• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Neden kullandırtmadı ki canım?
Gerek olunca sana söyleyeceğim öyle kullanacaksın elinde bulunsun dedi hunileşmem vardı artıyordu sonrasında da gerek duymadı ama ciğer geliştirici vurdurdu herşeye hazırlıklı olalım diye

Gerek olunca sana söyleyeceğim öyle kullanacaksın elinde bulunsun dedi hunileşmem vardı artıyordu sonrasında da gerek duymadı ama ciğer geliştirici vurdurdu herşeye hazırlıklı olalım diye
Ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada vurdular? Adalat/ nidilat tarzı ilaçlar bebeğin suyunu etkiliyor diye son çare olarak kullanılıyor diye biliyorum ben.

Tuzlu yemeye çalışıyorum canım ama zaten biraz ödem olmuştu vücudum hareketsizlikten bide şimdi progesteron kullanıyorum daha çok ödem yaptı şişirdi bide tuzlu yersem daha kötü olurum diye korkuyorum, suyumda çok fazla çıktı doktor çoğu şeyi yasakladı, halbuki çok yemiyordum tatlı ya da düşkün değildim ama böyle oldu anlamıyorum
Kolay şeyler yaşamıyoruz hamile anneler olarak ama daha dünyaya gelmeden bebeğimiz için yapabileceklerimizin sınırı yok. Geçecek olan max 3. ay kaldı her şey iyi yönde aksın biz buna da dayanırız 😊

Ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada vurdular? Adalat/ nidilat tarzı ilaçlar bebeğin suyunu etkiliyor diye son çare olarak kullanılıyor diye biliyorum ben.
Tam hatırlamıyorum ama 28 geçmiştim diye biliyorum 30 civarı bişeydi 3 sene olacak ya

Kızlar aranızda İzmir’de olup detaylı ultrason yaptıran var mı fiyat ve performans açısından bilgi verebilir misiniz. Biraz geç kaldım ama

Kolay şeyler yaşamıyoruz hamile anneler olarak ama daha dünyaya gelmeden bebeğimiz için yapabileceklerimizin sınırı yok. Geçecek olan max 3. ay kaldı her şey iyi yönde aksın biz buna da dayanırız 😊
Amin canım 🙏gerçekten bebişlerimiz için yapmayacağımız bişey yok, ben hayatta spekulum yaptırmam diyordum ama burda devletteki doktor bakmam lazım diye baktı ona bile dayandım, makattan bişey yaptırmam dedim hastane ikidebi fitil koydular, iğne fobim var şimdi hergün iğne yaptıracam, bebeğim iyi olsun bişey olmasın diye insan herşeyi kabul ediyor 🥹 az kaldı bakalım sağlıkla gelsinler sıpalar 🤲

Bende diyarbakirdayim hangi hastaneye gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan
Ay Kübra sana sarılmak istiyorum şuanda. Beni doktorlar kabul etmedi üçüz diye. Batı Hastanesi'nde Zozan hoca var kendisi de ikiz doğum yapmış. Bir tek o bakarım sana dedi 🥹

Kızlar merhaba, ben de 19+6 haftalık hamileyim 2 hafta sonra Radyoloji doktorunda detaylı ultrason randevumuz var. Bi şeyi merak ediyorum detaylı ultrason sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu ?
Merhaba detaylı ultrasonuz nasıl geçti acaba bende 19+4 haftalık hamileyim önümüzdeki haftalarda özel hastanede radyoloji bölümünde detayliyi yaptırmayı düşünüyorum siz radyoloji bölümünden memnun kaldınız mı cevremde radyolojide yaptıran yok da o yüzden tereddütte kalıyorum başka da çarem yok şu an devlette ve fakülte de sıra bulmam imkansız

Nasıl kabul etmiyorlar yani ? Neden ?
ben bakamam diyorlar ya da redüksiyon yapalım diye diretiyorlardı. gerçi o haftaları çoktan geçtik de bir daha o doktorlara gitmek istemedim. bir keresinde de bildiğin doçent doktora gittik kadın 'üç fetüs aaa ben bakamam sana' dedi yüzüme.

ben bakamam diyorlar ya da redüksiyon yapalım diye diretiyorlardı. gerçi o haftaları çoktan geçtik de bir daha o doktorlara gitmek istemedim. bir keresinde de bildiğin doçent doktora gittik kadın 'üç fetüs aaa ben bakamam sana' dedi yüzüme.
Bide doçent
Şaka gibi gerçekten
Tabii sonrasında gitmek istemez insan
Neyse ki bakan birini bulmuşsunuz

Back