Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    136
bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun. Pek bilgim yok ama hamilelikte yaşanan ve sonrasında düzelebilen bir durum olduğunu okumuştum. Umarım herhangi bir sorun teşkil etmeden geçip gider Doktorun detaylı açıklama yaptı mı?
evet kötü bir şey değil gebelerde görülen bir durum 32. haftadan sonra genişleme genelde durur, en kötü durumda stent takıyoruz büyümeyi durduruyoruz, genişleme ağrısı erken doğum tetikler dedi. Şu anlık kontrol altında benimki, 1 ay sonra tekrar bakacakmış

Umarım sonucu çok iyi gelecektir Olumsuz bir durum olsa En baştan kendini belli ederdi diye düşünüyorum . Bol dua edip sakin kalmaya çalışın
inşallah kuzucum beni de az da olsa rahatlatan şey o şimdi ye kadar başka her hangi bir sorun görülmemesi. Çook teşekkür ederim , inşallah buraya bu hafta güzel haberler ile gelmek nasip olur

Kizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı
Benim de 2 aydır kalçam ve belim ağrıyor daha yoğun kalçalarım kasılmış gibi oluyor devamlı oturarak çalıştığım için olacağını söylemişti doktorum saat başı en az 5 dk hareket etmeye çalışıyorum biraz daha hafifledi bu şekilde birde yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün yapabildiğim günler çok daha rahat oluyorum canım , göğsümden ben geldiğini görmedim ama geçen düş alırken uçlarında beyazlık gördüm kurumuş süt gibi duruyordu çoğu kişide gelebiliyormuş sorun olacağını sanmıyorum

Kızlar kaç tane pijama koymayı düşünüyorsunuz? Ben muhtemelen sezaryen olacağım 2 pijama 1 gecelik yeterli olur mu? Daha mı fazla koymak gerekir?

Canım aynısı benim başıma geldi 1.5 ay önce fln. Öncelikle geçmiş olsun ve su kaybettiğin için serum almanı tavsiye ederim, ben almıştım. Günde bir tane Reflor probiyotik şaseyi ev yoğurduyla karıştırıp yiyince kendime gelmiştim. Hiçbir zararı yok hatta hemen toparlarsın. Muz ve maden suyu da günde birer tane yersen hemen toparlarsın.

Sağ ol canım Reflor vardı evde yedim şimdi yoğurtla teşekkür ederim

Ben 3 tane emzirme destekli gecelikler var takım olarak onlardan koyacam canım, ilk gebeliğim bilmiyorum ama 3 yeterli diye düşünüyorum
Ben geçen gün ilk pijamamı aldım lohusa pijaması değil ama önden düğmeli gömlek tipi pijama takımı. Diğerlerini de öyle almayı düşünüyorum belki 1 gecelik daha koyarım 2 pijama 2 gecelik olarak. Sezaryenden sonra kanama ihtimaline karşı.

Aynen olabilir canım, benimki de mecburi sezeryan gibi ama çok korku var tabi. senin de ilk gebelik mi? Sezeryan olursa mayısın ilk haftalarına denk geliyor oyüzden bide yelek felan da koyacam sırtımı iyi tutsun diye

Aynen olabilir canım, benimki de mecburi sezeryan gibi ama çok korku var tabi. senin de ilk gebelik mi? Sezeryan olursa mayısın ilk haftalarına denk geliyor oyüzden bide yelek felan da koyacam sırtımı iyi tutsun diye
Evet canım benim de ilk gebelik. Henüz daha doktorumla konuşmadım ama normal doğuma her zaman mesafeliydim bilemiyorum nasıl olur kendimi psikolojik olarak normal doğuma hazır hissetmiyorum şuan. Doktorumla da bir konuşacağım tabi hangisi ben ve bebeğim için daha sağlıklıysa benim de nisan sonu olacak gibi.

Ben ilk baştan beri normal doğuma kendimi hazırlamıştım kitaplar almıştım vs. Ama herşey planladığın gibi olmuyor, hepimiz sağlıklı kolay doğum yaparız Allahın izniyle

Ben ilk baştan beri normal doğuma kendimi hazırlamıştım kitaplar almıştım vs. Ama herşey planladığın gibi olmuyor, hepimiz sağlıklı kolay doğum yaparız Allahın izniyle
Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil canım. İnşallah normal de yapsak sezaryen de yapsak en az acı ve ağrıyla atlatırız

Son düzenleme:
Kızlar fetal DNA’yı hangi şirkete yaptırdınız güvenilir bir şirket bulup bu hafta içi yaptırmak istiyorum. Genoksun çok şikayetini okuduğun için vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…