• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bizden önceki gruplarda konuşmuşlardı orada görmüştüm alakası yokmuş ama bakalım nasıl olacak minnoş :) benimki kesin kel olacak da :D

Kızlar fenalardayım, otursam rahat edemiyorum sıkıntı geliyor bir darlanıyorum. Sırt üstü yine fenalık geliyor. Sürekli sola yatma ihtiyacım oluyor napcamı şaşırdım

Kızlar fenalardayım, otursam rahat edemiyorum sıkıntı geliyor bir darlanıyorum. Sırt üstü yine fenalık geliyor. Sürekli sola yatma ihtiyacım oluyor napcamı şaşırdım
İyice ağırlaştın :( dinlenebildiğin kadar dinlen artık arada minik yürüyüşler yapmak için yor kendini. Evden çalışsan bile sürekli oturmak da insanı rahatsız ediyor, izne ayrılmayacak mısın?

Canım bebişler büyüdükçe akciğerler sıkışıyor. Artık bizi biraz daha zor zamanlar bekliyor. Az kaldı şükür

İyice ağırlaştın :( dinlenebildiğin kadar dinlen artık arada minik yürüyüşler yapmak için yor kendini. Evden çalışsan bile sürekli oturmak da insanı rahatsız ediyor, izne ayrılmayacak mısın?
Kasılmalarım çok canım bu ara, o yüzden doktor dinlen olabildiğince dedi. Biraz ara verdim yürüyüşe. İzne aslında haftaya çıkabiliyorum ama azıcık daha direneyim diyorum. En azından bayrama kadar

Kasılmalarım çok canım bu ara, o yüzden doktor dinlen olabildiğince dedi. Biraz ara verdim yürüyüşe. İzne aslında haftaya çıkabiliyorum ama azıcık daha direneyim diyorum. En azından bayrama kadar
Çok zorlama kendini, iyi olman daha önemli. Rapor verebilir mi acaba en azından birkaç gün rahatça yatardın stressiz

Çok zorlama kendini, iyi olman daha önemli. Rapor verebilir mi acaba en azından birkaç gün rahatça yatardın stressiz
Eğer sıklığı artarsa kasılmaların hemen gel dedi, çok şükür şuan için o kadar kötü değil akşamları 1-2 kez oluyor sadece, böyle giderse bir kaç gün düşünüyorum rapor almayı. Ay bir de dün resmen karnımda sivrildi çok korktum. Taş gibi oldu, sanırım sırtıma doğru ayaklarını dayayıp popoyu ittirdi bayılıyordum :D

Kızlaaar kontrolden çıktık kızımı gördüm yanakları büyümüş çok duygulandım yine 🥹😭 29+2 yiz 1420gram 39cm olmuş, her şey yolunda çok şükür ama 24 martta doğum iznine çıkacağım, bebişin kafası doğum kanalı tarafındaydı iş-ev arası uzak diye doktor çalışmamalısın riske girersin dedi kabul ettik bakalım, işyerinde doğum öncesi son günlerim bakalım bir yandan güzel bir yandan üzüldüm sanki 🥲 bu arada ücretli doğum izni 1 yıla çıkıyor diye haberler gördüm çalışma bakanı bahsetmiş iki gün önce sanırım, hakkımızda hayırlısı 🙏

Güzel anneler selam. Herksin keyfi yerindedir umarım. Kızlar ya ben mide yanmasından mafoldum:( Rennie ve diğer yöntemler anlık iyi geliyor sonra yine ejderhayım.... Doğurana kadar devam edecek demekki:(
Selamlar ben de mide yanması çekiyorum 16 haftadan beri rennie idare ediyordu ama son iki hafta etmemeye başladı. Ağlayarak uyanıyordum. Geçen hafta doktorum bir tane reçeteli hap verdi. sabah aç karınla içiyorum ve mucize gibi boşuna çekmişim bunca hafta gerçekten. Doktorunuza yazdırın siz de

Dün kahve içmeye çıktık 3-4 saat dışardaydım en son eve dönerken kuyruk sokumumun acısı kendini baya hissettirdi. Sanki 10 saat araba yolculuğu yapmışım gibi bir acı. Normal düz de oturamayacağız artık herhalde :(

Back