- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.041
Karın sertleşiyor bende, top gibi oluyor bir noktada ve kasıkta gerilme eşlik ediyor. Karın ve kasık çok gergin oluyor 5-10 sn sonra gevşiyorKızlar kasılmalarınız olduğunu nereden anlıyorsunuz yani nasıl bir belirti veriyor
Tuvalet ve ani kramp ile uyku bölünmeleri..Bende uyku delisiyimdir son dönemde çok sık bölünüyor uykum eskisi gibi tat vermiyor uykularbir de ben uyanınca kızım karnımda kıpırdanmaya başlıyor kedimiz var o geliyor yanıma bir anda hareket başlıyor evde uyu uyuyabilirsen
Bebişin kasılması gibi bir his mi oluyor karında? Ayırt edebilir miyim diye bazen şüphe ediyorum kendimdenKqrni
Karnım sertleşiyor ve rahatsızlık hissi veriyor tam olarak acı değil hafif bir ağrı.
Bebiş değil ama rahmim sertleşiyor hissediyorsun onu mesela ben sertleşince rahatsız hissinden dolayı anlıyorum. Kimisinde bebek de toplanıyormuş benim 1-2 kere oldu toplanma onun dışında hep karnım sertleşiyor. Ayırt edersin mutlakaBebişin kasılması gibi bir his mi oluyor karında? Ayırt edebilir miyim diye bazen şüphe ediyorum kendimden
Ayyy sorma bizimde kapımızın önünde bir kedimiz var hep mama verirken severdim bayadır sevemiyorum mama verip ayrılıyorum üzülüyorTuvalet ve ani kramp ile uyku bölünmeleri..Ay en sevdiğim hem kedi hem bebiş benim kedim yok, sokakta gördüğüm her kediyi severdim ama şimdi korkudan sevemiyorum mama verip uzaktan izliyorum kedi sevmeyi o kadar çok özledim ki. Bebem sağlıcakla doğsun da eski günlerime döneyim
Ayy çok iyi.Selamlar ben de mide yanması çekiyorum 16 haftadan beri rennie idare ediyordu ama son iki hafta etmemeye başladı. Ağlayarak uyanıyordum. Geçen hafta doktorum bir tane reçeteli hap verdi. sabah aç karınla içiyorum ve mucize gibi boşuna çekmişim bunca hafta gerçekten. Doktorunuza yazdırın siz de
Çok teşekkür ederim canımRabbim sağlıkla en hayırlı vakitte giydirmeyi nasip etsin. Sizi belki de en iyi ben anlıyorum. İnşallah vakitlerini doldurup doğarlar bütün bebişler.
Geçen de sancı geldiğinde anlar mıyım ayırt edebilir miyim diye is yerinde konuşurken mutfakta çalışan abla öyle bir anlarsın ki dedi gülerek gözüm korktu içten içeBebiş değil ama rahmim sertleşiyor hissediyorsun onu mesela ben sertleşince rahatsız hissinden dolayı anlıyorum. Kimisinde bebek de toplanıyormuş benim 1-2 kere oldu toplanma onun dışında hep karnım sertleşiyor. Ayırt edersin mutlaka
Kasık bölgeme aniden bir ağrı giriyor sert ve yukarı doğru yumrulaşıyor karnım sanırım o yumrulaşan bebek çünkü gevşeme gelince bebeğin pozisyonu değişiyor rahatlama geliyor hemen ortalama bi 5-6 saniye kadar sürüyor içimden saydım geçen günKızlar kasılmalarınız olduğunu nereden anlıyorsunuz yani nasıl bir belirti veriyor
Canım 32. Haftadan sonra bir rahatlama geliyor diye okudum birkaç yerde. Umarım dogrudurBen öne doğru kambur oturunca daha çok hissediyorum, sağ kaburgamda bir şey var şuan net
Ya kıyamam ben onaAyyy sorma bizimde kapımızın önünde bir kedimiz var hep mama verirken severdim bayadır sevemiyorum mama verip ayrılıyorum üzülüyoraz kaldı kara kızım küsme diyorum
Gerçek sancı belden başlayıp kasığa doğru yayılıyor diyor mart anneleri bende belimde ağrı olmayınca kandırıkçı ağrı yemezler diyorum içimdenGeçen de sancı geldiğinde anlar mıyım ayırt edebilir miyim diye is yerinde konuşurken mutfakta çalışan abla öyle bir anlarsın ki dedi gülerek gözüm korktu içten içene ile karşılaşacağını hiç bilmemenin stresi ayrı, bilip de ikinciyi yaşayanın stresi ayrı zor Allah yardımcımız olsun
Tüm bölge sertleşiyor değil mi bende de oldu dün de acaba erken mi değil mi ben mi karıştırıyorum yoksa anlayamadımKqrni
Karnım sertleşiyor ve rahatsızlık hissi veriyor tam olarak acı değil hafif bir ağrı.
Evet doğum sancısı için herkes öyle diyor yalancı sancılardan çok başka oluyormuş, anlamamak imkansızmış.Geçen de sancı geldiğinde anlar mıyım ayırt edebilir miyim diye is yerinde konuşurken mutfakta çalışan abla öyle bir anlarsın ki dedi gülerek gözüm korktu içten içene ile karşılaşacağını hiç bilmemenin stresi ayrı, bilip de ikinciyi yaşayanın stresi ayrı zor Allah yardımcımız olsun
Evet doğum sancısı için herkes öyle diyor yalancı sancılardan çok başka oluyormuş, anlamamak imkansızmış.
Evet karın sertleşiyor. Hayır erken değil benim ilk kasılmam 21.haftada olmuştu.Tüm bölge sertleşiyor değil mi bende de oldu dün de acaba erken mi değil mi ben mi karıştırıyorum yoksa anlayamadım
Ha bende o kadar kısa sürede gevşeme olmuyor kasılma değilmiş demek ki rahatlayabilirimKarın sertleşiyor bende, top gibi oluyor bir noktada ve kasıkta gerilme eşlik ediyor. Karın ve kasık çok gergin oluyor 5-10 sn sonra gevşiyor
Ay bakalım inşallah, bebekler artık alan daraldığı için daha az dönüyorlarmış ondandır belki deCanım 32. Haftadan sonra bir rahatlama geliyor diye okudum birkaç yerde. Umarım dogrudur
Anladım kuzum teşekkür ederim bilgilendirme için bu cevapların üzerine kasılmam olsa kesin anlarım gibiKasık bölgeme aniden bir ağrı giriyor sert ve yukarı doğru yumrulaşıyor karnım sanırım o yumrulaşan bebek çünkü gevşeme gelince bebeğin pozisyonu değişiyor rahatlama geliyor hemen ortalama bi 5-6 saniye kadar sürüyor içimden saydım geçen gün
Çok uzun sürmüyor benim ama internette 1-2 dk sürebilir diyor braxtonhicks kasılmaları için. benim akşamları oluyor geneldeHa bende o kadar kısa sürede gevşeme olmuyor kasılma değilmiş demek ki rahatlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?