- 3 Eylül 2015
- 1.262
- 1.505
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.021
Ben geçen ütüyü yaptıktan sonra bebeğin kıyafetlerini hazırladım hurca koydum kendi pijamalarımı yıkayacağım bu hafta sonu bitireceğim artık.Ben bu hafta hastane çantamı hazır edeyim en iyisi, belli ki zorlanacağım
Zamanında gelsin inşallah minik kuş, minik popişiyle anasını darlıyorEğer sıklığı artarsa kasılmaların hemen gel dedi, çok şükür şuan için o kadar kötü değil akşamları 1-2 kez oluyor sadece, böyle giderse bir kaç gün düşünüyorum rapor almayı. Ay bir de dün resmen karnımda sivrildi çok korktum. Taş gibi oldu, sanırım sırtıma doğru ayaklarını dayayıp popoyu ittirdi bayılıyordum
Maşallah kuzucuğa, eğer riskli bir durum varsa yapacak bir şey yok canım ben de haftaya cumartesi gidicem rapor için doktor duruma göre bakarız sorun yoksa devam edersin dedi.Kızlaaar kontrolden çıktık kızımı gördüm yanakları büyümüş çok duygulandım yine29+2 yiz 1420gram 39cm olmuş, her şey yolunda çok şükür ama 24 martta doğum iznine çıkacağım, bebişin kafası doğum kanalı tarafındaydı iş-ev arası uzak diye doktor çalışmamalısın riske girersin dedi kabul ettik bakalım, işyerinde doğum öncesi son günlerim bakalım bir yandan güzel bir yandan üzüldüm sanki bu arada ücretli doğum izni 1 yıla çıkıyor diye haberler gördüm çalışma bakanı bahsetmiş iki gün önce sanırım, hakkımızda hayırlısı
Çok sevindim iyi olmanıza, maşallahKızlaaar kontrolden çıktık kızımı gördüm yanakları büyümüş çok duygulandım yine29+2 yiz 1420gram 39cm olmuş, her şey yolunda çok şükür ama 24 martta doğum iznine çıkacağım, bebişin kafası doğum kanalı tarafındaydı iş-ev arası uzak diye doktor çalışmamalısın riske girersin dedi kabul ettik bakalım, işyerinde doğum öncesi son günlerim bakalım bir yandan güzel bir yandan üzüldüm sanki bu arada ücretli doğum izni 1 yıla çıkıyor diye haberler gördüm çalışma bakanı bahsetmiş iki gün önce sanırım, hakkımızda hayırlısı
Bence Yiğit Ege.kızlar isim konusunu hala netleştiremedikeşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?
Bence Yiğit Egekızlar isim konusunu hala netleştiremedikeşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?
Yiğit Ege diyorum bende, Ege ismini cok beğeniyorum. Zaten ilk çocuğunuzun adında da arslan geçiyor diyerek eşini ikna edebilirsin belkikızlar isim konusunu hala netleştiremedikeşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?
Bizde karar veremedik eşim bir şey de söylemiyor benim söylediklerimi de beğenmiyorkızlar isim konusunu hala netleştiremedikeşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?
Bende çok heveslenmiyor gibi yapayım da sürpriz bir haber olur çıkarsa inşallahMaşallah kuzucuğa, eğer riskli bir durum varsa yapacak bir şey yok canım ben de haftaya cumartesi gidicem rapor için doktor duruma göre bakarız sorun yoksa devam edersin dedi.
O haberi gördüm ben de ama geçen sene de çıkmış aynı haber. İznim bitti hala uzamasını bekliyorum diyen anneler vardı yorumlarda. Daha bu 5.000 TL doğum yardımı bile resmi gazetede yayınlanmamış. Çıksa bile bize denk gelir mi çok heveslenemedim o yüzden, inşallah olur tabii
Çok teşekkür ederiz teyzesiii artık evdeyken son hazırlıkları tamamlarız 34-35 gibi zaten uykular haram oluyormuş sabaha kadar buralardayız demek kiÇok sevindim iyi olmanıza, maşallah
Olsun, sizin iyi olmanıza daha önemli. Evde vakit geçirecek güzel bir seyler bulursun daha keyifli olur
Yiğit Ege diyorum ben dekızlar isim konusunu hala netleştiremedikeşimle bu yuzden bırbırımıze gırıyoruz ..ilk oğlumun adı Alparslan 2. bebişede ben yiğit dedim o tamam ama ıkıncı ısım olarak eşim Arslan olsun dıyor ben yYiğit ege dıyorum cocuk doğcak artık kapısusu vs ayarlamam lazım ama içime sinmiyor gibi hiçbi isim.sizce Yiğit Arslan mı ? Yİğit Ege mi ?
Amin canım çok sağolMaşallah, güzel günlerde kullansın. Sağlıkla gelsin
Aynen. Bi rahatsızlık olmasa bile derin dalıp uyuyamıyor insan farklı bi şey. Ben yatakta rahat edemiyodum koltuğa geçip sırtımı dayayıp yatıyodum biraz daha rahat bi pozisyon oluyodu. Onu yakalayana kadar evi n içinde baya dolandım tabi ordan oraya ordan oraya. Bi de ağustostu. Şimdi havalar fazla bunaltmıcak çok güzel bi zamana denk geliyoruzÇok teşekkür ederiz teyzesiii artık evdeyken son hazırlıkları tamamlarız 34-35 gibi zaten uykular haram oluyormuş sabaha kadar buralardayız demek ki
Evet diger gruptaki annelere bakiyorum da hep uyanıklarÇok teşekkür ederiz teyzesiii artık evdeyken son hazırlıkları tamamlarız 34-35 gibi zaten uykular haram oluyormuş sabaha kadar buralardayız demek ki
Bencede harika bi dönemde geçirdik hamileliği yaz sıcağında neler yaşardım düşünemiyorum az kaldı çok şükürAynen. Bi rahatsızlık olmasa bile derin dalıp uyuyamıyor insan farklı bi şey. Ben yatakta rahat edemiyodum koltuğa geçip sırtımı dayayıp yatıyodum biraz daha rahat bi pozisyon oluyodu. Onu yakalayana kadar evi n içinde baya dolandım tabi ordan oraya ordan oraya. Bi de ağustostu. Şimdi havalar fazla bunaltmıcak çok güzel bi zamana denk geliyoruz
Bende uyku delisiyimdir son dönemde çok sık bölünüyor uykum eskisi gibi tat vermiyor uykularEvet diger gruptaki annelere bakiyorum da hep uyanıklarben uyumayı cok seviyorum bakalım bizi neler bekliyor Nisanın ilk haftasi başlarız yapmaya artık çok heyecanlı
Rabbim sağlıkla en hayırlı vakitte giydirmeyi nasip etsin. Sizi belki de en iyi ben anlıyorum. İnşallah vakitlerini doldurup doğarlar bütün bebişler.Bizim kıyafetler hazır teyzeleri
Karnım sertleşiyor ve rahatsızlık hissi veriyor tam olarak acı değil hafif bir ağrı.Kızlar kasılmalarınız olduğunu nereden anlıyorsunuz yani nasıl bir belirti veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?