• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Tabii bir kaç eksik var onları da tamamlayayım yazarım size mutlaka çok abartılı bir çanta yapmam muhtemelen :)

Rinoplisti ve deviasyon ameliyatı oldum 7 sene önce filan, 6 saat ameliyatta kalmıştım hiç korkum yok o yüzden sezaryenden, ama sonrası zor oluyormuş. Ben de normal doğum konusunda yusuf yusuf um şuan.
Ya ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorum :( öyle olunca bebek çıktıktan sonra hafif sakinleştirici veriyorlarmış sanırım. Uyutmayacak ama sakinleşmeni sağlayacak.

Kızlar bu sertleşmeyi bende yaşıyorum ama bana bebek gibi geliyor, çünkü Bi taraf çok sert ve kafası var gibi geriliyor birkaç saniye okşar gibi yapınca yer değiştiriyor, umarım bebiştendir😕
Herkeste etkisi aynı mıdır bilmiyorum ama kasılma olduğunda kötü bir hissiyat da oluyor , sanki kalp daralması gibi

Ya ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorum :( öyle olunca bebek çıktıktan sonra hafif sakinleştirici veriyorlarmış sanırım. Uyutmayacak ama sakinleşmeni sağlayacak.
Evet canım evet ameliyat anı en kolayı. Hiç bişey hissetmiyorsun eğer panik yaparsan veya istersen uyutuyorlar zaten. Ben kızlarım doğdu yüzlerini gördüm sonrası yokk. Gözümü açtığımda odama çıkıyordum.

Evet canım evet ameliyat anı en kolayı. Hiç bişey hissetmiyorsun eğer panik yaparsan veya istersen uyutuyorlar zaten. Ben kızlarım doğdu yüzlerini gördüm sonrası yokk. Gözümü açtığımda odama çıkıyordum.
Hayatımda hiç ameliyat olmadım onun da etkisi var sanırım. Bilmiyorum sonunda bebeğime kavuşacağım ama korkuyorum tabi inşallah doğuma kadar biraz aşarım..🙏🏼

Sezaryende de öylemi bilmiyorum ama normalde ameliyat öncesi rahatlatacak bir ilaç veriyorlar. Ben bahsettiğim ameliyata girmeden önce odada bana bir ilaç verdiler damardan bırak ameliyathaneye girmeyi asansörde uyumaya başlamıştım :D

Sezaryende de öylemi bilmiyorum ama normalde ameliyat öncesi rahatlatacak bir ilaç veriyorlar. Ben bahsettiğim ameliyata girmeden önce odada bana bir ilaç verdiler damardan bırak ameliyathaneye girmeyi asansörde uyumaya başlamıştım :D
Sezaryende sadece belden uyuşma yapıyorlar canım spinal veya epidural şeklinde. Genel anesteziyi çok önermiyorlar bebeğe geçmemesi için diye biliyorum. Dediğim gibi bebek çıkınca sakinleştirici veriyorlarmış lazım olursa ama o sakinleştiriciyi alana kadar nasıl olacak bakalım. 🥲

Bizde karar veremedik eşim bir şey de söylemiyor benim söylediklerimi de beğenmiyor🙈 nolucak bilmiyorum. Yiğit Ege bence
İlk çocuğun ismini ben koydum diye 2. Yi kendi bulacakmış Bi kaç isim söyledi yok dedim benim önerdiklerimi de kabul etmiyor doğacak daha ortada bişey yok ali asaf dedi ali koymam yiğit asaf olsun dedim onu da sen buldun ben koymam diyor 😡

İlk çocuğun ismini ben koydum diye 2. Yi kendi bulacakmış Bi kaç isim söyledi yok dedim benim önerdiklerimi de kabul etmiyor doğacak daha ortada bişey yok ali asaf dedi ali koymam yiğit asaf olsun dedim onu da sen buldun ben koymam diyor 😡
Ahahah canım en azından seninki öneriyor🙈 sen ısrar et ben taşıyorum ben koycam de

Ahahah canım en azından seninki öneriyor🙈 sen ısrar et ben taşıyorum ben koycam de
Yok diyor oğlumda hastaneden çıkmadan kimlik başvurusu yapmıştım yine aynı uygulama var mı bilmiyorum ama geçen bak yine aynısını yaparım ha dedim gülüyor bişeyi kesinleştirse ona göre hareket ederdim ben kimsenin adını koymam dedikçe yakın akrabalar da olan isimleri öneriyor

Yok diyor oğlumda hastaneden çıkmadan kimlik başvurusu yapmıştım yine aynı uygulama var mı bilmiyorum ama geçen bak yine aynısını yaparım ha dedim gülüyor bişeyi kesinleştirse ona göre hareket ederdim ben kimsenin adını koymam dedikçe yakın akrabalar da olan isimleri öneriyor
Hamilelikte stresin bebeğe zararını anlat strese sokuyosun beni de , hay allahım yaa erkekler neden böyle

Herkeste etkisi aynı mıdır bilmiyorum ama kasılma olduğunda kötü bir hissiyat da oluyor , sanki kalp daralması gibi
Bende kalp daralması değil de kasığıma ağrı giriyor çıkıyor canım, hamilelik de zor Bi süreç gerçekten, rahat kaygısız olmak lazım ama bizde öyle değiliz

Benim karnım büyümeye başladığından beri alt karnım sert zayıf hamile kaldığım için direk bebeğin ve rahmin sertliğini hissedebiliyorum. Doktorum normal demişti ama yalancı kasılmada göbek deliğimin hizası ve üstü de sertleşiyor ve dediğim gibi rahatsızlık hissediyorum pozisyon değiştiriyorum.
Hıı o zaman bende kasılma olmuyor dediğin gibi zayıf hamile kalmakla alakalı o sertlik. Tşk ederim 😊

Canım bende aynı enfeksiyon geçici bitiyor sonra gene hooop geri dönüyor.
Dün bir arkadaşım dediki kız bebeklerde enfeksiyon üretimi daha çok oluyor annede. Gerçekten öyle mi acaba yoksa sallamasyon bi bilgi mi bilemiyorum. Ama benim bebiş kız gerçekten
Yok canım ya benimkisi erkek, ama başından beri ben de idrar yolu enfeksiyonu sonra vajinal enfeksiyon bitmek bilmedi.

Kızlar kasılmaya magnezyum çok iyi geliyor iyi ki. Kullanmayanimiz yok sanırım. Bende genelde akşam oluyor sertlik kasılma vs. Akşam içiyorum çok iyi geliyor

Back