- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.421
Neden kullandırtmadı ki canım?Kasılma olmasın diye o canım bana yazmıştı ama kullandırmamıştı doktor oğlumdayken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kullandırtmadı ki canım?Kasılma olmasın diye o canım bana yazmıştı ama kullandırmamıştı doktor oğlumdayken
Teşekkür ederiz :) Ben bulamadım ya çalıştığım için akşam gitmek zorunda kaldım bir şey kalmamıştıÇok güzel güle güle okuyun inşallah. Hışırtılı olanlardan bim ganimetlerinden toplamıştım![]()
Haha ay bende zor buldum desem. İnsanlar artık profesyonelleşmiş ben acemi kaldımTeşekkür ederiz :) Ben bulamadım ya çalıştığım için akşam gitmek zorunda kaldım bir şey kalmamıştı![]()
Çok güzel güle güle okuyun inşallah. Hışırtılı olanlardan bim ganimetlerinden toplamıştım![]()
Ben de Turkiye’den gelen giden oldukca siparis veriyorum hepBizim de böyle bazılarını arkadaşımız verdi, ben de şu siyah beyaz ve hışırtılı olanlardan sipariş verdim![]()
Kenny34
SixFeetUnder
Eki Görüntüle 3546649
Öğrenir baksana şimdiden bir sürü kitap almışsın o dengeyi sağlayacağından şüphem yokBen de Turkiye’den gelen giden oldukca siparis veriyorum hepSimdi annem de hisirtili ve cirt cirtli olanlardan getiricek
Buralarda düzgün Türkçe öğrenemeyecek diye korkuyorum.
Evde Türkçe konuşuyorsanız zaten öğrenir bence, iki dille büyüyen çocuklarda genelde ana dili anlama ama konuşma kısmında okul çağında biraz eksiklik oluyor. Ama büyüdükçe daha hakim oluyorlar. Bence sorun olmaz hatta ne güzel iki dili olacak. Biz de burada artık çat pat öğretmeye çalışacağız. Ben basit ingilizce kelime ve cümleleri bebeklikten itibaren alıştırmayı düşünüyorum. Full ingilizce bir eğitim veremem benim İngiliççem de o kadar advanced değil ama minik minik yapacağız :)Ben de Turkiye’den gelen giden oldukca siparis veriyorum hepSimdi annem de hisirtili ve cirt cirtli olanlardan getiricek
Buralarda düzgün Türkçe öğrenemeyecek diye korkuyorum.
Canm 5. Bolge ama neresi belli degil bende sarikamista yasadim 2 yil karsa gidelim diyorum.bakalm ilk siraya yazicak ama.van baskale sirnak diyarbakir kars bunlari yazicaz bakalmNereye gidiyorsunuz canım ben yaşadım 4 sene tatvanda tayinciydik geçen sene döndük
Insallah canmİnşallah en güzeli neresiyse orası olur![]()
Ben kullanıyorum canım adalat 30 mg günde 3 tane ama düşük için değil ben hipertansiyon hastasıyım onun için kullanıyorumAynen canım hem iğnesini hem hapını verdi, adalat kullanan varmı aranızda
Benim tansiyon çok düşük ama bana erken doğum riskinden verdi herhalde canım, biraz sarstı gece içtiğim de ama alışacaktır bünye herhaldeBen kullanıyorum canım adalat 30 mg günde 3 tane ama düşük için değil ben hipertansiyon hastasıyım onun için kullanıyorum
Bana da dr söyledi düşüğü engeller diye ama ben yüksek tansiyon için kullanıyorum.Tansiyon düşüklüğü için tuzlu bir şeyler yemeyi dene miden kabul ediyorsa tabii dengeli bir şekilde. Geçen hafta ameliyat sonrası büyük tansiyonum 7/8 gibi seyretti 3 gün dr tuzlu çubuk kraker yememi söyledi ve normale döndümBenim tansiyon çok düşük ama bana erken doğum riskinden verdi herhalde canım, biraz sarstı gece içtiğim de ama alışacaktır bünye herhalde
Bende şuan için yok gibi , herhangi bir kızarıklık filan görmüyorum ama kaşınmaya başladım. Hindistan cevizi yağı iyi geliyor bana bio oil, Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyorum dönüşümlüKızlar çatlak problemleriniz oluşmaya başladı mı?
Göğüs pedi için bazıları gereksiz diyor ben almayacağım sanırım şuan, çok gelirse o zaman alırım. Alıp hiç kullanmayanlar varmış.Kızlar amazonda 100'lü lansinoh göğüs pedi 267 tldiğer sitelerle arasında baya fiyat farkı var almadıysanız kaçırmayın.
Normal normal :) hepimize geldi o. Öğlene kadar gözümü zor açıyorum öğleden sonra da hep bir baygınlık haliKizlar yedinci aya girdigimden beri bende bi agirlik bi sersemlik oldu normal mi acaba??cogunlukla sabahlari oluyo oglenden sonra daha iyiyim sanki
Tuzlu yemeye çalışıyorum canım ama zaten biraz ödem olmuştu vücudum hareketsizlikten bide şimdi progesteron kullanıyorum daha çok ödem yaptı şişirdi bide tuzlu yersem daha kötü olurum diye korkuyorum, suyumda çok fazla çıktı doktor çoğu şeyi yasakladı, halbuki çok yemiyordum tatlı ya da düşkün değildim ama böyle oldu anlamıyorumBana da dr söyledi düşüğü engeller diye ama ben yüksek tansiyon için kullanıyorum.Tansiyon düşüklüğü için tuzlu bir şeyler yemeyi dene miden kabul ediyorsa tabii dengeli bir şekilde. Geçen hafta ameliyat sonrası büyük tansiyonum 7/8 gibi seyretti 3 gün dr tuzlu çubuk kraker yememi söyledi ve normale döndüm
Bende korkmaya basladim birsey mi oluyo acaba diye..Saol canim birinden cevap alinca rahatliyor insanNormal normal :) hepimize geldi o. Öğlene kadar gözümü zor açıyorum öğleden sonra da hep bir baygınlık haliuyuyamıyorum da
Aynen bugün de park istiyor güneş görmüş kalkarsam İnş yerimden çocuğumu götüreceğim kıyamıyorum da Bi yandanKıyamam ya minikler daha da işte evet inşallah sağlıkla geçiririz