Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Benimki de öyle günü gününe tutmuyor. Alıştım desem de alışamıyorum sakin olduğu günler aklım hep onda.
Dimi ya benim de oyle takmamaya calisiyorum ama aklım ona kayiyor devamli. Allaha emanetler artık Allah yavrularimizi korusun baska diyecek bisey yok zırt pırt acile de gitmek istemiyorum kendimi daha da evhamlandırmamak icin

Benim de aynen böyle oluyor çok hareket etmediği günlerde daha az ve derinlerde hissediyorum hareketini

Kizlar pike takimi yaptırdınız mı? Çok güzeller ama gereksiz mi karar veremedim. Bu şekilde yastıklı pike takımı düşünüyorum odasındaki yatağa

Benim de aynen böyle oluyor çok hareket etmediği günlerde daha az ve derinlerde hissediyorum hareketini
Siz kaçıncı haftadasiniz? ben bazen hareketleri hiç takip edemiyorum bir de üç bebek hangisi hareket etti hangisi etmedi bilmiyorum. daha küçükler diye düşünüyorum ama kaçıncı haftada hareket takibi yapmak laxim

25.haftadan sonra artık düzenli hareket etmeleri lazım ama sen hangi birini edeceksin cidden

Ben 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum bazı günlerde. Sizin haftanız daha geri diye hatirliyorum kacinci haftadaydınız

Selam kızlar, kontrolden geldim şimdi. Bir süredir çatı ağrım vardı doktor normal bu haftalarda artık açılmaya başlıyor dedi. Kasılma sertleşme sıklaşmıştı onun için de önce rahim ağzı kontolü yaptı vajinal. 44 mm çıktı akıntıma baktı o da normal. Doğa kuş iyi çok şükür. 1724 gr bir tosbağa olmuş kendisi :)

Sancı var mı diye nst ye bağladılar orada da her şey normal çıktı. Eğer çok sıklaşır ya da kasılma geçmezse bekleme gel dedi. Bu şekilde ara ara olursa sıkıntı yok bolca dinlen kendini yoruyorsun herhalde dedi .

Ben 3 haftada sadece 200 gram almışım bu arada çok enteresan sanırım kızım sömürüyor bütün yediklerimi :)

Son düzenleme:
Ben bunu doktoruma sordum 2 saatte mi 10 hareket yoksa gün içinde mi 10 hareket diye. Doktorum buna katılmadığını her bebeğin farklı olduğunu söyledi. Bebeğinle aynı bedeni sen paylaşıyorsun, her bebeğin bir karakteri, huyu var dedi. Kimi bebek sakin olur kimi hareketli olur aynı bedeni paylaştığın için artık hareketlerini, bilirsin alışırsın dedi. Zaten hareketlerini hissetmediğin an üstünden 1-2 saat geçmiş olur sola uzanırsın beklersin hala yoksa, bir tuhaflık hissedersen o zaman gel dedi.

Ya zaten piskopat gibi saymak değil kastım ben şuan 21+3'teyim. zaten birkaç haftaya minik tekmeler/ hareketler daha kuvvetlenince anlaması daha kolay olur herhalde

Allah Allah neden acaba doktora sormak aklıma da gelmedi.. Bir deneyeceğim bakalım hem kilomu kontrol etmemede yardım eder diye düşünüyorum ama bakalım zorlanmazsam devam
Tabiki o dönem yaz ayıydı ve susuz kalır sevap işliyim derken daha çok günaha giriyosun demişti 15 gün tutmuştum baya kötü oldum sonra şimdide haşimato hastalığım var beni çok zorlar o yüzden cesaret edemedim yoksa Allah kolaylığını veriyo tercih tabiki sizin

Ya zaten piskopat gibi saymak değil kastım ben şuan 21+3'teyim. zaten birkaç haftaya minik tekmeler/ hareketler daha kuvvetlenince anlaması daha kolay olur herhalde
Bence kesin anlarsin canim çünkü zaten üç çocuk olduğu için yerleri belli olur çok yer değiştirebileceklerini sanmiyorum bi ikiz annesinin paylaşımını görmüştüm erkek çok hareketli kız daha sakinmiş mesela o anlıyorsa sen kesin anlarsin bir iki haftaya iyice

Evet yerleri değişmiyor yer yok çünkü. bizde kız biraz şımarık, bakalım yaşayıp göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…