• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Çok güzel güle güle okuyun inşallah. Hışırtılı olanlardan bim ganimetlerinden toplamıştım 😄😍
Bizim de böyle bazılarını arkadaşımız verdi, ben de şu siyah beyaz ve hışırtılı olanlardan sipariş verdim 🥹 Kenny34 Kenny34 SixFeetUnder SixFeetUnder

Eki Görüntüle 3546649
Ben de Turkiye’den gelen giden oldukca siparis veriyorum hep 😆 Simdi annem de hisirtili ve cirt cirtli olanlardan getiricek 🤞
Buralarda düzgün Türkçe öğrenemeyecek diye korkuyorum.

Ben de Turkiye’den gelen giden oldukca siparis veriyorum hep 😆 Simdi annem de hisirtili ve cirt cirtli olanlardan getiricek 🤞
Buralarda düzgün Türkçe öğrenemeyecek diye korkuyorum.
Evde Türkçe konuşuyorsanız zaten öğrenir bence, iki dille büyüyen çocuklarda genelde ana dili anlama ama konuşma kısmında okul çağında biraz eksiklik oluyor. Ama büyüdükçe daha hakim oluyorlar. Bence sorun olmaz hatta ne güzel iki dili olacak. Biz de burada artık çat pat öğretmeye çalışacağız. Ben basit ingilizce kelime ve cümleleri bebeklikten itibaren alıştırmayı düşünüyorum. Full ingilizce bir eğitim veremem benim İngiliççem de o kadar advanced değil ama minik minik yapacağız :)

Ben kullanıyorum canım adalat 30 mg günde 3 tane ama düşük için değil ben hipertansiyon hastasıyım onun için kullanıyorum
Benim tansiyon çok düşük ama bana erken doğum riskinden verdi herhalde canım, biraz sarstı gece içtiğim de ama alışacaktır bünye herhalde

Benim tansiyon çok düşük ama bana erken doğum riskinden verdi herhalde canım, biraz sarstı gece içtiğim de ama alışacaktır bünye herhalde
Bana da dr söyledi düşüğü engeller diye ama ben yüksek tansiyon için kullanıyorum.Tansiyon düşüklüğü için tuzlu bir şeyler yemeyi dene miden kabul ediyorsa tabii dengeli bir şekilde. Geçen hafta ameliyat sonrası büyük tansiyonum 7/8 gibi seyretti 3 gün dr tuzlu çubuk kraker yememi söyledi ve normale döndüm

Kizlar yedinci aya girdigimden beri bende bi agirlik bi sersemlik oldu normal mi acaba??cogunlukla sabahlari oluyo oglenden sonra daha iyiyim sanki

Kızlar amazonda 100'lü lansinoh göğüs pedi 267 tl 🫨 diğer sitelerle arasında baya fiyat farkı var almadıysanız kaçırmayın.
Göğüs pedi için bazıları gereksiz diyor ben almayacağım sanırım şuan, çok gelirse o zaman alırım. Alıp hiç kullanmayanlar varmış.

Bana da dr söyledi düşüğü engeller diye ama ben yüksek tansiyon için kullanıyorum.Tansiyon düşüklüğü için tuzlu bir şeyler yemeyi dene miden kabul ediyorsa tabii dengeli bir şekilde. Geçen hafta ameliyat sonrası büyük tansiyonum 7/8 gibi seyretti 3 gün dr tuzlu çubuk kraker yememi söyledi ve normale döndüm
Tuzlu yemeye çalışıyorum canım ama zaten biraz ödem olmuştu vücudum hareketsizlikten bide şimdi progesteron kullanıyorum daha çok ödem yaptı şişirdi bide tuzlu yersem daha kötü olurum diye korkuyorum, suyumda çok fazla çıktı doktor çoğu şeyi yasakladı, halbuki çok yemiyordum tatlı ya da düşkün değildim ama böyle oldu anlamıyorum

Back