Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Canım sen birde uzaktasın konyada en pahalı hastaneye gidiyorsun bence rica et al mutlaka sanırım bi konyadaki doktorlara özel bu durum kaç doktora gittim biri bile numara vermedi
Evet canım özel olduğu için verir diye düşünmüştüm ama vermiyor. Önceden doktorum medova da fatih beydi heran ulaşabiliyordum sorular soruyordum ama bunda öyle değil, bazıları böyle cins malesef. Neyseki katta ki hemşireler felan iyi

Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin hayırlı müjdeli haberler ver bize insallah

Ben çok kafama takıp araştırıyorum canım ya, önceden çikolata kistinden ameliyat oldum ve anesteziyi çok zor attım oyüzden korkuyorum ama dua ediyorum bebisler ve biz iyi olalım illaki iyi olacaz

Sezeryan sonrası çok zorlandın mı canım, ben kendim ilgilenmek istiyorum bebişimle
Oğlum 2600 gr 44 cm doğmuştu küçük diye kimseye bırakmadım sadece yanıma yada kucağıma veriyorlardı altını değiştir emzir vs hep kendim yaptım zateb agri kesici iciyoruz birde nekadar yürürsen okadar ağrı sızı kalmıyor 3. Gün bomba gibiydim.
Mutlaka görüyorum arkadaşlarımı çıktıktan sonra odada gayet sen şakrak fotolar paylasiyolar ama bilmediğim için ürkütücü geliyor
Spinal bir konfor gerçekten kac saat ağrı yok sizi yok rahat rahat emziriyorsunuz bebeği. Hiç tedirgin olma stres anında 5 dk uyutabiliyorlar doktor teklif etti ben istemedim bebişimi karşıladım.

Ben çok kafama takıp araştırıyorum canım ya, önceden çikolata kistinden ameliyat oldum ve anesteziyi çok zor attım oyüzden korkuyorum ama dua ediyorum bebisler ve biz iyi olalım illaki iyi olacaz
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlar da biz iyileşiriz eşimiz de destek zaten bir zahmet . Fazla araştırma kahve içerek atarsın o ameliyatla bu bir değil bunda meleğin olacak sonunda

Buket korkma kız analık iç güdüsü artık nasibimizde hangisi varsa bakalım atlatacağukk senin 2. Çocuk bu dimi ilk çocukta normal mi doğum yaptın

Maşallah prensimizee kızımla aynı gün doğarlar mı acaba erkek bebeklerin kafa çapı bir tık daha büyük oluyor bizim ırkımızda öyle duymuştum canım bence normal son zamanlara doğru biraz daha dengelenir bence eveeet gebe okuluna gitmeyi çok istiyorum hayatım boyunca bir bebeği kucağıma bile almadım aşırı acemiyim inşallah öğrenebilirim İzin konusuna gelince kesin bir düzenleme yaparlar aile yılı diye de bize yetişir umarım ya ücretsize çıkmadan gelse çok iyi olur üç beş ne gelirse bahtımıza

Spinal iğneyi anestezi uzmanı mi yapıyor tekniker mi

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlar da biz iyileşiriz eşimiz de destek zaten bir zahmet . Fazla araştırma kahve içerek atarsın o ameliyatla bu bir değil bunda meleğin olacak sonunda
Evet canım orası öyle ve onun için çok heyacanlıyım, birde kimsenin bakmasını istemiyorum, kucaktan kucağa gezmesin diyorum şimdiden herkese, kıskanacam galiba ya

İyi bari canım, hepimiz kolaycana atlatırız

Güzel musmutlu bir ömrü olsun bebisinizin inss. Kolay değil ama yine de sukredecek çok sebebimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…