Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar ben humana'nın emziren anneler için olan çayını aldım, doğum yapmadan kullanılır mı acaba içmeye başlasam? Daha önce kullanan duyan varmı
Fikrim yok ama düşüncem bu kadar erken rahim kaslarını uyarabilir doktora danışmadan kullanma canım sen zaten risklisin dikkat et kendine

Evet bunca yaşanandan sonra doğumda ailemin gelip hiç bir şey olmamış gibi bebeğe sahip çıkmasını istemiyorum
Ben de mesela annemle gorusmuyorum çünkü beni bir çok söylemi davranışı huzursuz ediyor oraya gidip gelince eşime karşı olumsuz dusunceler evimden soğukluk gibi şeyler hissettiriyor o yüzden görüşmeyi kestim nerde mutluysam ordayım sen de bence eşinin yanina dönmelisin

Allah yardımcınız olsun. Bebiş dikişe dayalı haldeyken bayağı hafta dayanıp ilerleyenleri duydum. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
30+1 Hafta dayım bebek 1 hafta önden gidiyor bilmiyorum canım çok sıtkın 3 doktor gördü 3 ü de farklı ölçüm yaptı suyu biraz artmış ilk 2 doktor normal dedi 3. Fazla dedi ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 2 hafta önce ağrım var dedim sadece progestanı arttırdılar şimdi durdurmaya çalışıyorlar

Yapıldı yatışım bırakmadılar sancısı artarsa uzmanı çağırın dediler hatta
Hastanede kalmanıza sevindim. İçinizi rahat tutun, daha bugün doktorların videolarını izliyordum 30. Haftadan sonra doğan bebeklerin kuvez desteğiyle ileride sağlık sorunları yaşamama ihtimalleri çok çok yüksek diyordu. Siz stres yapmamaya çalışın, olumlu düşünün. Sizin için ve bebeğiniz için en iyisi olacak!

Eğer sancınız yoksa yüreğinizi ferahlatmaya çalışın bence. Stres de çok etkiliyor. Annelik böyle bir şey aklınız şimdi evdeki çocuğunuzda o yüzden de kalmak istemiyorsunuz ama hastanede yatsanız belki 3-4 hafta daha doğumu geciktirebilirler

Düzenleme: sonradan gördüm yatışınız yapılmış. Hakkınızda hayırlısı olsun, iğneyle falan sancıyı durdurabilirler dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…