- 3 Eylül 2015
- 1.205
- 1.429
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.561
Çatı ağrısı canım bende de oluyor yorulunca.Kızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü
Pelvik ağrısı sanırım. Bebek büyüdükçe kaçınılmaz o agriKızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü
normalse sorun yok canım geçer umarımÇatı ağrısı canım bende de oluyor yorulunca.
Normal yani dmi teşekkür ederimPelvik ağrısı sanırım. Bebek büyüdükçe kaçınılmaz o agri
Çatı ağrısı dediler bende de var aynı durum , yarın kontrolüm var sorcam ben de. Ne zaman yürüsem ya da 5-10 dk ayakta dursam başlıyor. Sünnetli çocuklar gibi yürüyorumKızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü
Aynı şekilde canım haber ver bize de yazarsınÇatı ağrısı dediler bende de var aynı durum , yarın kontrolüm var sorcam ben de. Ne zaman yürüsem ya da 5-10 dk ayakta dursam başlıyor. Sünnetli çocuklar gibi yürüyorum
Bende aldm.isimli takim simdide muslin takimlardan sipars ettim muslinler bir tik pahaliydi ama cok guzellr gercektenİsimli takim mi sipariş ettiniz? Nereden ettiniz ben de düşünüyorum ama karar veremedim:/
Pelvik agri kuzum sanirim bahsettigin cati agrisi diyorlar tamda anlattigin gbi hayat kalitesini cok dusurdugunden sikayetci kadinlar gebeligin ilerleyen sureclerinde ama normal diye okumustum.bu agrilarin olmasininKızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü
İçimi rahatlattınız canmlar sağ olunPelvik agri kuzum sanirim bahsettigin cati agrisi diyorlar tamda anlattigin gbi hayat kalitesini cok dusurdugunden sikayetci kadinlar gebeligin ilerleyen sureclerinde ama normal diye okumustum.bu agrilarin olmasinin
Benim de sol taraf ağrıyor ama sağ tarafta bi sey yokKızlar vajina ile bacak birleştiği kemik neresi oluyor alt kısımda? Günlerdir aktif bir şekilde yürüsem hareket etsem markete gitsem normal olan her şeyi yapsam bile o alt kısımdaki kemik ağrıyor dinlenince zamanla geçiyor bu ne demek oluyor Pazartesi kontrol var ama 1 haftadır böyle ve hayat kalitemi çok düşürdü
Anladım canım başa gelen çekilir normalse problem yokBenim de sol taraf ağrıyor ama sağ tarafta bi sey yokdra sordum olabilir dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti canım
Ben geçen hafta girdim canım aynı şikayetlerden, doktor emin olmak için sancına bakmak istiyor, çok geçmiş olsunMerhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda
Sancı çıktı mı sizde ?Ben geçen hafta girdim canım aynı şikayetlerden, doktor emin olmak için sancına bakmak istiyor, çok geçmiş olsun
Özel sektörde finansçıyım ne yazık ki ve genel müdürlük olduğu için imza işleri falan filan sıklıkla ofise gidiyorumMemur musunuz? Ya ben de dayanmak istiyorum ama hiç dayanabilecek gibi değilim. 3. Trimester sert geldi ama bi yandan da bebeğim için onunla daha çok vakit geçirmek için dayanmam gerekiyor diyorum
Yok yok çıkmadı bebişin de kalp atışı yerindeydi, bol bol dinlenmemi istedi doktorum bu haftalarda en çok şikayet aldığımız konu dedi, bazen 32 den sonra biraz daha rahatlama geliyor dedi bakalımSancı çıktı mı sizde ?
Çok teşekkür ederim
Bende 31 haftalığım 32 den sonra rahat edicem inşallahYok yok çıkmadı bebişin de kalp atışı yerindeydi, bol bol dinlenmemi istedi doktorum bu haftalarda en çok şikayet aldığımız konu dedi, bazen 32 den sonra biraz daha rahatlama geliyor dedi bakalım
Bana 27. Haftadan sonra yazmisti. 2 aylik doz yazmisti. Yani sonuna kadar oluyor neredeyseKizlar magnezyumu kacinci haftaya kadar kullanicaz??bilgisi olan var mi??
Ben daha erken basladim kullanmaya 36ya kadar falan kullanicaz heraldeBana 27. Haftadan sonra yazmisti. 2 aylik doz yazmisti. Yani sonuna kadar oluyor neredeyse
Nereden sipariş ettin canim? Bende bi bakayim hala karar veremedim nereden alacağımaBende aldm.isimli takim simdide muslin takimlardan sipars ettim muslinler bir tik pahaliydi ama cok guzellr gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?