- 3 Eylül 2015
- 1.205
- 1.425
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.501
Allah kolaylık versinBende şuan 27 içindeyim yeni mutfak dolabı ve vestiyer yaptırdık hatta daha mutfağın balkonun dolabı gelmedi bile balkon full kömürlüğe gidecek eşyalarla dolu:) bayrama kadar evimin ince temizliğini yapıp bu dolapları vs hallederim bayramda 31 oluyorum ondan sonra da bebeğe çalılıtım diye düşünüyorum ama zamanda su gibi geçiyor
Ben 32 dolsun direkt cikicamkaç haftalıkken izne çıkıyosunuz?
Ben ilays mabelin aldım çok büyük bir model değil ama günlük için yeterli. Sırt çanta modellerini pek sevmedim, tarz olarak bana da yakınBen de 30.hafta dolsun önce mobilya hallederim diye düşünüyorum. Yıkama ütüleme için birileri mutlaka yardım eder.
Ben bakım çantasına da karar vermedim. Sizler aldınız mı kızlar? Öneriniz varsa sevinirim
Bende aynısını yaptım çekmedi zaten düşündüm ileride de odada kurutamam ki mecbur kurutmaya girecek bari en başta adaya veda eden olursa yenisini alırız dedim çok şükür hepsi bizimle kaldıBen 40 derecede yıkadım 1000 devirde de sıktırdım üstüne kurutma makinasına attım combo yaptım gibi bir şey oldu
Geç değil aslında ama yarının bize ne getireceği belli olmaldığından tedbiren ben yıkayıp ütüledim ki ütüyü yaptığım hafta acil apandisit ameliyatı oldum şimdi iyiki yapmışım diyorum yoksa şu an çok zor olurdu benim içinKızlar daha çok erken değil mi kıyafet yıkayıp ütülemek için? Ben temel zıbın vs dışında kıyafet bile almadım yeni şeyler çıkar yaz bebesi olacak diye, ben mi geç kaldım yoksa
AminAllah kolaylık versin
Ben çanta olarak Pregonun Montana modelini aldım gayet sağlam ve iyi bir ürün.Ben de 30.hafta dolsun önce mobilya hallederim diye düşünüyorum. Yıkama ütüleme için birileri mutlaka yardım eder.
Ben bakım çantasına da karar vermedim. Sizler aldınız mı kızlar? Öneriniz varsa sevinirim
Yani bit gibiler zaten asmak ayrı dert olmasın bir deBende aynısını yaptım çekmedi zaten düşündüm ileride de odada kurutamam ki mecbur kurutmaya girecek bari en başta adaya veda eden olursa yenisini alırız dedim çok şükür hepsi bizimle kaldı
Ben açıkçası yenidoğandan 3-6 ay kısmına kadar giyeceklerini yetecek kadar kaldım fazla almadım hiç nasılsa kurutma vs var diye ama yaza gelecek kısmı almadım cicili bicili elbiseler yazın bakarız dedimKızlar daha çok erken değil mi kıyafet yıkayıp ütülemek için? Ben temel zıbın vs dışında kıyafet bile almadım yeni şeyler çıkar yaz bebesi olacak diye, ben mi geç kaldım yoksa
Bizim abiden kalan olduğu için sadece 2 tane alt üst aldım Bi de mama önlüğü o da biraz büyük geldi başka da bişey almayacağım nevresimini kaynanama dedim diktir diye annem de bornozunu falan alacak o kadarKızlar daha çok erken değil mi kıyafet yıkayıp ütülemek için? Ben temel zıbın vs dışında kıyafet bile almadım yeni şeyler çıkar yaz bebesi olacak diye, ben mi geç kaldım yoksa
Yazı çıtçıtlı body ile geçirecekler zaten dışarı gezmelerine belki 2/3 parça bir şey alınır diye ben body istifledim bol bolBen açıkçası yenidoğandan 3-6 ay kısmına kadar giyeceklerini yetecek kadar kaldım fazla almadım hiç nasılsa kurutma vs var diye ama yaza gelecek kısmı almadım cicili bicili elbiseler yazın bakarız dedimaklımdan gitsin biran önce yerleşsin de ilerleyen zamanda zorlanabilirim diye düşünüyorum
Ayy çok güzel ama teyzesi gerçekten memnun kalacaksın, ütüledim dolabına astım dönüp dönüp bakıyorum o takıma, ömrüm yettiğince saklayacağım mevlütte de giyer diye düşünüyorumYazı çıtçıtlı body ile geçirecekler zaten dışarı gezmelerine belki 2/3 parça bir şey alınır diye ben body istifledim bol bolBen güya alışverişini tamamlamıştım oğlumun sonra sen Bilge kuş için yaptırdığın takımı paylaşınca gözüme hoş göründü ben de o sayfadan 1 takım sipariş ettim kısaca bitmiyorrrr
Himm iyi önemli bir şey olmasinda kuzum , inşallah bir daha tekrarlamaz ,sen ekstra dikkat et yinedePlsenta rahim ağzında olduğu için böyle olabiliyormuş canım, hiçbirşey yapmıyorum ama yinede oluyor anlamdım
30 derece 800 devir yaptım ben canım ama boşa yakın yıkadım hep az az attimKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede ve kaç devirde yıkadınız?
Düşük ısı derecesinde yıkadığım şeyler bana temizlenmiyormuş hissi veriyor 40 derece iyidir ilk yıkama için
Ayyy evet bencede 30lardan sonrası daha heyecanli bekleyişSu çok güzel gelsenize hfhfh ya evet artık sona yaklaşıyoruz bende ufak ufak korkular başladıheyecan da tabi.
Evet şimdilik öyle görünüyor sezaryen düşünüyorum ama öyle olursa zaten nisanda elenirim benHimm iyi önemli bir şey olmasinda kuzum , inşallah bir daha tekrarlamaz ,sen ekstra dikkat et yinede
30 derece 800 devir yaptım ben canım ama boşa yakın yıkadım hep az az attim
Aslında ütü basıyoruz zaten ütünün buharlı sıcağı ile mikrop falan kalmıyordur
Ayyy evet bencede 30lardan sonrası daha heyecanli bekleyiş
Siz bizim grubun ilk doguracaklardansiniz sanırım mayısın başı gözüküyor sizin
İnşallah sağlıkla zamanında doğup giysinler kuzucuklarAyy çok güzel ama teyzesi gerçekten memnun kalacaksın, ütüledim dolabına astım dönüp dönüp bakıyorum o takıma, ömrüm yettiğince saklayacağım mevlütte de giyer diye düşünüyorum
Ayyy evet öyleyse sizin nisanda alırlarEvet şimdilik öyle görünüyor sezaryen düşünüyorum ama öyle olursa zaten nisanda elenirim ben
Ütüyle mikropları ölüyordur ama sen gel onu içimde ki bitmek bilmeyen fısıltılara anlatHimm iyi önemli bir şey olmasinda kuzum , inşallah bir daha tekrarlamaz ,sen ekstra dikkat et yinede
30 derece 800 devir yaptım ben canım ama boşa yakın yıkadım hep az az attim
Aslında ütü basıyoruz zaten ütünün buharlı sıcağı ile mikrop falan kalmıyordur
Ayyy evet bencede 30lardan sonrası daha heyecanli bekleyiş
Siz bizim grubun ilk doguracaklardansiniz sanırım mayısın başı gözüküyor sizin
Endise edilecek bir durum yoktur muhtemelen, pozisyondan dolayi ben de bazı günler daha yoğun hissediyorum. İçim çekiliyor sanki vurduğunda. Öyle bir şey mi yoksa ağrılı bir şey mi? Yanlış yönlendirme yapmak da istememKızlar mesanemde baskı hissediyorum hastaneye gitmelimiyim acaba bilemedim bebeğim vurdukça mesanem aciyor içten sanki randevum 14 Mart'ta daha
Ya bebek vurunca igneleniyor gibi ağrıyo doktora yazdım normal dedi idrarini tutma azda olsa dediEndise edilecek bir durum yoktur muhtemelen, pozisyondan dolayi ben de bazı günler daha yoğun hissediyorum. İçim çekiliyor sanki vurduğunda. Öyle bir şey mi yoksa ağrılı bir şey mi? Yanlış yönlendirme yapmak da istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?