- 25 Ekim 2022
- 478
- 311
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.641
Senin isin zor guzelim 3 u nerde kim.nereye vuruyor yerim ben onlari yaaSiz kaçıncı haftadasiniz? ben bazen hareketleri hiç takip edemiyorum bir de üç bebek hangisi hareket etti hangisi etmedi bilmiyorum. daha küçükler diye düşünüyorum ama kaçıncı haftada hareket takibi yapmak laxim
Kimse banada hareket takibi vs yap demedi ama mesela 2 saatte 179 harwketimiz falan var felaket kuduruk doktora soyledim dedim hocam asiri degilmi cektigim videoyu gosterdim korkma hareketli bir bebek dedi sknti yok nabiz vs hersey normal.sadece 34 35 gbi haftalqrda korkunc hissetceksin hareketleri dedi karnindan cikmaya calisiyor gbi haydaaaa esim zaten smdi bile.korkuyor ne oluyor karnina oyle diyorBen 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum bazı günlerde. Sizin haftanız daha geri diye hatirliyorum kacinci haftadaydınız
Seninki de çok fazlaymış benim de öyle de o kadar da değil ama çıkmaya çalışıyor gerçektenKimse banada hareket takibi vs yap demedi ama mesela 2 saatte 179 harwketimiz falan var felaket kuduruk doktora soyledim dedim hocam asiri degilmi cektigim videoyu gosterdim korkma hareketli bir bebek dedi sknti yok nabiz vs hersey normal.sadece 34 35 gbi haftalqrda korkunc hissetceksin hareketleri dedi karnindan cikmaya calisiyor gbi haydaaaa esim zaten smdi bile.korkuyor ne oluyor karnina oyle diyor
Ya hic durmuyor arkadasm bir mifem bulanmaya basliyor o kdr cok kuduruyorki midem bulanmaya basliyor vah vahhh dogunca duvarlara tirmancak sanirimSeninki de çok fazlaymış benim de öyle de o kadar da değil ama çıkmaya çalışıyor gerçekten
Vura vura öyle oluyor valla doğunca da devam ediyorlarYa hic durmuyor arkadasm bir mifem bulanmaya basliyor o kdr cok kuduruyorki midem bulanmaya basliyor vah vahhh dogunca duvarlara tirmancak sanirim
Sonrasında kırmızılığı gidip beyaz kalıyor canım bu işler biraz genetik vucudun sıkıysa malesef çatlıyor ben hiç bir şey sürmüyorum o yüzdenMerhabalar kızlar umarım herkes iyidir . 29+5 im ben bugün ve çatlaklarım artıyor hala maalesefne yapacağız bu çatlakları baya güzel nemlendiriyordum ama birkaç gündür çatlakları gördükçe onu da tapasım gelmiyor . Sonrasında düzelme oluyor mu çatlaklarda acaba ???
Sağlıkla gelsinler insallah canimEvet yerleri değişmiyoryer yok çünkü. bizde kız biraz şımarık, bakalım yaşayıp göreceğiz
Baya hareketli bir bebis olacak o zaman seninki canimKimse banada hareket takibi vs yap demedi ama mesela 2 saatte 179 harwketimiz falan var felaket kuduruk doktora soyledim dedim hocam asiri degilmi cektigim videoyu gosterdim korkma hareketli bir bebek dedi sknti yok nabiz vs hersey normal.sadece 34 35 gbi haftalqrda korkunc hissetceksin hareketleri dedi karnindan cikmaya calisiyor gbi haydaaaa esim zaten smdi bile.korkuyor ne oluyor karnina oyle diyor
Bol su + nemlendirme yapıyosan gerisine yapacak bisi yok canim napalim olacağı varsa oluyorMerhabalar kızlar umarım herkes iyidir . 29+5 im ben bugün ve çatlaklarım artıyor hala maalesefne yapacağız bu çatlakları baya güzel nemlendiriyordum ama birkaç gündür çatlakları gördükçe onu da tapasım gelmiyor . Sonrasında düzelme oluyor mu çatlaklarda acaba ???
Kız teyzesi minnoş bir prensesBaya hareketli bir bebis olacak o zaman seninki canimne güzel enerjisi yüksek olsun. cinsiyeti neydi?
Bende sürüyordum ama olunca maalesef o kadar fazla kilo da almadım amaSonrasında kırmızılığı gidip beyaz kalıyor canım bu işler biraz genetik vucudun sıkıysa malesef çatlıyor ben hiç bir şey sürmüyorum o yüzden
Doğsalar da yesekSenin isin zor guzelim 3 u nerde kim.nereye vuruyor yerim ben onlari yaa
Karnın kilo almak için çok esnek değil demek ki canımBende sürüyordum ama olunca maalesef o kadar fazla kilo da almadım ama
Çoğu zaman genetik faktör maalesef. Ne sürersen sür annen sana hamileyken çatladıysa sen de çatlıyorsunMerhabalar kızlar umarım herkes iyidir . 29+5 im ben bugün ve çatlaklarım artıyor hala maalesefne yapacağız bu çatlakları baya güzel nemlendiriyordum ama birkaç gündür çatlakları gördükçe onu da tapasım gelmiyor . Sonrasında düzelme oluyor mu çatlaklarda acaba ???
Kesinlikle öyle canım. Benim ikizler de bile pek olmadı. Annem de ablamda da yok. Ama karnım ikiz gebelikle aynı derecede büyük şuan,Çoğu zaman genetik faktör maalesef. Ne sürersen sür annen sana hamileyken çatladıysa sen de çatlıyorsun
Valla canim bazi vucutlar ne surersen sur ne yersen ye catliyor eldrn birsey gelmiyor benim.karnmda drgil ama bel bolhemdr ve gogsumde catlaklar olustu yani canini skma sadece soyle guzel birsey soyleyebilirim dogumdan sonra o catlaklarin goruntusunu en aza indirebilirsin buna ozel guzellik merkezlerinde uygulamalar var faydasini gorende cok ayrica guzel bir gunes yanigi goruntuyu en en aza indirecektir emin olMerhabalar kızlar umarım herkes iyidir . 29+5 im ben bugün ve çatlaklarım artıyor hala maalesefne yapacağız bu çatlakları baya güzel nemlendiriyordum ama birkaç gündür çatlakları gördükçe onu da tapasım gelmiyor . Sonrasında düzelme oluyor mu çatlaklarda acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?