• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
Günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Sizlere bir şey danışmak istiyorum, bebişimin hareketlerini hissediyorum, gün boyu değil ama arada oluyor. Karnım yukarı çıktı yavaş yavaş, birkaç kez göbek deliği hizamda hissettim ama sonra yine aşağıda hissetmeye devam ettim. hala öyle oluyor. Hareketleri aşağıda hissetmem normal mi sizce?
Ben sağ kasığımın altında baya sertlik hissediyordum detaylı ultronsonda gördükki kafası ordaymış, bacağımı kendime çektiğimde baskı oluyo demekki ki hareketleniyordı ayalları da sol karnıma doğru yukardaydı. Normal yani. Doktor çok değişir daha pozisyonu dedi ama normal canım

Evet canım öyle söylemişti doktor şükür düzelmiş inşallah senin de yukarı çıkmıştır 🙏🏻 ne zaman gideceksin randevuya
Çok şükür canım senin adına sevindim, benim doktorum enson yukarı çıkmaz gibi görüyorum demişti üzülmüştüm böyle duyunca umut oluyor, 2 hafta sonra detaylı ya gidecem 21.haftada

Selam kızlar 18+4 ten bildiriyorum acayip iştahım açık kilolar fazlasıyla gelmeye başladı. Ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlarım hangi hafta gittiniz 20 de gitmeyi düşünüyorum ben
[/QUOTE
Benim gideceğim yer 20 ile 24 arası yapilabilecgini ancak en güzel sonucu 20+5 ile 22. Haftalar arasında alacakları için bana 20 +5 de randevu oluşturduk

Ben sağ kasığımın altında baya sertlik hissediyordum detaylı ultronsonda gördükki kafası ordaymış, bacağımı kendime çektiğimde baskı oluyo demekki ki hareketleniyordı ayalları da sol karnıma doğru yukardaydı. Normal yani. Doktor çok değişir daha pozisyonu dedi ama normal canım
Göbeğim yukarı cıkınca artık yükseğe gelmiştir o da dedim ama minnak hala kasıklarıma vuruyor öyle olunca aşağıda olması anormal mi diye kendi kendimi sorgulayıp durdum. Çok teşekkür ederim için rahatlıyor gerçekten, iyi ki varsınız

Bende Enox kullanıyorum daha önce bununla ilgili birşey duymadım böle birşey mi varmışki? 20+ 4 de aşı oldum gebe kaldığımdan beri hergün enox kullanıyorum. Doktorumda sağlık ocağındaki hemşirede biliyor bunu ama aşıyı önerdiler bana
Doktora sordum bir problem olmayacağını söyledi kan sulandırıcı için

Kızlar normalde lansinohun süt sağma makinesini alacaktım yalnız son birkaç gündür eller serbest modellere bakmaya başladım. İş yaparken süt sağmak daha konforlu geldi sanki. Mochi ve bebebao arasındayım. Sizler hangi ürünü tercih edeceksiniz?

Kızlar normalde lansinohun süt sağma makinesini alacaktım yalnız son birkaç gündür eller serbest modellere bakmaya başladım. İş yaparken süt sağmak daha konforlu geldi sanki. Mochi ve bebebao arasındayım. Sizler hangi ürünü tercih edeceksiniz?
Henüz almadım ama ben de o tarz bir model almayı düşünüyorum, eller serbest daha rahat ve konforlu diyorlar ama o kadar vakit alan bir şey mi süt sağmak onu da hiç bilmiyorum. Daha önce kullananlar varsa onların yorumu da bizi daha iyi bilgilendirir. :)

Ben 8 ve 6 sene önceki doğumlarımda lansinohun çiftli modelini almıştım memnundum canım ilk ucu çıkarırken biraz acıtıyor sonra alışıyorsun. Ama tabi kablolar vs yer kaplıyor. Şimdi bu dediğin eller serbest modeller çıkmış sanırım onlara da bi bakayım bende alacağım

Canım bana böyle söyleyen olsa çok üzülürüm ya hamileliğin yarısına geldik çok şükür iyi bebek. Allah göstermesin şu saatten sonra bebeğe bir şey olsa eşyayı mı düşüncem. Yeni yıl fiyatları gelmeden alayım dedim ben. Bir de ağırlaşınca zor olur. Hamile beyni diye birşey var sanırım çok bir şeyleri düşünüp netten bakınca da acayip yoruyor insanı bu benim fikrim🌸🌸
Kesinlikle çok haklısın. Mantıksız bir batıl inanç bu söylenenler bence en iyisini yapıyorsun ben de almaya başladım artık. Zaman dar olunca insan stres oluyor bi de böyle geniş geniş almak daha rahat ağırlaşmadan

Selam kızlar. Bugün detaylı ultrasonumuz vardı bizim de. Çok şükür herşey yolunda. Hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmamızı diliyorum💐

Bu arada plasentası anteriorda yerleşen var mı aranızda? Bebişin hareketlerini her zaman ve güçlü şekilde hissetmiyordum. Plasentanın bu konumunun bebişin hareketlerini sönümlendirdiğini söylediler. Oğlumda daha net hissediyordum inşallah ilerleyen haftalarda daha net hissederim🥲

Ben çok sabırsızlanıyorum canım dayanamadım ya 20 de gideyim dedim doktor da öyle önerdi sıkıntılar vardı ya başta su an için problem gözükmüyor ama erken git dedi bana bende bakayım 20+larda giderim
Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_20241230_201725.jpg
    IMG_20241230_201725.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20241230_005657.jpg
    IMG_20241230_005657.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 23
Canım benimki de aşağıda plesenta previa'yım ben çok araştırdığım için ilk zamanlar baya stres yapmıştım ama yapmamak lazım, evde çok iş yapma ağır kaldırma ayakta çok durma herşeye dikkat etmen gerek, hepimizin ki çıkar Allahın izniyle 🤲bol bol dua edelim
Bana plesenta previasın demiyor. Sadece aşağıda biraz yukarı çıkar diyor .detaylıya girdiğinizde raporunuzda ne yazıyor ? Benimki “PLASENTA ALT UÇTAN SERVIKAL KANALA 15 MM MESAFEDE SONLANIYOR” yazıyor . Umarım öyle olur

Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹
Beklediğin için çıkmış bana kalırsa 2 gün sonra tekrarlayın bakaalim

Bana plesenta previasın demiyor. Sadece aşağıda biraz yukarı çıkar diyor .detaylıya girdiğinizde raporunuzda ne yazıyor ? Benimki “PLASENTA ALT UÇTAN SERVIKAL KANALA 15 MM MESAFEDE SONLANIYOR” yazıyor . Umarım öyle olur
Aşağıda biraz dediyse çok sıkıntı yapma çıkar, benim rahmim tamamen kapalıydı, şuan ne durumda bilmiyorum ama bidaki randevuya kadar çıkmış olması için dua ediyorum 🤲

Back
X