Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bu sabah uyanıp WC’ye gittiğimde büyük bir kanama yaşadım, sanırım bir parça da düşürdüm.O kadar çok korktum ki hemen doktora bilgi verip kontrole gittik,Çok şükür bebek yerinde kalp atışını da duyduk, 8 haftalık olmuş.Doktor 10 günlük rapor verdi ve bu sürede sadece yemek ve wc için kalkmamı istedi.Bana dua edin kendinize de çok dikkat edin, nazlanın fazla işe girişmeyin sakin yaşamaya bakın

Taze annişler 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür ☺️🥰 bugün 7 haftalık olduk doktorum başka bir şehire gidiyormuş 😥 şimdi ne zaman gitmeliyim başka bir doktora hangi haftalarda muayene olmak gerekli sürekli gidip ultrasonda göresim geliyor 😀🥰

Selam kızlar dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gel dedi bugün 5+1 deyiz haftaya cuma gitmeyi planlıyorum 6+4 oluyo duyabiliriz inşallah kalp atışını 🥰

BENDE ŞUAN 6+2 DEYİM KIZLAR DAHA DOKTORA GİTMEDİM PAZARTESİ GİDECEĞİM İNŞALLAH.İLK GEBELİĞİMDE 9 AY BULANTI VE KUSMAM OLMUŞTU.ŞİMDİDE BULANTILAR BAŞLADI YAVAŞ YAVAŞ .PAZARTESİYİ MERAKLA BEKLIYORUM

Taze annişler 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür ☺️🥰 bugün 7 haftalık olduk doktorum başka bir şehire gidiyormuş 😥 şimdi ne zaman gitmeliyim başka bir doktora hangi haftalarda muayene olmak gerekli sürekli gidip ultrasonda göresim geliyor 😀🥰
Ben her hafta gitmek istiyorum galiba ya. En azindan ilk trimesterda

Selam kızlar dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için gel dedi bugün 5+1 deyiz haftaya cuma gitmeyi planlıyorum 6+4 oluyo duyabiliriz inşallah kalp atışını 🥰
Selam canim ben de cuma doktora gidicem, cuma gunu 6+4 oluyorum ben de. Buyuk ihtimalle gorursun/duyarsin dedi doktor. Ama cok stresliyim ya:) gorup rahatlamak istiyorum

Selam canim ben de cuma doktora gidicem, cuma gunu 6+4 oluyorum ben de. Buyuk ihtimalle gorursun/duyarsin dedi doktor. Ama cok stresliyim ya:) gorup rahatlamak istiyorum
Stres yapma bebeğin için iyi bişey değil çok zor biliyorum bende ya duymazsak ya bişeyler ters giderse diye düşünüyorum ama çok yanlış bişey yaptığımı fark ettim akışına bıraktım duamı ediyorum sağlıklı düzenli beslenmeme dikkat ediyorum gerisi Rabbimin taktirine kalmış 🥹🙏🏻

Merhaba kızlar suan 5+1im daha dr gitmedim beta artısını takip ettim, haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum stres olmamak için erken mi sizce kalp atışı için?

Kizlar bugun 6+2 an itibariyle ogurme istegi yuklendi vucuduma 😂 tutamicakmisim gibi de oluyo zorlasam kusarim gibi de oluyo degisik bi his😂 yine de cok agir degil sukur

Kızlar 18 eylülde değerim 356 idi dün baktırdım tekrar beta hcg 10 bin çıkmış artış fazla değil mi 6 günde
Kuzum yükseldikçe zaten katlanma sayısı artıyor bide bizim hesapladığımız olması gereken en alt değer seninki 6 günde yaklaşık 28 katı artmış benim de öyle 6 günde 32 den binlere gelmişti 28 29 katı artmıştı içini ferah tut umarım yarın güzel haberlerle gelirsin🥰❤️

Kuzum yükseldikçe zaten katlanma sayısı artıyor bide bizim hesapladığımız olması gereken en alt değer seninki 6 günde yaklaşık 28 katı artmış benim de öyle 6 günde 32 den binlere gelmişti 28 29 katı artmıştı içini ferah tut umarım yarın güzel haberlerle gelirsin🥰❤️
İnşallah canım benim yarın hemen yazacağım ay çok heyecanlıyım ❤️🌸

X