Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Ben uyuyorum ya çok şükür hemen dalıyorum tekrar. Alıştı vücut sanırım

Benim de almam şart oldu artık, terlemiyorum aslında çok ateş basması filan da yok. Ama dilim damağıma yapışmış oluyor garip bir şekilde bir de 2lt yi geçiyorum yani epey de içiyorum su aslında

Günaydın canım çok geçmiş olsun , inşallah en kısa sürede sağlıkla çıkarsınız hastaneden
Biraz rapor alıp evde dinlen bence inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın

Kızlarr bu arada ben kontrolden çıktım sonunda cinsiyetimizi öğrendik prensesimiz geliyor
Her şey yolunda çok şükür haftasına göre uyumlu 227 gr 18 cm olmuş miniğimiz
oyyy maşallah prensese sağlıkla gelsin inşallahhhh

Cook gecmis olsun canim korkman normal tabikide Allah korusun bebislerimizi gercekten hepimizi ayni surecten geciyoruz

Kızlar meraba özellikle sabahları çişimi yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı oluyor bu sizde de oluyor mu normal mi?
Bendede oluyor canım ama kısa sürede geçiyor hemen bugün doktordaydım sordum gece boyunca sıkışıyorsun birden boşalınca normal olabilecek ağrılar dedi yarım saat içinde geçen ağrılardan korkmayın dedi

Uyanmamak imkansız ya, benim göbeğim iyice kocaman oldu kendimi öyle pıt diye çeviremiyorum yatakta. Bir de belim ağrıyor dönerken. Valla 3. trimester da napcaz bilmiyorum
Benim gobegim daha cok cikmadi ama aksam nedense her seferinde uyandim 19.haftadayim simdiden böyleyse yandik

Günaydın. Evet ağrı oluyor, karnım batıyor bazen, ben çoğunlukla sabit kalıyorum bu sefer de omuzlarım, kolum tutuluyor. Bir çaresi yok galiba
Heralde boyle olmasi normal canim buyudukce rahatsiz olmaya basladik...ara ara agrida gelip gidiyo endiselenmek istemiyorum normal bi durum heralde..

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize doktorum hastaneye öğleden sonra geliyor o gelene kadar radyoloji tetkik ultrasona götürdüler. Detaylı her seye bakıldı. Sonuc olarak 20 haftalık olmusuz, 32cm oglusumplesanta fundal dedi, aminiyon sıvısı yeterliymis. Herhangi bir sıkıntı yok gözükmüyor dedişimdi drumuzu bekliyoruz

Gözün aydın canım, çok şükür

Çok geçmiş olsun canım

Çok şükür canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…