- 25 Haziran 2014
- 544
- 598
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.341
Ben uyuyorum ya çok şükür hemen dalıyorum tekrar. Alıştı vücut sanırımYa ben içsem de öyle çok içmiyorum gece o nedenle bazı günler 1 kere falan kalkıyorum. Bir de bu hamilelikte oldu uyanınca geri uyuyamamak gözümü bile açmadan gidiyorum tuvalete sırf geri uyuyabilmek için.Çok kötü bir şey gerçekten.
Benim de almam şart oldu artık, terlemiyorum aslında çok ateş basması filan da yok. Ama dilim damağıma yapışmış oluyor garip bir şekilde bir de 2lt yi geçiyorum yani epey de içiyorum su aslındaGünaydın aynısını yaşıyorum. Ama su içmeye devam ediyorum çok su içmezsem yanıyorum ben gece sürekli wcdeyim. Hamile yastığı aldım dün ilk defa onla uyudum dönüşlerde iyiydi sarılıp bacak arama aldım biraz daha uyumuşum
E bebeğin kendi markası 500tl civarı bişeydi kargoyu falan beklemiyim diye gidip aldım mağazadanBenim de almam şart oldu artık, terlemiyorum aslında çok ateş basması filan da yok. Ama dilim damağıma yapışmış oluyor garip bir şekilde bir de 2lt yi geçiyorum yani epey de içiyorum su aslında
Günaydın canım çok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hastanedenKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dediama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
oyyy maşallah prensese sağlıkla gelsin inşallahhhhKızlarr bu arada ben kontrolden çıktım sonunda cinsiyetimizi öğrendik prensesimiz geliyor
Her şey yolunda çok şükür haftasına göre uyumlu 227 gr 18 cm olmuş miniğimiz
Cook gecmis olsun canim korkman normal tabikide Allah korusun bebislerimizi gercekten hepimizi ayni surecten geciyoruzKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dediama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Bendede oluyor canım ama kısa sürede geçiyor hemen bugün doktordaydım sordum gece boyunca sıkışıyorsun birden boşalınca normal olabilecek ağrılar dedi yarım saat içinde geçen ağrılardan korkmayın dediKızlar meraba özellikle sabahları çişimi yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor bu sizde de oluyor mu normal mi?
Maşallah, gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahKızlarr bu arada ben kontrolden çıktım sonunda cinsiyetimizi öğrendik prensesimiz geliyor
Her şey yolunda çok şükür haftasına göre uyumlu 227 gr 18 cm olmuş miniğimiz
sıkıştıktan sonra oluyor, sonra geçiyor. Baskıdan dolayı olabilir belki canımKızlar meraba özellikle sabahları çişimi yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor bu sizde de oluyor mu normal mi?
Benim gobegim daha cok cikmadi ama aksam nedense her seferinde uyandim 19.haftadayim simdiden böyleyse yandikUyanmamak imkansız ya, benim göbeğim iyice kocaman oldu kendimi öyle pıt diye çeviremiyorum yatakta. Bir de belim ağrıyor dönerken. Valla 3. trimester da napcaz bilmiyorum
Heralde boyle olmasi normal canim buyudukce rahatsiz olmaya basladik...ara ara agrida gelip gidiyo endiselenmek istemiyorum normal bi durum heralde..Günaydın. Evet ağrı oluyor, karnım batıyor bazen, ben çoğunlukla sabit kalıyorum bu sefer de omuzlarım, kolum tutuluyor. Bir çaresi yok galiba
Çok şiddetli olmadığı sürece normal diyorlar ama biz evham yapıyoruz yine ister istemezHeralde boyle olmasi normal canim buyudukce rahatsiz olmaya basladik...ara ara agrida gelip gidiyo endiselenmek istemiyorum normal bi durum heralde..
Gözün aydın canım, çok şükürKızlar çok teşekkür ederim hepinizedoktorum hastaneye öğleden sonra geliyor o gelene kadar radyoloji tetkik ultrasona götürdüler. Detaylı her seye bakıldı. Sonuc olarak 20 haftalık olmusuz, 32cm oglusum plesanta fundal dedi, aminiyon sıvısı yeterliymis. Herhangi bir sıkıntı yok gözükmüyor dedi şimdi drumuzu bekliyoruz
Aynen canımOlabilir bu ara iyiyim tekrarlamaz inşallah dikkat edelim kendimize
Dün gece aynısını yaşadım bendeKizlar ben isemekten uyuyamiyorum az oncekiyle tum gece boyunca 5 kere cise kalktim ya! Ayyyy insanlik disi! Korkudan su icemiyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dediama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Çok şükür canım çok geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim hepinizedoktorum hastaneye öğleden sonra geliyor o gelene kadar radyoloji tetkik ultrasona götürdüler. Detaylı her seye bakıldı. Sonuc olarak 20 haftalık olmusuz, 32cm oglusum plesanta fundal dedi, aminiyon sıvısı yeterliymis. Herhangi bir sıkıntı yok gözükmüyor dedi şimdi drumuzu bekliyoruz