Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    124
Ya o kadar özeniyorum böyle okudukça sizlere en kısa sürede o minik tekmeleri bende tamamen hissetmek istiyorum

Bizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisi

Bizim kızında eller hep yüzünde inşallah görebiliriz yüzünü bakalım Ben 1 saat önce yemek yiyip gidiyim en iyisi
Normalde eşim götürüp getiriyor hep bu sefer, ben toplu taşıma ile gitmek zorunda kaldım evden çıkmadan yemek yemiştim ama bir açlık hissi geldi yolda baygınlık geçiriyordum neredeyse, neyse ki yanıma çikolata almıştım da biraz düzenledi. Bu ayın yeni güncellemesi de bu açlık hissi bende

Ben pek tatlı yiyemiyorum ya ancak öğlende ara öğünde falan akşamları yersem midem bulanıyor çok severim aslında tatlıya da çok düşkündüm çok özledim şimdilik meyve ile idare etmeye çalışıyorum bakalım
Bendede iştah artışı oldu son 2 haftadır bakalım sonumuz ne olacak

Güzel hamişler yarın ben detaylı ultrasona gireceğim , girmeden önce tatlı yemek iyi mi olur dikkat etmem gereken bir şey var mı ? Gidenlerin tavsiyelerini bekliyorum
Bana tok karnına gel ama çok tatlıya yüklenme ölçümler farklı çıkabilir dediler.ben tok gittim 10 dk önce tatlı bir gofret yedim ama çünkü tatlı yiyince hareketleniyor benden önce giren 15 dk da çıktı 1 saat sonra tekrar gel dedii ben girerken hareketliydi bebiş.45 dk 1 saat kadar aralıksız inceleyebildi hep hareketliydi

Bana taş getir taşı da yerim valla hiç bulantı yok

İnşallah benimki de böyle güzel geçer canım

Merhaba canım Ali ekiz detaylı ultrason da vajinal olarak rahim ağzı uzunluğunu ölçüyormu acaba?
Benim rahim ağzını ölçtü ama vajinal yapmadı canım, birkaç farklı cihaz kullandı hepsini karından baktı. Cihazlar şimdiye kadar gördüğüm en donanımlı cihazlardı, kendi doktorumun vajinal ölçümü ile Ali hocanın karından ölçümü aynı değerlerdi. Riskli bir gebelik veya durumda vajinal bakar mı bilemiyorum ama

Ali hoca hakkında servikal yetmezliği iyi öngörüyor ve önlem alıyor diye duymuştum.tanısını acaba vajinalmi koyuyor diye merak ettim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…