Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Banada erken dogum olabilir her ihtimale karşı falan demişti yarın için de nst çağırınca bi endişe ettim ya
Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum hareketlerini de pek hissedemiyorum bebiş uyuyor ondan mı hareketsiz anlayamıyorum

Birazda olsa bebeğinizi tanımışsınızdır hareketli bir bebek mi yoksa daha sakin mi gün içerisinde bilirsiniz. Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatmayı denediniz mi ?

Birazda olsa bebeğinizi tanımışsınızdır hareketli bir bebek mi yoksa daha sakin mi gün içerisinde bilirsiniz. Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatmayı denediniz mi ?
Sağı solu belli olmayan bi minik Malesef dün masallah çok hareketliydi bugün hep ayaktaydım evde ustalar vardı pek hissetmedim doktorum da idrar tahlili istedi gittim yaptırdım eve geldim doktora sonucu attım uzandım 1.5 saattir karnımı dürttüm o kadar bana mısın demedi
Suan çok hafif hissettim hareketi hamilelik gerçekten çok zor hep endişe içindeyiz Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Doğurmuş 12 yi biraz geçiyormuş bebeği 3900 müş biraz kesisi dikişi falan varmış zor olmuş ama gayet enerjik bi anne
Ay evet bende baktım merak ettim maşallah enerjik baya
Senin neden sancılarına bakılıyor tatlım merak ettim

Benimde bugün gündüz az hareket etti tedirgin oldum ama sonra daha iyi oldu
Şunu yiyince hareket ediyor dediğiniz bir şey varsa onu yiyip uzanin ve bekleyin bence
Uykuludur belki bugün

Amin canım benim
Yaaa aniden hasta oldum kızlar. Sabah hicbir seyim yoktu öğleden sonra boğaz ağrısı halsizlik falan bu hastalık da nereden cıktı yahu

Sol tarafa uzandım şükür ki hareket etmeye başladı demek ki yan yatmam lazımmıs küçücük tekmesi bile insanın içini rahatlatıyor
Çok teşekkür ederim

Yarın inşallah sorunsuz geçer endişelenmeyin

Nst’de bir sey yok. Karniniza 2 tane ultrason basligi koyuyolar biri sanciyi digeri bebegin kalp atisini dinliyor.
Ben 27.haftada acile gittigimde yapmislardi, bi hafta sonrasinda da kendi doktorum da kontrol amacli yapilmisti. Ilkinde sanci cikmisti ama ben bir sey hissetmiyordum.
Bazen alet bebegin kalp atisi yuksek diye alarm veriyor sakin panik olmayin, yuksek olmasinda sorun yokmus, yeter ki dusuk olmasin demisti ebe.
Hareketleri de bence bebegin pozisyonuna gore degisiyor. Bazi gunler asiri hareketli ve sert hareketler hissediyorum. Bazen de asiri hafif ve az hissediyorum.

Ay evet bende baktım merak ettim maşallah enerjik baya

Senin neden sancılarına bakılıyor tatlım merak ettim
Ben 12 şubatta acil apandisit ameliyatı oldum. Hem hipertansiyon hastasıyım hem 37 yaşındayım bir de bu ameliyat durumu olunca dr erken doğumun kapımızı çalabileceğini bizimde tedbirli olmamız gerektiğini söyledi o yüzden her hafta dr a gidiyorum toco ya bağlıyorlar beni

Nstye girmek hep hayalimdi zamanini bekliyordum 4 Mart kontrole gidecektim doktor Nstye alır diye düşünmüştüm ama aniden çağırması biraz endişe ettirdi
Evet bazi günler bende de öyle oluyor bazen sert bazen daha yumusak
Sağlıkla kucaklarımıza alalım

Merhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda
Geçmiş olsun canım. İhmale gelmez hiç. Yarın gitmekle çok iyi yaparsın. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın

35. Haftaya kadar dayanmaya çalışırım diyorum ama bakalım 32 de ne düşüneceğiz
Memur musunuz? Ya ben de dayanmak istiyorum ama hiç dayanabilecek gibi değilim. 3. Trimester sert geldi ama bi yandan da bebeğim için onunla daha çok vakit geçirmek için dayanmam gerekiyor diyorum

Evet ameliyat olduğunuzu hatırlıyorum, bunun için tedbir olacağını bilmiyordum
İnşallah bir sıkıntı olmasın, bebiş vaktinde gelsin

İsimli takim mi sipariş ettiniz? Nereden ettiniz ben de düşünüyorum ama karar veremedim:/

Kızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…