- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.621
Amin canım inşallahHayırlı ramazanlar arkadaşlar. Bende tutmadım eşim izin vermedi bebeğin gelişimine zararı olur diye ama tutmadan da hiç keyif alamıyorum ramazandan insallah seneye bebeklerle beraber tekrarını nasip etsin Allah insallah
Dimi ya benim de oyle takmamaya calisiyorum ama aklım ona kayiyor devamli. Allaha emanetler artık Allah yavrularimizi korusun baska diyecek bisey yokBenimki de öyle günü gününe tutmuyor. Alıştım desem de alışamıyorum sakin olduğu günler aklım hep onda.
Benim de oyle heralde pozisyon falan da etkili Allah’a emanet edeceğiz artik yapacak bisi yokBende de öyle kafasına göre takılıyor bazen hiç durmuyor bazen baya tembel oluyorben de takmamaya çalışıyorum
Benim de aynen böyle oluyor çok hareket etmediği günlerde daha az ve derinlerde hissediyorum hareketiniEvet genelde sırtı dönük oluyor doktoruma sordum hatta 1 gün boyunca sırtı dönmüş şekilde durabilir mi dedim durabilir dedihatta geçen gün 2 gün boyunca o pozisyondaydı sürekli içe doğru vurdu. Öyle olunca azarlıyorum anneyi sinir ediyorsun diyorum
Sırtı dönmüş oluyor işte. İçe içe vuruyor sıpaBenim de aynen böyle oluyor çok hareket etmediği günlerde daha az ve derinlerde hissediyorum hareketini
Siz kaçıncı haftadasiniz? ben bazen hareketleri hiç takip edemiyorum bir de üç bebek hangisi hareket etti hangisi etmedi bilmiyorum. daha küçükler diye düşünüyorum ama kaçıncı haftada hareket takibi yapmak laximBenim de aynen böyle oluyor çok hareket etmediği günlerde daha az ve derinlerde hissediyorum hareketini
Ben yaptırmadım canım yastık ve yorgan vs kullanmayacağım için. Sadece müslin çarşaf aldım 2 tane.Kizlar pike takimi Eki Görüntüle 3552120 yaptırdınız mı? Çok güzeller ama gereksiz mi karar veremedim. Bu şekilde yastıklı pike takımı düşünüyorum odasındaki yatağa
25.haftadan sonra artık düzenli hareket etmeleri lazım ama sen hangi birini edeceksin ciddenSiz kaçıncı haftadasiniz? ben bazen hareketleri hiç takip edemiyorum bir de üç bebek hangisi hareket etti hangisi etmedi bilmiyorum. daha küçükler diye düşünüyorum ama kaçıncı haftada hareket takibi yapmak laxim
Ben 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum bazı günlerde. Sizin haftanız daha geri diye hatirliyorum kacinci haftadaydınızSiz kaçıncı haftadasiniz? ben bazen hareketleri hiç takip edemiyorum bir de üç bebek hangisi hareket etti hangisi etmedi bilmiyorum. daha küçükler diye düşünüyorum ama kaçıncı haftada hareket takibi yapmak laxim
Ben de karar veremedim fotoğrafta çok güzel duruyo ama fiyatı çok yüksek 6bin tl fiyat aldım neredeyse babybjörn ana kucağı ile aynı fiyatBen yaptırmadım canım yastık ve yorgan vs kullanmayacağım için. Sadece müslin çarşaf aldım 2 tane.
Ben tutmıycam canım insülin direncim var ve daha önce idrarda keton çıkmıştı bebek için zararlıKızlar oruç tutacak mısınız ? Ben tutmayı düşünüyorum ama zararlı olur vs diyorlar sizce
Ben bunu doktoruma sordum 2 saatte mi 10 hareket yoksa gün içinde mi 10 hareket diye. Doktorum buna katılmadığını her bebeğin farklı olduğunu söyledi. Bebeğinle aynı bedeni sen paylaşıyorsun, her bebeğin bir karakteri, huyu var dedi. Kimi bebek sakin olur kimi hareketli olur aynı bedeni paylaştığın için artık hareketlerini, bilirsin alışırsın dedi. Zaten hareketlerini hissetmediğin an üstünden 1-2 saat geçmiş olur sola uzanırsın beklersin hala yoksa, bir tuhaflık hissedersen o zaman gel dedi.Ben 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum bazı günlerde. Sizin haftanız daha geri diye hatirliyorum kacinci haftadaydınız
Ben 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum i.Ben de karar veremedim fotoğrafta çok güzel duruyo ama fiyatı çok yüksek 6bin tl fiyat aldım neredeyse babybjörn ana kucağı ile aynı fiyat
O neymiş yayine sen bilirsin ama o paraya başka bir ihtiyacını giderirsin.
Ay daha varmış25.haftadan sonra artık düzenli hareket etmeleri lazım ama sen hangi birini edeceksin cidden
Ya zaten piskopat gibi saymak değil kastımBen 28. Haftanın içindeyim acikcasi doktorum bana hic hareket takibi yap demedi. Ama internete bi bakiyorum 2 saatte en az 10 hareket say falan diyo şaşırıyorum benimki o kadar hareket etmiyo çünkü ve saymak aklıma gelmiyor hic. Sadece hareketli olmadığını hissediyorum bazı günlerde. Sizin haftanız daha geri diye hatirliyorum kacinci haftadaydınız
Tabiki o dönem yaz ayıydı ve susuz kalır sevap işliyim derken daha çok günaha giriyosun demişti 15 gün tutmuştum baya kötü oldum sonra şimdide haşimato hastalığım var beni çok zorlar o yüzden cesaret edemedim yoksa Allah kolaylığını veriyo tercih tabiki sizinAllah Allah neden acaba doktora sormak aklıma da gelmedi.. Bir deneyeceğim bakalım hem kilomu kontrol etmemede yardım eder diye düşünüyorum ama bakalım zorlanmazsam devam
Bence kesin anlarsin canim çünkü zaten üç çocuk olduğu için yerleri belli olur çok yer değiştirebileceklerini sanmiyorum bi ikiz annesinin paylaşımını görmüştüm erkek çok hareketli kız daha sakinmiş mesela o anlıyorsa sen kesin anlarsin bir iki haftaya iyiceYa zaten piskopat gibi saymak değil kastımben şuan 21+3'teyim. zaten birkaç haftaya minik tekmeler/ hareketler daha kuvvetlenince anlaması daha kolay olur herhalde
Evet yerleri değişmiyorBence kesin anlarsin canim çünkü zaten üç çocuk olduğu için yerleri belli olur çok yer değiştirebileceklerini sanmiyorum bi ikiz annesinin paylaşımını görmüştüm erkek çok hareketli kız daha sakinmiş mesela o anlıyorsa sen kesin anlarsin bir iki haftaya iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?