Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Bende de benzer bir rahatsızlık yoktur inşallah ama bende sadece solda rahat yatabiliyorum sağa yatınca ağrım oluyor. Haklısınız üzülmemek moralimizi yüksek tutmak önemli ama bende takıntılı ve duygusal bir insanım elimde değil üzülüyorum. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Canım ben daha kötüyüm 27+6 dayım 19 kilo almışım valla.
Beni de doktor geriyor çok almışsın diye her gidişim şimdi kilo muhabbetini napıcaz korkusuna dönüştü aşırı yediğimi düşünmüyorum ama ödem de topladım bence. Doktor şekerden karbonhidrattan uzak dur dedi ama yiyorum ya hele şimdi Ramazan eşim oruç tutuyor kan şekerim düşüyor tatlı olsun evde diyor e dolapta varken yememek bence aşırı ve gereksiz bi irade istiyor

Canım çok teşekkür ederim sorduğun için, pazartesi gideceğim henüz gitmedim merakla bekliyorum ben de umarım kilo alımı iyidir. Siz nasılsınız
Güzel haberler alırsın inşallah sıkma sen tatlı canını bir de taşınma telaşın vardı hiç kafana takma Biz iyiyiz çok şükür, içeride bir aşağı bir yukarı tek başına eğleniyor kuzum

Canım bende aynı enfeksiyon geçici bitiyor sonra gene hooop geri dönüyor.
Dün bir arkadaşım dediki kız bebeklerde enfeksiyon üretimi daha çok oluyor annede. Gerçekten öyle mi acaba yoksa sallamasyon bi bilgi mi bilemiyorum. Ama benim bebiş kız gerçekten

Benim dr da tartıya yaklaştırmıyor 2 ayda bir kaç kilo oldun diyor o kadar. Kilo aldın yok fazla oldu vs derse zaten stres olur daha fazla yerim anlamıyorum bu dr ları ne istiyorlar

Benim dr da tartıya yaklaştırmıyor 2 ayda bir kaç kilo oldun diyor o kadar. Kilo aldın yok fazla oldu vs derse zaten stres olur daha fazla yerim anlamıyorum bu dr ları ne istiyorlar
Katılıyorum yaaa beni de gerdi sanane yani benim kilomdan dimi şaka bi yana gerçekten psikolojik etkileniyor anneler. Bazı insan fazla kilo alır bazısı az sonuçta doğumdan sonra verecek olan da biziz ben öncekilerde de 26 kilo ile kapanış yapmıştım doğumdan sonra verdim hep

İnşallah hep birlikte güzel haberler alalım hep. Evet dağınıklık biterse rahatlayacağım ben de ama anca hafta sonuna toparlarım saldım artık dinlenmem lazım
Çok şükür hep iyi olsun o kıpırdandıkça sen mutlu oluyorsun

Hıh işte bu verecek olan biziz bu kiloları onlara neee ben çok sinir oluyorum dr ların hamile annelerini böyle eleştirmelerini

Dinlen tabii fazlasıyla hak ettin Tüm anneler bebişleriyle iyi olsunlar mutlu olsunlar

Ben artık saldım, geçen kontrolde de tartılmadım bir ara gittiğimde çok kilo almışsın, gerek yok bu kadarına dedi haklıydı 4 -5 kg almıştım o 1 ayda ama morali bozuluyor insanın geçen ay sonu gittim bebek az kilo almış diyor. Ben de artık ne bulsam yiyorum. Süt, muz, kefir, badem, ceviz, et, yumurta.. Elimde sürekli kuruyemişle geziyorum resmen, çikolata falan da yiyorum bu aralar abartmamaya çalışıyorum ama canım istediğinde onu da yiyorum. Yeter ki onlar iyi olsun biz bir çaresine bakarız sonrasında kızlar, sağlığınız iyiyse bu kadar yormayın kendinizi. Çok az kaldı kavuşmaya.

Valla ben de içiyorum çay ya. Vicdan azabı çekiyorum ama napayım iş yerinde bi şekilde içiyorum inşallah bir şey olmaz
Kafein dozuna dikkat ettikten sonra bir şey olmaz diyor doktorlar ya zaten bebişin gelişimi de normalse her şey yolundadır bence

Kizlar ben bugun cok kotu bisi yaptim 4 bardak acik cay 1 tanede turk kahvesi ictim cocuk icerde cildirio suan korktm biraz
ben her gün içiyorum 4-5 bardak çay, başlarda biraz dikkat etmiştim ilk 3 ay, sonra kısıtlamadım. Bir şey olmaz o kadar ya düzenli olarak içmeme rağmen bir şey olmadıysa sen rahat ol

Benim bebişe kız canım gerçekten tam bitti diyorum sonra tekrar başlıyor gebelikten önce asla olmazdı . Neyse ki az kaldı doğuma

Güzel anneler selam. Herksin keyfi yerindedir umarım. Kızlar ya ben mide yanmasından mafoldum Rennie ve diğer yöntemler anlık iyi geliyor sonra yine ejderhayım.... Doğurana kadar devam edecek demekki

Güzel anneler selam. Herksin keyfi yerindedir umarım. Kızlar ya ben mide yanmasından mafoldum Rennie ve diğer yöntemler anlık iyi geliyor sonra yine ejderhayım.... Doğurana kadar devam edecek demekki
Selam canım, geçmiş olsun. Bende hiç yok tahini çok övüyorlardı fayda etmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…