Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Hiç bilmiyorum canım ama deneyeceğim bizimkiler bazen çok iyi anlayışlı olabiliyorken bazen tam anlamıyla pislik işveren olabiliyorlar tahmin edemiyorum yani , birde benim şansıma patronumun eşi de hamile maşallah kadının hiç bir sıkıntısı yok doğuracak ay sonunda hala gayet rahat geziyor falan kiloda almadı desem yeridir bulantı falanda hiç yaşamamış mis gibi hamilelik ..
Bence 5 aylık olduğunda konuş canım zorlandığını yol mesafesinin seni çok yorduğunu belirt hiç bir şey senden bebeğinden önemli değil belki evde çalışma imkanı sunarlar yada haftada 2 gün ofis 3 gün ev gibi olur bir arkadaşıma böyle bir kolaylık getirmişti mesela çalıştığı yer bu da mantıklı bence , inşallah istediğin gibi ilerler 🙏
Herkesin süreci aynı değil, güzel geçirmiş maşallah ama kalkıp da eşiyle kıyaslama düşüncesinde olmasınlar bile yani sinir bozucu olur. Sen sıkma canını, bana dediğin gibi hiçbir şey sizden de önemli değil. Ruhsal olarak iyi olmak da çok önemli bu süreçte. İnşallah güzel imkanlar, fırsatlar çıkar karşımıza.

Herkesin süreci aynı değil, güzel geçirmiş maşallah ama kalkıp da eşiyle kıyaslama düşüncesinde olmasınlar bile yani sinir bozucu olur. Sen sıkma canını, bana dediğin gibi hiçbir şey sizden de önemli değil. Ruhsal olarak iyi olmak da çok önemli bu süreçte. İnşallah güzel imkanlar, fırsatlar çıkar karşımıza.
Erkek değil mi hepsi aynı bulantıların kusmaların normal olmadığını 3. ayda bitmesi gerektiğini söylüyordu bana geçen gün bende en sonunda kaç kez doğurdunuz diye sordum :KK70:
Allah herkese akıl fikir versin valla çok soğudum şu hamilelik sürecinde saçma sapan insanlardan
İnşallah hepimiz güzel insanlarla karşılaşırız ...

Erkek değil mi hepsi aynı bulantıların kusmaların normal olmadığını 3. ayda bitmesi gerektiğini söylüyordu bana geçen gün bende en sonunda kaç kez doğurdunuz diye sordum :KK70:
Allah herkese akıl fikir versin valla çok soğudum şu hamilelik sürecinde saçma sapan insanlardan
Ayy en sevmediğiiim aklı yok fikri var denilen insan tipi gerçekten.. İyi demişsin, terbiyesizlik ya resmen.
Bu süreçte ne kadar az insan varsa o kadar iyi oluyor. Amiin inşallah canım.

Cok iyi demissiniz, agziniza saglik :)

Yok zaten kendi doktorumuz bile serbes dedi hatta anneye psikolojik olarak iyi gelir falan da dedi de yok hiç yanaşmadı 😂 zaten şuan yasak serklajdan sonra. Sanırım doğuma kadar da yasak olacak 🤦🏼‍♀️
Bu sitede Bi kaç serklajlı serbest yazmış yapmışlarda ama doktor onayı lazım bir de onlarınki belki tedbir amaçlı atılmıştır serklajdan sonra dikiş alınana kadar yasak

Magnezyum kullananlar aç karna mı tok karna mı kullanıyorsunuz? Eczacı gece yatmadan almamı söyledi ama aç veya tok demedi bende sormayı unuttum. Ben gece bile tok yatıyorum 🫢 siz nasıl kullanıyorsunuz?
Gece yatmadan bir saat önce dedi doktorum diğer kullandığın ilaçlarla arasında 2 saat olsun demişti. Magnezinc diye bir ilaç içerisinde çinkoda var magnezyumda

X