Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Canım dinlenince geçiyor mu? Yada hafifliyor mu? Eğer devamliysa enfeksiyon felan olabilir. Druna danış bence.
Hamilelik başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var cumartesi günü kontrole gittim söyledim enfeksiyon için toz ilaç verdi onu alacağım da erteledım nedense doktorum bu konuda birsey demiyo
Karın ağrısı 2 saniye falan sürüyor sonra hemen geçiyor gün içinde de 3-4 defa kendini belli ediyor ama özellikle sabahları çok ağrıyor

Canım geçmiş olsun. İlacını erteleme bence. Hemen alıp içmeye çalış

Elleri uyuşan varmi ya. Benim sol el parmaklarim hep uyusuk.noroloji gebelikden sinir skşmasıdır dedi. Simdi sag el de basladi.
Evet benim de ara ara parmaklarım ellerim bazen baldırlarım uyumaya başladı doktoruma sormadım henüz ama normal olduğunu düşünüyorum

Kızlar idrarda protein eser yazıyor birde kreatinin düşük biraz. Yarın sonuçları görüşmek için gideceğim ama merak ettim.

Kızlar idrarda protein eser yazıyor birde kreatinin düşük biraz. Yarın sonuçları görüşmek için gideceğim ama merak ettim.
Eser çıktıysa çok düşük miktarı canım endişelenecek bir şey yok. Tansiyonun nasıl ?

Eğer pozitif yanında + adeti 2 taneyse o zaman yüksek oluyormuş. Kreatinin benim de düşük çıktı onunla ilgili bir şey demedi doktor.

Kızlar bebişin biberon, emzik vs temizlemek için buharlı temizleyici aldınız mı? Yoksa kaynatarak mı temizleyeceksiniz?

Bu
Teşekkür ederim canım negatifti içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…