Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Zamanında gelsin inşallah minik kuş, minik popişiyle anasını darlıyor Bence de al, işin stresindeyken rahatça dinlenemezsin de. Yatıp keyfine bak birkaç gün.

Maşallah kuzucuğa, eğer riskli bir durum varsa yapacak bir şey yok canım ben de haftaya cumartesi gidicem rapor için doktor duruma göre bakarız sorun yoksa devam edersin dedi.

O haberi gördüm ben de ama geçen sene de çıkmış aynı haber. İznim bitti hala uzamasını bekliyorum diyen anneler vardı yorumlarda. Daha bu 5.000 TL doğum yardımı bile resmi gazetede yayınlanmamış. Çıksa bile bize denk gelir mi çok heveslenemedim o yüzden, inşallah olur tabii

Çok sevindim iyi olmanıza, maşallah
Olsun, sizin iyi olmanıza daha önemli. Evde vakit geçirecek güzel bir seyler bulursun daha keyifli olur

kızlar isim konusunu hala netleştiremedik eşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?

Bence Yiğit Ege.

Bence Yiğit Ege

Yiğit Ege diyorum bende, Ege ismini cok beğeniyorum. Zaten ilk çocuğunuzun adında da arslan geçiyor diyerek eşini ikna edebilirsin belki

Bizde karar veremedik eşim bir şey de söylemiyor benim söylediklerimi de beğenmiyor nolucak bilmiyorum. Yiğit Ege bence

Bende çok heveslenmiyor gibi yapayım da sürpriz bir haber olur çıkarsa inşallah doğum yardımı, doğum süresi uzatılması ve memur-işçi arasındaki fark gibi konular tek pakette çıkacak sanırım 1 yıl olmasa da az daha uzasa iyi olurdu hayırlısı bakalım

Çok sevindim iyi olmanıza, maşallah
Olsun, sizin iyi olmanıza daha önemli. Evde vakit geçirecek güzel bir seyler bulursun daha keyifli olur
Çok teşekkür ederiz teyzesiii artık evdeyken son hazırlıkları tamamlarız 34-35 gibi zaten uykular haram oluyormuş sabaha kadar buralardayız demek ki

Yiğit Ege diyorum ben de

Çok teşekkür ederiz teyzesiii artık evdeyken son hazırlıkları tamamlarız 34-35 gibi zaten uykular haram oluyormuş sabaha kadar buralardayız demek ki
Aynen. Bi rahatsızlık olmasa bile derin dalıp uyuyamıyor insan farklı bi şey. Ben yatakta rahat edemiyodum koltuğa geçip sırtımı dayayıp yatıyodum biraz daha rahat bi pozisyon oluyodu. Onu yakalayana kadar evi n içinde baya dolandım tabi ordan oraya ordan oraya. Bi de ağustostu. Şimdi havalar fazla bunaltmıcak çok güzel bi zamana denk geliyoruz

Evet diger gruptaki annelere bakiyorum da hep uyanıklar ben uyumayı cok seviyorum bakalım bizi neler bekliyor Nisanın ilk haftasi başlarız yapmaya artık çok heyecanlı

Bencede harika bi dönemde geçirdik hamileliği yaz sıcağında neler yaşardım düşünemiyorum az kaldı çok şükür

Evet diger gruptaki annelere bakiyorum da hep uyanıklar ben uyumayı cok seviyorum bakalım bizi neler bekliyor Nisanın ilk haftasi başlarız yapmaya artık çok heyecanlı
Bende uyku delisiyimdir son dönemde çok sık bölünüyor uykum eskisi gibi tat vermiyor uykular bir de ben uyanınca kızım karnımda kıpırdanmaya başlıyor kedimiz var o geliyor yanıma bir anda hareket başlıyor evde uyu uyuyabilirsen

Kızlar kasılmalarınız olduğunu nereden anlıyorsunuz yani nasıl bir belirti veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…