- 31 Ağustos 2024
- 8
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.081
İnşallah canım teşekkür ederim.Canım benim sızı yok ama detaylı ultrason da doktor sağ böbreğimin biraz büyüdüğünü söylemişti, gebelik de sağ böbrek büyümesi olabiliyor muş. Umarım hicbişeye gerek kalmadan zamanında doğurursun bebişini
bugünden itibaren daha sağlıklı beslenmeye çalışacağım teşekkür ederim canımCok cok gecmis olsun canim bobrek buyumesi genelde atardamar darliginin bir sonucu olarak oluyor benim genc kizlogimda atar damarnda daralma var dediler bol su ic saglikli beslen dediler bir sikaywtin olmadigi surece gekmenw gerek yok dediler suanda bir skntisi kalmamos sanirim eger genislemeleseydi banada stent takilcak demislerler vajinal yoldan girip takiuorlar belli bir sure sonra degistiriyorlar ve evet konforlu bir tedavi sekli degil umarm agrilarn azalir kaubolur saglikli beslanmeye 2 kat ozen goster
evet kötü bir şey değil gebelerde görülen bir durum 32. haftadan sonra genişleme genelde durur, en kötü durumda stent takıyoruz büyümeyi durduruyoruz, genişleme ağrısı erken doğum tetikler dedi. Şu anlık kontrol altında benimki, 1 ay sonra tekrar bakacakmışCok gecmis olsun. Pek bilgim yok ama hamilelikte yaşanan ve sonrasında düzelebilen bir durum olduğunu okumuştum. Umarım herhangi bir sorun teşkil etmeden geçip giderDoktorun detaylı açıklama yaptı mı?
inşallah kuzucumUmarım sonucu çok iyi gelecektirOlumsuz bir durum olsa En baştan kendini belli ederdi diye düşünüyorum . Bol dua edip sakin kalmaya çalışın
Benim de 2 aydır kalçam ve belim ağrıyor daha yoğun kalçalarım kasılmış gibi oluyor devamlı oturarak çalıştığım için olacağını söylemişti doktorum saat başı en az 5 dk hareket etmeye çalışıyorum biraz daha hafifledi bu şekilde birde yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün yapabildiğim günler çok daha rahat oluyorum canım , göğsümden ben geldiğini görmedim ama geçen düş alırken uçlarında beyazlık gördüm kurumuş süt gibi duruyordu çoğu kişide gelebiliyormuş sorun olacağını sanmıyorumKizlar merhaba kalçasına ağrı sancı giren var mı bel tutukluğu gibi benim 3 gündür var yoruldukca artıyor bir de gogsumden 3-4 oldu aralıklarla sarı sıvı geliyor gelen var mı
Şahane bir his gerçektenBir süre önce benim de öyleydisimdi biraz daha geziniyor sağa, sola, aşağıya.. Dönüp duruyorlar içeride
Ben beyazdan korkuyorum kan man olur diyeMerhaba Trendyol millada indirim vardı bu takımı aldım inşallah güzel durur
Canım aynısı benim başıma geldi 1.5 ay önce fln. Öncelikle geçmiş olsun ve su kaybettiğin için serum almanı tavsiye ederim, ben almıştım. Günde bir tane Reflor probiyotik şaseyi ev yoğurduyla karıştırıp yiyince kendime gelmiştim. Hiçbir zararı yok hatta hemen toparlarsın. Muz ve maden suyu da günde birer tane yersen hemen toparlarsın.İyi haftalar herkese, iki gündür ishal karın ağrısı yaşıyorumenfeksiyon var sanırım yarın test vericem çok fenalardayım. Tetanozu da yaptırcam yarın çok sıkıntı yaşayan oldu mu hasta filan oldunuz mu tetanoz sonrası ?
Ben 3 tane emzirme destekli gecelikler var takım olarak onlardan koyacam canım, ilk gebeliğim bilmiyorum ama 3 yeterli diye düşünüyorumKızlar kaç tane pijama koymayı düşünüyorsunuz? Ben muhtemelen sezaryen olacağım 2 pijama 1 gecelik yeterli olur mu? Daha mı fazla koymak gerekir?
Sağ ol canım Reflor vardı evde yedim şimdi yoğurtla teşekkür ederimCanım aynısı benim başıma geldi 1.5 ay önce fln. Öncelikle geçmiş olsun ve su kaybettiğin için serum almanı tavsiye ederim, ben almıştım. Günde bir tane Reflor probiyotik şaseyi ev yoğurduyla karıştırıp yiyince kendime gelmiştim. Hiçbir zararı yok hatta hemen toparlarsın. Muz ve maden suyu da günde birer tane yersen hemen toparlarsın.
Ben geçen gün ilk pijamamı aldım lohusa pijaması değil ama önden düğmeli gömlek tipi pijama takımı. Diğerlerini de öyle almayı düşünüyorum belki 1 gecelik daha koyarım 2 pijama 2 gecelik olarak. Sezaryenden sonra kanama ihtimaline karşı.Ben 3 tane emzirme destekli gecelikler var takım olarak onlardan koyacam canım, ilk gebeliğim bilmiyorum ama 3 yeterli diye düşünüyorum
Ben genoksa yaptırdım temiz çıktıKızlar Genoks Fetal DNA yaptıran var mı ? Güvenilir mi ? Yada önerebileceğiniz bir fetal DNA test var mı ?
Aynen olabilir canım, benimki de mecburi sezeryan gibi ama çok korku var tabi. senin de ilk gebelik mi? Sezeryan olursa mayısın ilk haftalarına denk geliyor oyüzden bide yelek felan da koyacam sırtımı iyi tutsun diyeBen geçen gün ilk pijamamı aldım lohusa pijaması değil ama önden düğmeli gömlek tipi pijama takımı. Diğerlerini de öyle almayı düşünüyorum belki 1 gecelik daha koyarım 2 pijama 2 gecelik olarak. Sezaryenden sonra kanama ihtimaline karşı.
Evet canım benim de ilk gebelik. Henüz daha doktorumla konuşmadım ama normal doğuma her zaman mesafeliydim bilemiyorum nasıl olur kendimi psikolojik olarak normal doğuma hazır hissetmiyorum şuan. Doktorumla da bir konuşacağım tabi hangisi ben ve bebeğim için daha sağlıklıysaAynen olabilir canım, benimki de mecburi sezeryan gibi ama çok korku var tabi. senin de ilk gebelik mi? Sezeryan olursa mayısın ilk haftalarına denk geliyor oyüzden bide yelek felan da koyacam sırtımı iyi tutsun diye
Ben ilk baştan beri normal doğuma kendimi hazırlamıştım kitaplar almıştım vs. Ama herşey planladığın gibi olmuyor, hepimiz sağlıklı kolay doğum yaparız Allahın izniyleEvet canım benim de ilk gebelik. Henüz daha doktorumla konuşmadım ama normal doğuma her zaman mesafeliydim bilemiyorum nasıl olur kendimi psikolojik olarak normal doğuma hazır hissetmiyorum şuan. Doktorumla da bir konuşacağım tabi hangisi ben ve bebeğim için daha sağlıklıysabenim de nisan sonu olacak gibi.
Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil canım. İnşallah normal de yapsak sezaryen de yapsak en az acı ve ağrıyla atlatırızBen ilk baştan beri normal doğuma kendimi hazırlamıştım kitaplar almıştım vs. Ama herşey planladığın gibi olmuyor, hepimiz sağlıklı kolay doğum yaparız Allahın izniyle
Amin canım aminBebeklerimize sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil canım. İnşallah normal de yapsak sezaryen de yapsak en az acı ve ağrıyla atlatırız
Kaç günde çıktı acaba ? Bende geçen çarşamba verdim henüz çıkmadı daBen genoksa yaptırdım temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?