Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Çatı ağrısı canım bende de oluyor yorulunca.

Pelvik ağrısı sanırım. Bebek büyüdükçe kaçınılmaz o agri

Çatı ağrısı dediler bende de var aynı durum , yarın kontrolüm var sorcam ben de. Ne zaman yürüsem ya da 5-10 dk ayakta dursam başlıyor. Sünnetli çocuklar gibi yürüyorum

Pelvik agri kuzum sanirim bahsettigin cati agrisi diyorlar tamda anlattigin gbi hayat kalitesini cok dusurdugunden sikayetci kadinlar gebeligin ilerleyen sureclerinde ama normal diye okumustum.bu agrilarin olmasinin

Benim de sol taraf ağrıyor ama sağ tarafta bi sey yokdra sordum olabilir dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti canım

Merhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda
Ben geçen hafta girdim canım aynı şikayetlerden, doktor emin olmak için sancına bakmak istiyor, çok geçmiş olsun

Memur musunuz? Ya ben de dayanmak istiyorum ama hiç dayanabilecek gibi değilim. 3. Trimester sert geldi ama bi yandan da bebeğim için onunla daha çok vakit geçirmek için dayanmam gerekiyor diyorum
Özel sektörde finansçıyım ne yazık ki ve genel müdürlük olduğu için imza işleri falan filan sıklıkla ofise gidiyorum sonrasında da ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi diye düşünüp bayram sonrasına direnmek istiyorum ama becerebilirsem umarım

Sancı çıktı mı sizde ?
Çok teşekkür ederim
Yok yok çıkmadı bebişin de kalp atışı yerindeydi, bol bol dinlenmemi istedi doktorum bu haftalarda en çok şikayet aldığımız konu dedi, bazen 32 den sonra biraz daha rahatlama geliyor dedi bakalım

Yok yok çıkmadı bebişin de kalp atışı yerindeydi, bol bol dinlenmemi istedi doktorum bu haftalarda en çok şikayet aldığımız konu dedi, bazen 32 den sonra biraz daha rahatlama geliyor dedi bakalım
Bende 31 haftalığım 32 den sonra rahat edicem inşallah inşallah benim de normal çıkar teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…