- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.161
Evet canım özel olduğu için verir diye düşünmüştüm ama vermiyor. Önceden doktorum medova da fatih beydi heran ulaşabiliyordum sorular soruyordum ama bunda öyle değil, bazıları böyle cins malesef. Neyseki katta ki hemşireler felan iyiCanım sen birde uzaktasın konyada en pahalı hastaneye gidiyorsun bence rica et al mutlaka sanırım bi konyadaki doktorlara özel bu durum kaç doktora gittim biri bile numara vermedi
Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin hayırlı müjdeli haberler ver bize insallahDetaylı ultrasonda göründü iki hafta önce . Kalbinin sol tarafı hiç gelişmemiş dediler doğar doğmaz yoğun bakıma alınacak bir haftalıkkende ameliyat olacakmış. Hatta hiç duymak hatırlamak istemiyorum ama büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi doktor. Dünyam başıma yıkıldı iki haftadır. İnşallah düzelir diye dua ediyorum sadece
Ben çok kafama takıp araştırıyorum canım ya, önceden çikolata kistinden ameliyat oldum ve anesteziyi çok zor attım oyüzden korkuyorumBen de tedirginim ama korkmuyorum canım öyle ya da böyle bu bebişler bizden çıkacaklar ve sezeryanı da biz seçtik . Fazla araştırma yapmıyorum . Kimsenin fikrini de sormuyorum dinlemiyorum korkutanları da . Herkes nasıl iyileştiyse biz de iyileşiriz . Evet ben de kahve götürecegım önemli bir ayrıntı .
Oğlum 2600 gr 44 cm doğmuştu küçük diye kimseye bırakmadım sadece yanıma yada kucağıma veriyorlardı altını değiştir emzir vs hep kendim yaptım zateb agri kesici iciyoruz birde nekadar yürürsen okadar ağrı sızı kalmıyor 3. Gün bomba gibiydim.Sezeryan sonrası çok zorlandın mı canım, ben kendim ilgilenmek istiyorum bebişimle
Spinal bir konfor gerçekten kac saat ağrı yok sizi yok rahat rahat emziriyorsunuz bebeği. Hiç tedirgin olma stres anında 5 dk uyutabiliyorlar doktor teklif etti ben istemedim bebişimi karşıladım.Mutlaka görüyorum arkadaşlarımı çıktıktan sonra odada gayet sen şakrak fotolar paylasiyolar ama bilmediğim için ürkütücü geliyor
Çok şükür canım.Evet canım özel olduğu için verir diye düşünmüştüm ama vermiyor. Önceden doktorum medova da fatih beydi heran ulaşabiliyordum sorular soruyordum ama bunda öyle değil, bazıları böyle cins malesef. Neyseki katta ki hemşireler felan iyi
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlar da biz iyileşiriz eşimiz de destek zaten bir zahmet . Fazla araştırma kahve içerek atarsın o ameliyatla bu bir değil bunda meleğin olacak sonundaBen çok kafama takıp araştırıyorum canım ya, önceden çikolata kistinden ameliyat oldum ve anesteziyi çok zor attım oyüzden korkuyorumama dua ediyorum bebisler ve biz iyi olalım illaki iyi olacaz
Buket korkma kız analık iç güdüsü artık nasibimizde hangisi varsa bakalım atlatacağukkBen de ameliyathaneye hazırlık aşaması için gelceklerya odaya hadi bakalım hazırlanın diye o an ki kalp carpintim şuan bile oluyo aşağıya indik buz gibi oturcaz hiç görmeden bı anda iğne vurulacak arkamıza çok ürkütücü sonra anlık kısmı felç hissi ,sonra cekistirmeleri duyuyor olmak bı tuhaf çok korkuyorum ya
Çok geçmiş olsun, sağlıkla atlatırsınız umarım. Dualarım sizinleHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Maşallah prensimizeeAiy yaaa maşallah kuzuyaben de bugüj kontrole gittim canım 29+2 1460 gr 39 cm ama kafamız 32+6 resmen koca kafalı dr sorun yok dedi ama biraz taktım galiba cünkü neredeyse 33w ben de senin gibi 24 marta yıllık izne cıkmayı düsünüyorum. Nisan ayında artık hastane cantası vs hazırlar. Gebe okuluna gider, pilates ve yürüyüse baslar kendimize zaman ayırırız diye umuyorum bu arada ücretli izin 6 ay bile olsa şükretcez ama hiç umudum yok
Spinal iğneyi anestezi uzmanı mi yapıyor tekniker miOğlum 2600 gr 44 cm doğmuştu küçük diye kimseye bırakmadım sadece yanıma yada kucağıma veriyorlardı altını değiştir emzir vs hep kendim yaptım zateb agri kesici iciyoruz birde nekadar yürürsen okadar ağrı sızı kalmıyor 3. Gün bomba gibiydim.
Spinal bir konfor gerçekten kac saat ağrı yok sizi yok rahat rahat emziriyorsunuz bebeği. Hiç tedirgin olma stres anında 5 dk uyutabiliyorlar doktor teklif etti ben istemedim bebişimi karşıladım.
Evet canım orası öyle ve onun için çok heyacanlıyım, birde kimsenin bakmasını istemiyorum, kucaktan kucağa gezmesin diyorum şimdiden herkese, kıskanacam galiba yaİnşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlar da biz iyileşiriz eşimiz de destek zaten bir zahmet . Fazla araştırma kahve içerek atarsın o ameliyatla bu bir değil bunda meleğin olacak sonunda
İyi bari canım, hepimiz kolaycana atlatırızOğlum 2600 gr 44 cm doğmuştu küçük diye kimseye bırakmadım sadece yanıma yada kucağıma veriyorlardı altını değiştir emzir vs hep kendim yaptım zateb agri kesici iciyoruz birde nekadar yürürsen okadar ağrı sızı kalmıyor 3. Gün bomba gibiydim.
Spinal bir konfor gerçekten kac saat ağrı yok sizi yok rahat rahat emziriyorsunuz bebeği. Hiç tedirgin olma stres anında 5 dk uyutabiliyorlar doktor teklif etti ben istemedim bebişimi karşıladım.
Genç birisiydi ama tekniker mi değil mi bilmiyorum güzel yönlendirmişti tek seferde hallettiSpinal iğneyi anestezi uzmanı mi yapıyor tekniker mi
İğne de acı oluyor mu canımGenç birisiydi ama tekniker mi değil mi bilmiyorum güzel yönlendirmişti tek seferde halletti
Bebeğine sağlık sıhhat diliyorum canım. İnşallah saglikla doğar büyür. umut her zaman vardırHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Onu hatırlamıyorum birde benim acı esigim yüksekİğne de acı oluyor mu canım
Çok geçmiş olsun. Inş kolayca şifa bulur yavrunHipoplastik sol kalp sendromu tanısı kondu. Kalbinin sol tarafı gelişmemiş. Riskli bir hastalık doğduktan sonra uzun bir tedavi süreci olacakmış dualarınızı bekliyorum
Güzel musmutlu bir ömrü olsun bebisinizin inss. Kolay değil ama yine de sukredecek çok sebebimiz var...Yeni gördüm yazdıklarınızı Allah bu mübarek günlerde Safi ismiyle sifasını versin yavrunuzun inşallah dualarimiz sizinle olacaktir o süreçte de Allah'ın izniyle atlatacak bebeğiniz. Benim bebeğimin de sağ eli gelişmedi maalesef öyle doğacak ben de çok zorlu bı hamilelik süreci geciriyorum 11. Haftadan beri suanlik kendimizi alistirdik gibi bişey ama görünce tabi yine bı alt üst olacağız haliyle
Ha anladım canım, neyse olacak bitecek kendimi öyle avutuyorumOnu hatırlamıyorum birde benim acı esigim yüksek
Aynen ya 40 dk sürecek bitecek 9 ay ne zorluklar çektik sezeryan neymiş yaa. Ve bebek ilk günlerde hep yatıyor senin toparlanman için bolca vakit olacakHa anladım canım, neyse olacak bitecek kendimi öyle avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?