• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Gunaydiin,
Ben de pek rahattim aman nasil olsa hallederim son dakika diye ama tecrubesizlik iste 😆 O kadar agislastim ki, arkadasima dedim esyalari Mart basinda alalim biz anca yikanir kurulur vs.
Ondan sonra bakicam ivir zivir ne eksik kalacak bakalim ☺️
Hahaha demek benim gibi bekleyenler var iyi içim rahatladı dedim ben mi çok ağırdan aldım yaaa 😂😂

Gunaydiin,
Ben de pek rahattim aman nasil olsa hallederim son dakika diye ama tecrubesizlik iste 😆 O kadar agislastim ki, arkadasima dedim esyalari Mart basinda alalim biz anca yikanir kurulur vs.
Ondan sonra bakicam ivir zivir ne eksik kalacak bakalim ☺️
Günaydın canlarım güzel bir gün olsun inşallah hepimize. Kalan günüm 100 un altına düştü bi heyecanlandım vakit baya baya azalmış gibi 😂 daha kıyafet eksiği falan baya var benim bu önümüzdeki ay hazırlıklara hız vermeyi düşünüyorum
Günaydın, ben de aynı durumdayım. Sürekli bir de bayıl istersen Feriha modundayım 😂 bebek çamaşır sabunu sipariş verdim daha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diyorum. Bugün totomu kaldırabilirsem yapmaya çalışcam

Kızlar bizim de doğum Nisan sonu olacak eylülde ev taşınma işimiz var o yüzden oda vs hiç bişe yapmadım. Şimdi kiradayız eylülde bitiyor ev teslim olacak ona geçince yapcam ama benek daha küçücükken onca şeyin içinden nası çıkcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Bebiş bi doğsun o döneme kadar biraz toparlanır canım hayırlısıyla atlatırsın biz bu yaz taşındık firmalar çoğu şeyi hallediyor artık istersen evde paketleme bile yapıyorlar en kötü öyle düşünürsün mutfak eşyalarını toplasalar yetiyor benim en uğraştığım mutfaktı 🤕

Ohh yorucu ama ne tatlı hazırlıklar dimi canım kıyafetler bile mis kokarken bebişlerimizin üstünde hayal etmek müthiş 😂 doğru diyorsun hem daha fazla ağırlaşırsak zaten son zamanlar zor olur bende önümüzdeki ay hemen halledip bitireyim inşallah ❤️
Günaydın, ben de aynı durumdayım. Sürekli bir de bayıl istersen Feriha modundayım 😂 bebek çamaşır sabunu sipariş verdim daha da ağırlaşmadan yıkama işini aradan çıkarayım diyorum. Bugün totomu kaldırabilirsem yapmaya çalışcam
Bu isi Mart’da hallederiz biz 💪
Annem de gelicekmis Mart ortasinda, artik ona da kuvvet 😅
Buyuk seyler gelince, ivir zivirlari ben internetten soyluyorum hep bi iki gune geliyor nasilsa.
Su ana kadar magaza gezerken begendigim 3-5 elbise, ates olcer, araba koltugu, biberon ve alt degistirme unitesi var ortada sadece.
He bi de kutuphane yaptim simdiden bebege. 😅 Bu listeden sonra kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Buyuk seyler gelince, ivir zivirlari ben internetten soyluyorum hep bi iki gune geliyor nasilsa.
Su ana kadar magaza gezerken begendigim 3-5 elbise, ates olcer, araba koltugu, biberon ve alt degistirme unitesi var ortada sadece.
He bi de kutuphane yaptim simdiden bebege. 😅 Bu listeden sonra kendinizi iyi hissedebilirsiniz.
Ivır zıvırlar alınır nasılsa burada da öyle 1-2 güne geliyor internetten alınca. Bizim büyük olarak almamız gereken puset ve bebek arabası var onu da artık gelecek ay hallederiz. Anneler olmasa naparız ya ben de ona güveniyorum :D

Ivır zıvırlar alınır nasılsa burada da öyle 1-2 güne geliyor internetten alınca. Bizim büyük olarak almamız gereken puset ve bebek arabası var onu da artık gelecek ay hallederiz. Anneler olmasa naparız ya ben de ona güveniyorum :D
Puset bize Nisan’da gelicek. Vericek arkadasimiz son bir seyahate gidecekler, orada lazim olabilir diye donuste verecekler. Cocuklari 5 yasina geliyor artik 😁

Gerçekten online alışveriş candır ya geçenlerde bi oturdum aklıma gelenleri tekte aldım geldiler hemen, eksik kalan ne varsa araştırayım diye favorilere atıyorum canım sıkıldıkça alıyorum böyle böyle bitecek inşallah 🤣🤣🤣

Kızlar bizim de doğum Nisan sonu olacak eylülde ev taşınma işimiz var o yüzden oda vs hiç bişe yapmadım. Şimdi kiradayız eylülde bitiyor ev teslim olacak ona geçince yapcam ama benek daha küçücükken onca şeyin içinden nası çıkcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Canım hayırlı olsun, bende 3 aylık hamileydim evimize taşındık. Annem kardeşim kuzenler yardım etti. 2 günde temizliğe gelecek kadın tuttuk parasını inan son kuruşuna kadar değdi. Yerleştirmeye de yardım etti. Öyle yaparsın kolay olur

Puset bize Nisan’da gelicek. Vericek arkadasimiz son bir seyahate gidecekler, orada lazim olabilir diye donuste verecekler. Cocuklari 5 yasina geliyor artik 😁
Bu arada kyafetlere baktım çoğuna etiket basmamışlar, dış kısmında etiketleri aşırı mutlu oldum şuan bir de onu kesmekle uğraşmayacağım :D Bir arkadaşım da vereyim dedi bana ama onun ki yenidoğan için uygun değilmiş mecbur alacağız artık, ben sadece puset alalım arabayı sonra alırız diyorum çok kararsızım kanguru ya da sling ile belli bir aya kadar sanki rahat idare ederim gibi geliyor

Bu arada kyafetlere baktım çoğuna etiket basmamışlar, dış kısmında etiketleri aşırı mutlu oldum şuan bir de onu kesmekle uğraşmayacağım :D Bir arkadaşım da vereyim dedi bana ama onun ki yenidoğan için uygun değilmiş mecbur alacağız artık, ben sadece puset alalım arabayı sonra alırız diyorum çok kararsızım kanguru ya da sling ile belli bir aya kadar sanki rahat idare ederim gibi geliyor
Bu Cybex’ler adaptorleriyle takiliyor cogu arabaya, ona da bakabilirsiniz oluyor mu diye. Hem araba koltugu olur hem puset ilk 6 ay icin. Biz baska arkadasimizdan Cybex aldik araba koltugu olarak onu takacagiz pusete ilk basta.

Kesinlikle katılıyorum zaten benim hayatım online alışveriş 😂😂 yemin ederim iyi ki var

Bende minik bir kütüphane yaptım daha da alacağım bol tummy time lı günler bekliyor bizi oğluşla😍

Eklentiler

• 20250219_110352.jpg
    20250219_110352.jpg
    128,9 KB · Görüntüleme: 62
Canım gerçekten çok sabırlısın yine de. Ben olsam asla öleceğimi bilsem yapmazdım o mantıyı üstüne bir de evden kovardım. Hamile kadına eziyet edilir mi ya bırak mantı açmayı ben yemek yemek için bile zorla oturuyorum masaya. Lohusayken falan da börek aç baklava aç dicek heralde.Ben çok sertim bu konularda hele bi de gebelikte hepten sert ve tahammülsüz oldum sanırım kimseye eyvallahim yok 🤭

Merhaba çok sevindim öncelikle bebişlerin iyi olmasına ☺️ Ben de serklaj oldum 18. Haftamda o zamandan beri perinatolog takip ediyor daha önce 15 günde bir çağırıyordu son muayene de 4 hafta sonra gel dedi. Benim bütün muayeneler detaylı ultrason gibi oluyor her şeyi tek tek ölçüyor rapor tutuyor. Periantologlar takintili oluyor biraz seni de büyük ihtimal perinatolog takip ediyorsa her seferinde detaylı yapıyor olabilir 🤭
Ay valla belim ağrıdı benim detaylıda 😅 bir saatten fazla sürdü çünkü ben bunu sürekli yaşamaya hazır değilim

Benim de tansiyon 9/6 9/5 ti genelde. Tansiyonumu çok etkilemedi ama genel bir fenalik hali yaşardım ilk kullandigim zamanlarda. Zaten hep evdeydim toparlanana kadar uzanirdim. Senin kaç Gr ve günde kaç tane canım?
Bende dün yatmadan içtim Bitanesini canım biraz kafamı döndürdü sarhoş gibi yaptı sonra uyudum hemen zaten. Benimki 30 gr günde 2 tane, gece tansiyonum 8/5 di yine

Back