle kullanın, bu geliştirilmiş olanı değil mi ?
bebekler çok güçlüler umarım dört elle sarılır hayata sağlıkla gelip, büyür . İyi şeyler dileyip iyi düşünmeye çalışDetaylı ultrasonda göründü iki hafta önce . Kalbinin sol tarafı hiç gelişmemiş dediler doğar doğmaz yoğun bakıma alınacak bir haftalıkkende ameliyat olacakmış. Hatta hiç duymak hatırlamak istemiyorum ama büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı iki haftadır. İnşallah düzelir diye dua ediyorum sadece
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyi olur ve sağlıkla yanı başınızda olur hep. Uzun güzel mutlu ömrünüz olsun hep birlikteHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Normal doğum olağanüstü insanüstü bişey falan gerçekten ama anlık olarak kolunu falan kesmeyle eş değer bi acı yaşarken o sana yüklenen analık duygusu varya o paha biçilemez ve de bebek doğduğu andan itibaren tahmini dikerken bile acı hissetmiyorsun o cataldan kalkıp tekerlekli sandalyeye bı oturuyosun bir kuşsun adeta koş gül oyna sütun de geliyo bebiş de kucağında demin çektiğin o ağrı sızı eser yok bitti gittiTabii bir kaç eksik var onları da tamamlayayım yazarım size mutlaka çok abartılı bir çanta yapmam muhtemelen :)
Rinoplisti ve deviasyon ameliyatı oldum 7 sene önce filan, 6 saat ameliyatta kalmıştım hiç korkum yok o yüzden sezaryenden, ama sonrası zor oluyormuş. Ben de normal doğum konusunda yusuf yusuf um şuan.
Ben de ameliyathaneye hazırlık aşaması için gelceklerya odaya hadi bakalım hazırlanın diye o an ki kalp carpintim şuan bile oluyo aşağıya indik buz gibi oturcaz hiç görmeden bı anda iğne vurulacak arkamıza çok ürkütücü sonra anlık kısmı felç hissi ,sonra cekistirmeleri duyuyor olmak bı tuhaf çok korkuyorum yaYa ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorumöyle olunca bebek çıktıktan sonra hafif sakinleştirici veriyorlarmış sanırım. Uyutmayacak ama sakinleşmeni sağlayacak.
Evet keşke verseydi bide özel ama bazıları vermiyor sanırım ya, herkes öyle diyor gününde alacaksın kucağına diyorlar Dua ediyorum Rabbim hepimize gününde sağlıkla almayı nasip etsinKeşke verseymiş. Siz içinizi rahat tutun haftanız ilerde ve daha da dayanacağınıza inanıyorum sonu güzel olacak inşallah
Ben eski yöntem kaynatarak steril edeceğim herhangi bi dezenfekte malzemesi almadımKızlar bebişin biberon, emzik vs temizlemek için buharlı temizleyici aldınız mı? Yoksa kaynatarak mı temizleyeceksiniz?
Şimdiden Allah geçmiş etsin neden böyle birşey söylendiNe güzel telaşlarınız var hazırlıklarınızı imrenerek okuyorum ben daha hiç bir şey almadım bebeğime doğar doğmaz yoğun bakıma alınacağı söylendi tüm hazırlıklarım durdu. 27 haftadayım 900 gr mış bugün söyledi doktor sizinkiler ne kadar oldu
Allah şifasını versin inşallah bir mucize olsun da doğana kadar iyileşsin ihtiyacı kalmasın tedaviyeHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Ay kızlar benim de ilk doğum ve çok korkuyorum hem ameliyattan hem sonrasından korkuyorum, ben hastaneye yatış yaptığımda hemşirelere baya soru sordum, odaya geldiğim de karnıma bastıracaklarmış ama uyuşuk olduğumdan dolayı hissetmeyeceksin dedi ve ağrı kesiciyi hemen vuracaklarmış. Birde anestezinin etkisinden omuza ağrı giriyormuş yürüdükçe gaz çıkardıkca birde sıcak su tulumu koydukca geçiyor dedi. Yanıma kahve felan alacam.Ben de ameliyathaneye hazırlık aşaması için gelceklerya odaya hadi bakalım hazırlanın diye o an ki kalp carpintim şuan bile oluyo aşağıya indik buz gibi oturcaz hiç görmeden bı anda iğne vurulacak arkamıza çok ürkütücü sonra anlık kısmı felç hissi ,sonra cekistirmeleri duyuyor olmak bı tuhaf çok korkuyorum ya
Ben 1. Sezeryan 2. Normal doğurdum kesinlikle normal doğum öncesi zor sonrası konfor. Ama sezeryanda öncesi konfor sonrası zor. Ameliyat anından hiç korkma oldu bitti odana gittin 40 45 dk çok kısa sürüyor. Okadar kolay ki planlı olması ayrıca rahat öncesinde herşeyin hazır oluyor.Ben de ameliyathaneye hazırlık aşaması için gelceklerya odaya hadi bakalım hazırlanın diye o an ki kalp carpintim şuan bile oluyo aşağıya indik buz gibi oturcaz hiç görmeden bı anda iğne vurulacak arkamıza çok ürkütücü sonra anlık kısmı felç hissi ,sonra cekistirmeleri duyuyor olmak bı tuhaf çok korkuyorum ya
Yeni gördüm yazdıklarınızı Allah bu mübarek günlerde Safi ismiyle sifasını versin yavrunuzun inşallah dualarimiz sizinle olacaktir o süreçte de Allah'ın izniyle atlatacak bebeğiniz. Benim bebeğimin de sağ eli gelişmedi maalesef öyle doğacak ben de çok zorlu bı hamilelik süreci geciriyorum 11. Haftadan beri suanlik kendimizi alistirdik gibi bişey ama görünce tabi yine bı alt üst olacağız haliyleŞimdiden Allah geçmiş etsin neden böyle birşey söylendi
Sezeryan sonrası çok zorlandın mı canım, ben kendim ilgilenmek istiyorum bebişimleBen 1. Sezeryan 2. Normal doğurdum kesinlikle normal doğum öncesi zor sonrası konfor. Ama sezeryanda öncesi konfor sonrası zor. Ameliyat anından hiç korkma oldu bitti odana gittin 40 45 dk çok kısa sürüyor. Okadar kolay ki planlı olması ayrıca rahat öncesinde herşeyin hazır oluyor.
Mutlaka görüyorum arkadaşlarımı çıktıktan sonra odada gayet sen şakrak fotolar paylasiyolar ama bilmediğim için ürkütücü geliyorBen 1. Sezeryan 2. Normal doğurdum kesinlikle normal doğum öncesi zor sonrası konfor. Ama sezeryanda öncesi konfor sonrası zor. Ameliyat anından hiç korkma oldu bitti odana gittin 40 45 dk çok kısa sürüyor. Okadar kolay ki planlı olması ayrıca rahat öncesinde herşeyin hazır oluyor.
Canım sen birde uzaktasın konyada en pahalı hastaneye gidiyorsun bence rica et al mutlaka sanırım bi konyadaki doktorlara özel bu durum kaç doktora gittim biri bile numara vermediDoktorun numarası yok vermiyorkanama durduğu için ve bebişin kalp atışına hareketlerine baktığım için gitmedim, pazartesi randevu var ozman soracam bunları da
Karna niye bastiriyolar pis kan bosalsin diye mi acaba baş ağrısı olmaması için Mart annelerinde bi gebe şey yazmıştı çıktıktan sonra saat başı filtre kahve içtim baş agrim hiç olmadı diye ben de öyle yapmayı düşünüyorumAy kızlar benim de ilk doğum ve çok korkuyorum hem ameliyattan hem sonrasından korkuyorum, ben hastaneye yatış yaptığımda hemşirelere baya soru sordum, odaya geldiğim de karnıma bastıracaklarmış ama uyuşuk olduğumdan dolayı hissetmeyeceksin dedi ve ağrı kesiciyi hemen vuracaklarmış. Birde anestezinin etkisinden omuza ağrı giriyormuş yürüdükçe gaz çıkardıkca birde sıcak su tulumu koydukca geçiyor dedi. Yanıma kahve felan alacam.
Ben de tedirginim ama korkmuyorum canım öyle ya da böyle bu bebişler bizden çıkacaklar ve sezeryanı da biz seçtik . Fazla araştırma yapmıyorum . Kimsenin fikrini de sormuyorum dinlemiyorum korkutanları da . Herkes nasıl iyileştiyse biz de iyileşiriz . Evet ben de kahve götürecegım önemli bir ayrıntı .Ay kızlar benim de ilk doğum ve çok korkuyorum hem ameliyattan hem sonrasından korkuyorum, ben hastaneye yatış yaptığımda hemşirelere baya soru sordum, odaya geldiğim de karnıma bastıracaklarmış ama uyuşuk olduğumdan dolayı hissetmeyeceksin dedi ve ağrı kesiciyi hemen vuracaklarmış. Birde anestezinin etkisinden omuza ağrı giriyormuş yürüdükçe gaz çıkardıkca birde sıcak su tulumu koydukca geçiyor dedi. Yanıma kahve felan alacam.
Evet canım pis kan çıksın diye ve kanama ne durumda diye bakıyorlar, evet filtre kahve ve Türk kahvesi iyi geliyormuş canım birde bol su, hepimizin ağrısı sızı olmadan kolay ve rahat geçer Allahın izniyleKarna niye bastiriyolar pis kan bosalsin diye mi acaba baş ağrısı olmaması için Mart annelerinde bi gebe şey yazmıştı çıktıktan sonra saat başı filtre kahve içtim baş agrim hiç olmadı diye ben de öyle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?