Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Benim bebeğimde bir gün az hareket ediyor iki gün çok biz alıştık onunla bu duruma bu arada kızlar iki tane zıbın dan başka hiçbir şey almadım bebemin sadece iki tanecik zıbıni var bayram sonrası toplu alışveriş yapicam artık

Kimse banada hareket takibi vs yap demedi ama mesela 2 saatte 179 harwketimiz falan var felaket kuduruk doktora soyledim dedim hocam asiri degilmi cektigim videoyu gosterdim korkma hareketli bir bebek dedi sknti yok nabiz vs hersey normal.sadece 34 35 gbi haftalqrda korkunc hissetceksin hareketleri dedi karnindan cikmaya calisiyor gbi haydaaaa esim zaten smdi bile.korkuyor ne oluyor karnina oyle diyor

Seninki de çok fazlaymış benim de öyle de o kadar da değil ama çıkmaya çalışıyor gerçekten

Seninki de çok fazlaymış benim de öyle de o kadar da değil ama çıkmaya çalışıyor gerçekten
Ya hic durmuyor arkadasm bir mifem bulanmaya basliyor o kdr cok kuduruyorki midem bulanmaya basliyor vah vahhh dogunca duvarlara tirmancak sanirim

Ya hic durmuyor arkadasm bir mifem bulanmaya basliyor o kdr cok kuduruyorki midem bulanmaya basliyor vah vahhh dogunca duvarlara tirmancak sanirim
Vura vura öyle oluyor valla doğunca da devam ediyorlar

Merhabalar kızlar umarım herkes iyidir . 29+5 im ben bugün ve çatlaklarım artıyor hala maalesef ne yapacağız bu çatlakları baya güzel nemlendiriyordum ama birkaç gündür çatlakları gördükçe onu da tapasım gelmiyor . Sonrasında düzelme oluyor mu çatlaklarda acaba ???

Sonrasında kırmızılığı gidip beyaz kalıyor canım bu işler biraz genetik vucudun sıkıysa malesef çatlıyor ben hiç bir şey sürmüyorum o yüzden

Baya hareketli bir bebis olacak o zaman seninki canim ne güzel enerjisi yüksek olsun. cinsiyeti neydi?

Bol su + nemlendirme yapıyosan gerisine yapacak bisi yok canim napalim olacağı varsa oluyor

Çoğu zaman genetik faktör maalesef. Ne sürersen sür annen sana hamileyken çatladıysa sen de çatlıyorsun

Valla canim bazi vucutlar ne surersen sur ne yersen ye catliyor eldrn birsey gelmiyor benim.karnmda drgil ama bel bolhemdr ve gogsumde catlaklar olustu yani canini skma sadece soyle guzel birsey soyleyebilirim dogumdan sonra o catlaklarin goruntusunu en aza indirebilirsin buna ozel guzellik merkezlerinde uygulamalar var faydasini gorende cok ayrica guzel bir gunes yanigi goruntuyu en en aza indirecektir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…