- 3 Eylül 2015
- 1.261
- 1.503
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.081
Ya ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorumTabii bir kaç eksik var onları da tamamlayayım yazarım size mutlaka çok abartılı bir çanta yapmam muhtemelen :)
Rinoplisti ve deviasyon ameliyatı oldum 7 sene önce filan, 6 saat ameliyatta kalmıştım hiç korkum yok o yüzden sezaryenden, ama sonrası zor oluyormuş. Ben de normal doğum konusunda yusuf yusuf um şuan.
Herkeste etkisi aynı mıdır bilmiyorum ama kasılma olduğunda kötü bir hissiyat da oluyor , sanki kalp daralması gibiKızlar bu sertleşmeyi bende yaşıyorum ama bana bebek gibi geliyor, çünkü Bi taraf çok sert ve kafası var gibi geriliyor birkaç saniye okşar gibi yapınca yer değiştiriyor, umarım bebiştendir
Evet canım evet ameliyat anı en kolayı. Hiç bişey hissetmiyorsun eğer panik yaparsan veya istersen uyutuyorlar zaten. Ben kızlarım doğdu yüzlerini gördüm sonrası yokk. Gözümü açtığımda odama çıkıyordum.Ya ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorumöyle olunca bebek çıktıktan sonra hafif sakinleştirici veriyorlarmış sanırım. Uyutmayacak ama sakinleşmeni sağlayacak.
Hayatımda hiç ameliyat olmadım onun da etkisi var sanırım. Bilmiyorum sonunda bebeğime kavuşacağım ama korkuyorum tabi inşallah doğuma kadar biraz aşarım..Evet canım evet ameliyat anı en kolayı. Hiç bişey hissetmiyorsun eğer panik yaparsan veya istersen uyutuyorlar zaten. Ben kızlarım doğdu yüzlerini gördüm sonrası yokk. Gözümü açtığımda odama çıkıyordum.
Sezaryende de öylemi bilmiyorum ama normalde ameliyat öncesi rahatlatacak bir ilaç veriyorlar. Ben bahsettiğim ameliyata girmeden önce odada bana bir ilaç verdiler damardan bırak ameliyathaneye girmeyi asansörde uyumaya başlamıştımYa ben niyeyse sezaryen sonrasından korkmuyorum canımın acıyacağını kabullendim sanırım ben de aksine ameliyattan korkuyorum. O an çok heyecanlanırım, korkuma yenik düşerim, fena olurum diye korkuyorumöyle olunca bebek çıktıktan sonra hafif sakinleştirici veriyorlarmış sanırım. Uyutmayacak ama sakinleşmeni sağlayacak.
Korkmakta çok haklısın tabii ki. Hepimiz sağlıkla atlaticaz bebislere kavusucaz insHayatımda hiç ameliyat olmadım onun da etkisi var sanırım. Bilmiyorum sonunda bebeğime kavuşacağım ama korkuyorum tabi inşallah doğuma kadar biraz aşarım..
Sezaryende sadece belden uyuşma yapıyorlar canım spinal veya epidural şeklinde. Genel anesteziyi çok önermiyorlar bebeğe geçmemesi için diye biliyorum. Dediğim gibi bebek çıkınca sakinleştirici veriyorlarmış lazım olursa ama o sakinleştiriciyi alana kadar nasıl olacak bakalım.Sezaryende de öylemi bilmiyorum ama normalde ameliyat öncesi rahatlatacak bir ilaç veriyorlar. Ben bahsettiğim ameliyata girmeden önce odada bana bir ilaç verdiler damardan bırak ameliyathaneye girmeyi asansörde uyumaya başlamıştım
İnşallah canım sağlıkla gelsinler de dayanacağız onlar içinKorkmakta çok haklısın tabii ki. Hepimiz sağlıkla atlaticaz bebislere kavusucaz ins
İlk çocuğun ismini ben koydum diye 2. Yi kendi bulacakmış Bi kaç isim söyledi yok dedim benim önerdiklerimi de kabul etmiyor doğacak daha ortada bişey yok ali asaf dedi ali koymam yiğit asaf olsun dedim onu da sen buldun ben koymam diyorBizde karar veremedik eşim bir şey de söylemiyor benim söylediklerimi de beğenmiyornolucak bilmiyorum. Yiğit Ege bence
Ahahah canım en azından seninki öneriyorİlk çocuğun ismini ben koydum diye 2. Yi kendi bulacakmış Bi kaç isim söyledi yok dedim benim önerdiklerimi de kabul etmiyor doğacak daha ortada bişey yok ali asaf dedi ali koymam yiğit asaf olsun dedim onu da sen buldun ben koymam diyor
Yok diyor oğlumda hastaneden çıkmadan kimlik başvurusu yapmıştım yine aynı uygulama var mı bilmiyorum ama geçen bak yine aynısını yaparım ha dedim gülüyor bişeyi kesinleştirse ona göre hareket ederdim ben kimsenin adını koymam dedikçe yakın akrabalar da olan isimleri öneriyorAhahah canım en azından seninki öneriyorsen ısrar et ben taşıyorum ben koycam de
Hamilelikte stresin bebeğe zararını anlat strese sokuyosun beni de , hay allahım yaa erkekler neden böyleYok diyor oğlumda hastaneden çıkmadan kimlik başvurusu yapmıştım yine aynı uygulama var mı bilmiyorum ama geçen bak yine aynısını yaparım ha dedim gülüyor bişeyi kesinleştirse ona göre hareket ederdim ben kimsenin adını koymam dedikçe yakın akrabalar da olan isimleri öneriyor
Ayy o cihazdan bana da lazımmmCanım hergün farklı hareketleri oluyor, benim evde kalp dinleme cihazı var aklıma takılınca ordan dinliyorum hemen, sende farklı hissediyorsan yarın Bi doktora git ihmal etme yinede
Valla biz ilk aydan aldık canım her gerekli olduğunda dinliyorum içim rahatlıyorAyy o cihazdan bana da lazımmm
Bende kalp daralması değil de kasığıma ağrı giriyor çıkıyor canım, hamilelik de zor Bi süreç gerçekten, rahat kaygısız olmak lazım ama bizde öyle değilizHerkeste etkisi aynı mıdır bilmiyorum ama kasılma olduğunda kötü bir hissiyat da oluyor , sanki kalp daralması gibi
Hıı o zaman bende kasılma olmuyor dediğin gibi zayıf hamile kalmakla alakalı o sertlik. Tşk ederimBenim karnım büyümeye başladığından beri alt karnım sert zayıf hamile kaldığım için direk bebeğin ve rahmin sertliğini hissedebiliyorum. Doktorum normal demişti ama yalancı kasılmada göbek deliğimin hizası ve üstü de sertleşiyor ve dediğim gibi rahatsızlık hissediyorum pozisyon değiştiriyorum.
Yok canım ya benimkisi erkek, ama başından beri ben de idrar yolu enfeksiyonu sonra vajinal enfeksiyon bitmek bilmedi.Canım bende aynı enfeksiyon geçici bitiyor sonra gene hooop geri dönüyor.
Dün bir arkadaşım dediki kız bebeklerde enfeksiyon üretimi daha çok oluyor annede. Gerçekten öyle mi acaba yoksa sallamasyon bi bilgi mi bilemiyorum. Ama benim bebiş kız gerçekten
'sen bana geç geldin' dediği yerde sesi titredi ya ben orda elendim arkadaşlar. bugün kuş sesine bile ağlar oldum, çok zormuşKızlar hatta geçenlerde bir video gördüm. Ablama attım doğumda şöyle rahat olsam yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?