- 3 Eylül 2015
- 1.271
- 1.518
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.281
Akşamdan beri hiç yorulmadım sabahtan beri de uzanıyorum. 20 dakika ile yarım saat arasında oluyor 2 dakika sürüyor. Pozisyon değiştirince geçiyor. Doktoruma da böyle söyleyince yarın gel dedi.Çok mu sık oluyorki canım yorulunca biraz fazla olabiliyorr
Geçmiş olsun, umarım biraz daha bekler minnak. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Geçmiş olsunn umarım birşey yokturAkşamdan beri hiç yorulmadım sabahtan beri de uzanıyorum. 20 dakika ile yarım saat arasında oluyor 2 dakika sürüyor. Pozisyon değiştirince geçiyor. Doktoruma da böyle söyleyince yarın gel dedi.
Teşekkür ederim, inşallah.Geçmiş olsunn umarım birşey yoktur
Fikrim yok ama düşüncem bu kadar erken rahim kaslarını uyarabilir doktora danışmadan kullanma canım sen zaten risklisin dikkat et kendineKızlar ben humana'nın emziren anneler için olan çayını aldım, doğum yapmadan kullanılır mı acaba içmeye başlasam? Daha önce kullanan duyan varmı
Aynen canım pazartesi günü doktoruma soracam ona göre hareket edecemFikrim yok ama düşüncem bu kadar erken rahim kaslarını uyarabilir doktora danışmadan kullanma canım sen zaten risklisin dikkat et kendine
Evet bunca yaşanandan sonra doğumda ailemin gelip hiç bir şey olmamış gibi bebeğe sahip çıkmasını istemiyorumBu şehirde olmak bile seni strese sokuyor belli ki bence kendini huzurlu ve güvende hissettiğin yerde olmalısın
Maşallah canımAy ben topqrladim hastaligin ucundan dondum galiba
Bırakmadılar zaten her an doğum olabilir diye olumlu konuşan kimse yokBence hastanede kalmaya calis. Çocuğa bakacak biri mutlaka bulunur. İnşallah biraz daha bekler bebiş
Ben de mesela annemle gorusmuyorum çünkü beni bir çok söylemi davranışı huzursuz ediyor oraya gidip gelince eşime karşı olumsuz dusunceler evimden soğukluk gibi şeyler hissettiriyor o yüzden görüşmeyi kestim nerde mutluysam ordayım sen de bence eşinin yanina dönmelisinEvet bunca yaşanandan sonra doğumda ailemin gelip hiç bir şey olmamış gibi bebeğe sahip çıkmasını istemiyorum
Çok geçmiş olsun ins zamanını bekler kuzucuk emin ellerde olacaksın endişe etmeBırakmadılar zaten her an doğum olabilir diye olumlu konuşan kimse yok
30+1 Hafta dayım bebek 1 hafta önden gidiyor bilmiyorum canım çok sıtkın 3 doktor gördü 3 ü de farklı ölçüm yaptı suyu biraz artmış ilk 2 doktor normal dedi 3. Fazla dedi ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 2 hafta önce ağrım var dedim sadece progestanı arttırdılar şimdi durdurmaya çalışıyorlarAllah yardımcınız olsun. Bebiş dikişe dayalı haldeyken bayağı hafta dayanıp ilerleyenleri duydum. Siz şuan kaçıncı haftadasiniz?
Yapıldı yatışım bırakmadılar sancısı artarsa uzmanı çağırın dediler hattaÇok geçmiş olsun canım. Napmayı düşünüyorsun yatış muhtemelen yarın da gitsen verir
Hastanede kalmanıza sevindim. İçinizi rahat tutun, daha bugün doktorların videolarını izliyordum 30. Haftadan sonra doğan bebeklerin kuvez desteğiyle ileride sağlık sorunları yaşamama ihtimalleri çok çok yüksek diyordu. Siz stres yapmamaya çalışın, olumlu düşünün. Sizin için ve bebeğiniz için en iyisi olacak!Yapıldı yatışım bırakmadılar sancısı artarsa uzmanı çağırın dediler hatta
Eğer sancınız yoksa yüreğinizi ferahlatmaya çalışın bence. Stres de çok etkiliyor. Annelik böyle bir şey aklınız şimdi evdeki çocuğunuzda o yüzden de kalmak istemiyorsunuz ama hastanede yatsanız belki 3-4 hafta daha doğumu geciktirebilirler30+1 Hafta dayım bebek 1 hafta önden gidiyor bilmiyorum canım çok sıtkın 3 doktor gördü 3 ü de farklı ölçüm yaptı suyu biraz artmış ilk 2 doktor normal dedi 3. Fazla dedi ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 2 hafta önce ağrım var dedim sadece progestanı arttırdılar şimdi durdurmaya çalışıyorlar
Devam xanm c vitamini takviyesineMaşallah canımsen yinede sıcak bişeyler içmeye devam et bitti gibi oluyor geri geliyor
Canım sakin olmaya çalış. İnşallah biraz daha bekler bebeğinYapıldı yatışım bırakmadılar sancısı artarsa uzmanı çağırın dediler hatta
İyi olmuş canım, benimde ağzıma sürekli acı su geliyor boğazımı yakıyor, bazıları mide ilacı lansor felan kullanmış işe yarıyor mu acabaDevam xanm c vitamini takviyesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?