Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
Bol su iç, leblebi, muz, ve Türk kahvesi dene. Ben öyle toparlamıştım, umarım iyi gelir.
Aşı bende ağrı dışında bir yan etki yapmadı, 2 günde geçti, umarım senin ki de kolaylıkla geçer.
Sağ ol canım. Muz toparlıyor diyor günde 2 tane yiyorum ama o da bana mısın demedi. Türk kahvesi deneyeyim bir de. İnşallah çok teşekkür ederim

Sağ ol canım. Muz toparlıyor diyor günde 2 tane yiyorum ama o da bana mısın demedi. Türk kahvesi deneyeyim bir de. İnşallah çok teşekkür ederim
Kahveyi yemeyi dene, bir tatlı kaşığı kadar uzerine de birkaç damla limon sık biraz kötü oluyor yerken ama iyi geliyor. Su ic üzerine hemencik. Umarım çabucak geçer

Karın için darsa belki ondan oluyordur canım bebiş sıkıştırıyordur benim şuan aktif zıplıyor ben uyurken de böyle zıplıyorsa nasıl uyanmıyormuşum hayret ettim
Büyük ihtimal plsenta nın aşağıda olması diye düşünüyorum canım, birde ben hapşırırken kasıklarım da anlık Bi acı oluyor sizde de oluyor mu acaba

Büyük ihtimal plsenta nın aşağıda olması diye düşünüyorum canım, birde ben hapşırırken kasıklarım da anlık Bi acı oluyor sizde de oluyor mu acaba
Oo o uzun zamandır oluyor bende. Hapşurmadan önce bacaklarımı karnıma çekmezsem yandım. Gerçekten çok acıyor canım.

Canım benim sızı yok ama detaylı ultrason da doktor sağ böbreğimin biraz büyüdüğünü söylemişti, gebelik de sağ böbrek büyümesi olabiliyor muş. Umarım hicbişeye gerek kalmadan zamanında doğurursun bebişini

Kizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı

Kizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı
Sıvı gelmesi yaşamadım, ama olabildiğini duymuştum. Silip bırakmak gerekiyormuş, daha çok gelmemesi için.
Aşırı yorgunluk yaşadığım ya da ağır temizliği yapmaya çalıştığım zamanlarda oluyordu. Dinlenmeden geçmedi, doktor magnezyum vermişti bir de.
Şimdi sirt ustu yattığımda ya da ayakta uzun sure kaldığımda oluyor. Bundan sonra da olur gibi, ağırlaşıyoruz yavas yavas.

Geçmiş olsun canım. Ben aşı olduğum gün hafif ağrı oldu.Sonrasi çok rahattı. Senin de kolay geçer umarim

Umarım sonucu çok iyi gelecektir Olumsuz bir durum olsa En baştan kendini belli ederdi diye düşünüyorum . Bol dua edip sakin kalmaya çalışın

Benim ilk gebeligimde 30. Haftalar civarı gelmişti. Hormonal dedi Dr ama uzun sürmedi akıntı. Kalça ağrısı benim çok yoruldugum zamanlarda oluyor. Sağlıkla hepimizin gebelik süreci tamamlanır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…