- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.781
Valla ne yapacaz bu kiloları bilmiyorumYarın 25 haftalık oluyorum bende 9 kilo aldım
Valla bilmiyorum doğuma +18 kiloyla giderim gibi geliyorValla ne yapacaz bu kiloları bilmiyorum
Benim en baştan beri ekşi canım çekiyor ama buaralar Bi tatlı isteği de geldi, 2 gün önce yaş pasta aldırdım yedim vallaBen de 1 ayda 4 kilo alınca artık ufak çaplı bir şok yaşadım. Toplam 7 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi. Sabit kalmak için uğraşıyorum, vermek biraz zor gibi ama bakalım. Tatlı isteğim inanılmaz artmış durumda.
Tatlıdan uzaklaşmıştım ilk zamanlar sadece ekşi ve tuzlu şeyler yiyordumBenim en baştan beri ekşi canım çekiyor ama buaralar Bi tatlı isteği de geldi, 2 gün önce yaş pasta aldırdım yedim vallaama dikkat etmem lazım, doğumdan sonra hepimiz eski kilolarımıza ulaşırız inşallah kızlar
Çok geçmiş olsun, bu aralar salgın artmış durumda dikkat etmek gerekiyorKızlar selamlar. Bir kaç gündür geçmeyen öksürüğüm ve afedersiniz balgamım var. Doktoruma sordum antibiyotik önermedi. Siz geçirdiniz mi grip, neler yaptınız bu süreçte
Hiç kafana takma canım bebişle uğraşacaz diye kiloları veririz yediğimize de dikkat ederiz, emzirirken vücut efor sarfediyormuş zaten veririz Bi şekildeTatlıdan uzaklaşmıştım ilk zamanlar sadece ekşi ve tuzlu şeyler yiyordumşimdi ikisini de çok seviyorum. İnşallah kolaylıkla gider, benim eskisinden de az olmam lazım zaten kilom fazlaydı
Ay okadar almayız inşallah ya, ben minyon tipliyim zaten bide okadar alırsam yuvarlanırım herhaldeValla bilmiyorum doğuma +18 kiloyla giderim gibi geliyorgöreceğiz.
7 kilo normal değil mi zaten? Ben de 6kilo fln aldım, hep normal olduğunu düşünüyordum. İştahım da aşırı açık.Ben de 1 ayda 4 kilo alınca artık ufak çaplı bir şok yaşadım. Toplam 7 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi. Sabit kalmak için uğraşıyorum, vermek biraz zor gibi ama bakalım. Tatlı isteğim inanılmaz artmış durumda.
Canım bende baya hastaydım yeni kendime geliyorum 2 hafta çektim, bende öksürük yoktu ama grip boğaz ağrısı kulak ağrısı diş eti ağrısı hepsi vardı ve ilaç kullanmayınca çok kötü oldum acilde bişey vermediler enson KBB doktoruna gittik antibiyotik verdi öyle geçtiKızlar selamlar. Bir kaç gündür geçmeyen öksürüğüm ve afedersiniz balgamım var. Doktoruma sordum antibiyotik önermedi. Siz geçirdiniz mi grip, neler yaptınız bu süreçte
Haha ben alırım gibiAy okadar almayız inşallah ya, ben minyon tipliyim zaten bide okadar alırsam yuvarlanırım herhalde
İnşallah canım, hep birlikte vermek nasip olsun güzel güzel.Hiç kafana takma canım bebişle uğraşacaz diye kiloları veririz yediğimize de dikkat ederiz, emzirirken vücut efor sarfediyormuş zaten veririz Bi şekilde
ben her gün bir tane nesquik in gofretini yiyorum buna sardım. Doktor bir şey olmaz o kadardan şerbetli tatlılara filan çok yüklenme dediKızlar bazen size de Ülker kare çikolatanın tamamını bitirme perileri geliyor mu?? Ben eskiden bi oturuşta üç paket yerdim, şimdi üç parça yememek için zor duruyorum. Oğluş bayram ediyordur yedikçe ama bir zararı var mıdır? Tutamıyorum kendimi
Benim kilom yüksekti zaten hamile kalırken, sen zayıfsan senin için çok çok normalmiş böyle olması. Bu zaman kadar her kontrol arasında 1 -2 almıştım en fazla. En son gittiğimde ilk kez doktorum biraz dikkatli olmamı söyledi haklıydı, 4 kilo alıp gitmiştim.7 kilo normal değil mi zaten? Ben de 6kilo fln aldım, hep normal olduğunu düşünüyordum. İştahım da aşırı açık.doktorum da hiç bi şe demedi.
Şöyle düşünüyorum, toplamda 10kilo almak normal deniyor, eh ztn sürecin 3’te 2’sini bitirdik sayılır.
6 kilo aldım ben de, iyi gidiyorsun diyor doktorum hep . Ortalama 10-13 kilo ideal diyorlar inşallah son aylarda abartmayız 53,5 tum 59,5 olmuşumBen de 1 ayda 4 kilo alınca artık ufak çaplı bir şok yaşadım. Toplam 7 kilo almışım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi. Sabit kalmak için uğraşıyorum, vermek biraz zor gibi ama bakalım. Tatlı isteğim inanılmaz artmış durumda.
Son aylarda çıkar göbiş, kızçen de büyür6 kilo aldım ben de, iyi gidiyorsun diyor doktorum hep . Ortalama 10-13 kilo ideal diyorlar inşallah son aylarda abartmayız 53,5 tum 59,5 olmuşumama gören herkes hiç kilo almamışsın diyor göbeğim dışında bir yerde bir farklılık da göremiyorum ben.
Ben de 6 kilo aldım bana da iyi gidiyorsun diyor. Son günlerde yemek yiyorum 5 dk sonra açım insan gibi yemiyorum yani7 kilo normal değil mi zaten? Ben de 6kilo fln aldım, hep normal olduğunu düşünüyordum. İştahım da aşırı açık.doktorum da hiç bi şe demedi.
Şöyle düşünüyorum, toplamda 10kilo almak normal deniyor, eh ztn sürecin 3’te 2’sini bitirdik sayılır.
ya bana herkes normal davranıyorKizlar gebelik sekeri olmadigi surece bosverin dilediginiz gibi yiyin ya:) kilolari da hep beraber veririz burdan:)) simarin valla simarabildifiniz kadar 4-5 ay sonra herkes bize normal davranicak tekrar
Verirsin canım ya hiç takma halledilir kimseyi duyma tıka kulaklarını :) hep beraber veririz kiloları da :) sağlıklı olalım daSon aylarda çıkar göbiş, kızçen de büyürolsun daha iyi senin için, ekstra ağırlık da yoruyor insanı. Keşke azcık verseymişim ben de
Buna sevindim çünkü şerbetlilerle aram yok hiç, sütlü tatlı çok seviyorum. Krizlerim geliyor gece gece bazen hatta. O zaman ben de kare çikoyla devamben her gün bir tane nesquik in gofretini yiyorum buna sardım. Doktor bir şey olmaz o kadardan şerbetli tatlılara filan çok yüklenme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?