- 17 Aralık 2022
- 3.094
- 1.216
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.541
Banada erken dogum olabilir her ihtimale karşı falan demişti yarın için de nst çağırınca bi endişe ettim yaAmeliyat olduğum için risk seviyem arttı ona istinaden ben her hafta giriyorum canım ama nst ye değil sadece sancıma bakılıyor toco diyor dr lar. Bebek küçük olduğu için ondan bakıyorlar ve tedbiren olası kasılmaları engellemek için progesteron verdiler bana sadece takip ediyorlar.
Birazda olsa bebeğinizi tanımışsınızdır hareketli bir bebek mi yoksa daha sakin mi gün içerisinde bilirsiniz. Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatmayı denediniz mi ?Banada erken dogum olabilir her ihtimale karşı falan demişti yarın için de nst çağırınca bi endişe ettim ya
Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum hareketlerini de pek hissedemiyorumbebiş uyuyor ondan mı hareketsiz anlayamıyorum
Sağı solu belli olmayan bi minik Malesef dün masallah çok hareketliydi bugün hep ayaktaydım evde ustalar vardı pek hissetmedim doktorum da idrar tahlili istedi gittim yaptırdım eve geldim doktora sonucu attım uzandım 1.5 saattir karnımı dürttüm o kadar bana mısın demediBirazda olsa bebeğinizi tanımışsınızdır hareketli bir bebek mi yoksa daha sakin mi gün içerisinde bilirsiniz. Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza yatmayı denediniz mi ?
Ay evet bende baktım merak ettimDoğurmuş 12 yi biraz geçiyormuş bebeği 3900 müş biraz kesisi dikişi falan varmış zor olmuş ama gayet enerjik bi anne
Senin neden sancılarına bakılıyor tatlım merak ettimAmeliyat olduğum için risk seviyem arttı ona istinaden ben her hafta giriyorum canım ama nst ye değil sadece sancıma bakılıyor toco diyor dr lar. Bebek küçük olduğu için ondan bakıyorlar ve tedbiren olası kasılmaları engellemek için progesteron verdiler bana sadece takip ediyorlar.
Benimde bugün gündüz az hareket etti tedirgin oldum ama sonra daha iyi olduSağı solu belli olmayan bi minik Malesef dün masallah çok hareketliydi bugün hep ayaktaydım evde ustalar vardı pek hissetmedim doktorum da idrar tahlili istedi gittim yaptırdım eve geldim doktora sonucu attım uzandım 1.5 saattir karnımı dürttüm o kadar bana mısın demedi
Suan çok hafif hissettim hareketi hamilelik gerçekten çok zor hep endişe içindeyiz Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Amin canım benimGünaydın, sabah 5 gibi uyandım ben de kasık ağrısı ile , kendi kendime ah kızım o kadar makara yaptın al işte doğuruyorsun dedim meğer gazmışOkuyup yatınca etkiledi sanırım :) Güzel güzel zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah :)
Sol tarafa uzandım şükür ki hareket etmeye başladı demek ki yan yatmam lazımmıs küçücük tekmesi bile insanın içini rahatlatıyorAy evet bende baktım merak ettimmaşallah enerjik baya
Senin neden sancılarına bakılıyor tatlım merak ettim
Benimde bugün gündüz az hareket etti tedirgin oldum ama sonra daha iyi oldu
Şunu yiyince hareket ediyor dediğiniz bir şey varsa onu yiyip uzanin ve bekleyin bence
Uykuludur belki bugün
Yarın inşallah sorunsuz geçer endişelenmeyinSağı solu belli olmayan bi minik Malesef dün masallah çok hareketliydi bugün hep ayaktaydım evde ustalar vardı pek hissetmedim doktorum da idrar tahlili istedi gittim yaptırdım eve geldim doktora sonucu attım uzandım 1.5 saattir karnımı dürttüm o kadar bana mısın demedi
Suan çok hafif hissettim hareketi hamilelik gerçekten çok zor hep endişe içindeyiz Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Nst’de bir sey yok. Karniniza 2 tane ultrason basligi koyuyolar biri sanciyi digeri bebegin kalp atisini dinliyor.Banada erken dogum olabilir her ihtimale karşı falan demişti yarın için de nst çağırınca bi endişe ettim ya
Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum hareketlerini de pek hissedemiyorumbebiş uyuyor ondan mı hareketsiz anlayamıyorum
İnşallah çok sağ olunYarın inşallah sorunsuz geçer endişelenmeyin
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah duzeleceksin bebişin zamanında sağlıkla gelecek
Ha anladım canım yine normal haftasını baz alacaz ozmanCanım bebiş 1 hafta önden bile gitse bu onun haftasını etkilemiyormuş yani kilosu boyu dışında diğer özellikleri 1 hafta önde olmuyor diyor drlar
Ben 12 şubatta acil apandisit ameliyatı oldum. Hem hipertansiyon hastasıyım hem 37 yaşındayım bir de bu ameliyat durumu olunca dr erken doğumun kapımızı çalabileceğini bizimde tedbirli olmamız gerektiğini söyledi o yüzden her hafta dr a gidiyorum toco ya bağlıyorlar beniAy evet bende baktım merak ettimmaşallah enerjik baya
Senin neden sancılarına bakılıyor tatlım merak ettim
Nstye girmek hep hayalimdi zamanini bekliyordum 4 Mart kontrole gidecektim doktor Nstye alır diye düşünmüştüm ama aniden çağırması biraz endişe ettirdiNst’de bir sey yok. Karniniza 2 tane ultrason basligi koyuyolar biri sanciyi digeri bebegin kalp atisini dinliyor.
Ben 27.haftada acile gittigimde yapmislardi, bi hafta sonrasinda da kendi doktorum da kontrol amacli yapilmisti. Ilkinde sanci cikmisti ama ben bir sey hissetmiyordum.
Bazen alet bebegin kalp atisi yuksek diye alarm veriyor sakin panik olmayin, yuksek olmasinda sorun yokmus, yeter ki dusuk olmasin demisti ebe.
Hareketleri de bence bebegin pozisyonuna gore degisiyor. Bazi gunler asiri hareketli ve sert hareketler hissediyorum. Bazen de asiri hafif ve az hissediyorum.
Geçmiş olsun canım. İhmale gelmez hiç. Yarın gitmekle çok iyi yaparsın. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsınMerhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda
Evet doğurmuş canım grupta yazmışKızlar dun doguran arkadas dogur musmu orayi kaybettim bakamiyorum merak ettim
Memur musunuz? Ya ben de dayanmak istiyorum ama hiç dayanabilecek gibi değilim. 3. Trimester sert geldi ama bi yandan da bebeğim için onunla daha çok vakit geçirmek için dayanmam gerekiyor diyorum35. Haftaya kadar dayanmaya çalışırım diyorum ama bakalım 32 de ne düşüneceğiz
Evet ameliyat olduğunuzu hatırlıyorum, bunun için tedbir olacağını bilmiyordumBen 12 şubatta acil apandisit ameliyatı oldum. Hem hipertansiyon hastasıyım hem 37 yaşındayım bir de bu ameliyat durumu olunca dr erken doğumun kapımızı çalabileceğini bizimde tedbirli olmamız gerektiğini söyledi o yüzden her hafta dr a gidiyorum toco ya bağlıyorlar beni
İsimli takim mi sipariş ettiniz? Nereden ettiniz ben de düşünüyorum ama karar veremedim:/Yazı çıtçıtlı body ile geçirecekler zaten dışarı gezmelerine belki 2/3 parça bir şey alınır diye ben body istifledim bol bolBen güya alışverişini tamamlamıştım oğlumun sonra sen Bilge kuş için yaptırdığın takımı paylaşınca gözüme hoş göründü ben de o sayfadan 1 takım sipariş ettim kısaca bitmiyorrrr
Çok teşekkür ederim inşallah hersey güzel gecerGeçmiş olsun canım. İhmale gelmez hiç. Yarın gitmekle çok iyi yaparsın. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?