- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.001
Ay iyi ki yok canım. Denedim onu da, çok kısa etkisi. Yemek, içmek istemiyorum artık:)Selam canım, geçmiş olsun. Bende hiç yoktahini çok övüyorlardı fayda etmiyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi ki yok canım. Denedim onu da, çok kısa etkisi. Yemek, içmek istemiyorum artık:)Selam canım, geçmiş olsun. Bende hiç yoktahini çok övüyorlardı fayda etmiyor mu ?
bazılarında oluyormuş böyle ya, saçla filan da alakası yokmuşAy iyi ki yok canım. Denedim onu da, çok kısa etkisi. Yemek, içmek istemiyorum artık:)
Annem de öyle diyor. SırmA saçlı olacak bu kız diye:) görücez bakalım. Hormonlar mı saç mı sebebi?bazılarında oluyormuş böyle ya, saçla filan da alakası yokmuşumarım azalır biraz rahatlarsın
![]()
Sabah tam olarak bu şekilde uyandım eşim şok![]()
İyice ağırlaştınKızlar fenalardayım, otursam rahat edemiyorum sıkıntı geliyor bir darlanıyorum. Sırt üstü yine fenalık geliyor. Sürekli sola yatma ihtiyacım oluyor napcamı şaşırdım
Canım bebişler büyüdükçe akciğerler sıkışıyor. Artık bizi biraz daha zor zamanlar bekliyor. Az kaldı şükürKızlar fenalardayım, otursam rahat edemiyorum sıkıntı geliyor bir darlanıyorum. Sırt üstü yine fenalık geliyor. Sürekli sola yatma ihtiyacım oluyor napcamı şaşırdım
Kasılmalarım çok canım bu ara, o yüzden doktor dinlen olabildiğince dedi. Biraz ara verdim yürüyüşe. İzne aslında haftaya çıkabiliyorum ama azıcık daha direneyim diyorum. En azından bayrama kadarİyice ağırlaştındinlenebildiğin kadar dinlen artık arada minik yürüyüşler yapmak için yor kendini. Evden çalışsan bile sürekli oturmak da insanı rahatsız ediyor, izne ayrılmayacak mısın?
Çok zorlama kendini, iyi olman daha önemli. Rapor verebilir mi acaba en azından birkaç gün rahatça yatardın stressizKasılmalarım çok canım bu ara, o yüzden doktor dinlen olabildiğince dedi. Biraz ara verdim yürüyüşe. İzne aslında haftaya çıkabiliyorum ama azıcık daha direneyim diyorum. En azından bayrama kadar
bu bir kaç gündür ben çok fena sıkışıyorum ya, sağ kaburgamda resmen ayakları bazen derin derin nefes alma ihtiyacım oluyorCanım bebişler büyüdükçe akciğerler sıkışıyor. Artık bizi biraz daha zor zamanlar bekliyor. Az kaldı şükür
Eğer sıklığı artarsa kasılmaların hemen gel dedi, çok şükür şuan için o kadar kötü değil akşamları 1-2 kez oluyor sadece, böyle giderse bir kaç gün düşünüyorum rapor almayı. Ay bir de dün resmen karnımda sivrildi çok korktum. Taş gibi oldu, sanırım sırtıma doğru ayaklarını dayayıp popoyu ittirdi bayılıyordumÇok zorlama kendini, iyi olman daha önemli. Rapor verebilir mi acaba en azından birkaç gün rahatça yatardın stressiz
Ben öne doğru kambur oturunca daha çok hissediyorum, sağ kaburgamda bir şey var şuan netAy benim de sağ kaburgam sıkışıyor. Uzanıp ayağa kalkınca hissediyorum özellikle.![]()
Benimki uzanırken yayılıyor herhalde ayağa kalkınca belli ediyor kendiniBen öne doğru kambur oturunca daha çok hissediyorum, sağ kaburgamda bir şey var şuan net![]()
Selamlar ben de mide yanması çekiyorum 16 haftadan beri rennie idare ediyordu ama son iki hafta etmemeye başladı. Ağlayarak uyanıyordum. Geçen hafta doktorum bir tane reçeteli hap verdi. sabah aç karınla içiyorum ve mucize gibi boşuna çekmişim bunca hafta gerçekten. Doktorunuza yazdırın siz deGüzel anneler selam. Herksin keyfi yerindedir umarım. Kızlar ya ben mide yanmasından mafoldumRennie ve diğer yöntemler anlık iyi geliyor sonra yine ejderhayım.... Doğurana kadar devam edecek demekki
![]()
Ben bu hafta hastane çantamı hazır edeyim en iyisi, belli ki zorlanacağımBenimki uzanırken yayılıyor herhalde ayağa kalkınca belli ediyor kendini![]()