- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.081
Midye somon ve çiğköfte yasak demişti benim doktorum yediğiniz ile nefsiniz körelmiştir artık yememeniz daha iyi olur bencekızlar midye yediniz mi hamilelikte ben bu gün 2 tane yedim ama doymadım hala canım istiyordoktorum da sakınca olmadığını söyledi
Midyeyi normal bir insanın bile yememesi gerekirken hamile birinin yemesi ne kadar doğru sen kendin bile yapsan midyeyi yememelisinkızlar midye yediniz mi hamilelikte ben bu gün 2 tane yedim ama doymadım hala canım istiyordoktorum da sakınca olmadığını söyledi
Canım mutlaka bi doktoruna git bugün. Pembe ve kırmızı hamilelikte tehlikeli diye biliyorum ihmale gelmezBu saatte rahatsız etmek istemedim :/
Uzandım bekliyorum , devam ederse acile gidicem ama sanki karnım küçülüyor gibi
Cybex aldık canım , ana kucağı kanguru Babyjörn aldık. Baya kıyafet hastane çıkışı herşeyini aldım sanırım 18. HaftadayımKızlar Ocak girmeden bebek arabası ana kucağı almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Bir de kıyafet almaya başladınız mı ?
Doğrudur canım olabilirYani illa olacak diye bir şey yok canım bana öyle denk geldi yani burda formlarda da gördüm
Ben hergün içiyorum taze ıhlamur canım, taze zencefil de atıyorum içine bazen, limonda atıyorum. Ihlamur güvenli hamilelikteGünaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorumönerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?
Bitki çaylarından tamamen kopmuştum, içeyim o zaman sağ ol canım.Ben hergün içiyorum taze ıhlamur canım, taze zencefil de atıyorum içine bazen, limonda atıyorum. Ihlamur güvenli hamilelikte
Geçmiş olsun canım iki hafta önce bende grip geçirdim. İhlamur gunde iki fincan ictim limonlu balli zencefilli ve ayriyetten sarımsaklı tavuk suyu çorba içtim 3 gunde toparladım tabi dinlenmekte önemli.Günaydın kızlar, birkaç gündür burun akıntısı ve ekstra halsizlik var bende. Galiba grip oluyorumönerisi olan var mı ıhlamur zencefil vs çay içebiliyor muyuz bir sakıncası var mı ?
Nane, kekik, kuşburnu, ıhlamur, zencefil güvenli diye söylemişti doktorum canım, çok geçmiş olsunBitki çaylarından tamamen kopmuştum, içeyim o zaman sağ ol canım.
Somon mu? Bunu ilk defa duydum, ben bol bol yiyordum. Bu gittigimde doktora bir sorayim.Midye somon ve çiğköfte yasak demişti benim doktorum yediğiniz ile nefsiniz körelmiştir artık yememeniz daha iyi olur bence
Somonu bende her hafta yiyorum doktorum haftada 2 kere yiyebileceğimi söyledi bebeğe en sağlıklı olan balık diye biliyorum protein ve yağ açısından.Somon mu? Bunu ilk defa duydum, ben bol bol yiyordum. Bu gittigimde doktora bir sorayim.
Geçmiş olsun sana da canım. İnşallah toparlarım ben de kısa süredeGeçmiş olsun canım iki hafta önce bende grip geçirdim. İhlamur gunde iki fincan ictim limonlu balli zencefilli ve ayriyetten sarımsaklı tavuk suyu çorba içtim 3 gunde toparladım tabi dinlenmekte önemli.
Eşime sipariş verdim hemen :) çok sağ ol canımNane, kekik, kuşburnu, ıhlamur, zencefil güvenli diye söylemişti doktorum canım, çok geçmiş olsun
Birde ben sinir krizi geçiriyorum bazen onu bunu fırlatıyor bağırıyorum bunun zararı olurmu illaki olur ama kendime hakim olamıyorum sonradan çok pişman oluyorum bebeğime bir şey olmaz insaAllah.Kızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora
Bende daha hissetmedim cnm kiz daha geç erkek bi tık daha erken hissedilirmis büyükler öyle söylüyor bende 18. Haftama girdim doktor 5.ayda hissedebilecegimi söyledi ama daha erken hissenlerde var gruptaKızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora
Benim ikinci gebeliğim 17 haftalıgim ama hala hissetmiyorum ilk kızımda 23 haftalıkken hissetmiştim inşallah okadar geç sürmez bir iki haftaya hissederim diye umut ediyorumKızlar ben 17 haftalik hamileyim hareketlerini ne zman hissederim ilk gebeliğim strese giriyorum yavaştan 4 hafta önce gitmiştim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?