- 13 Nisan 2020
- 2.295
- 4.230
- Konu Sahibi Mervenur277
Evet canım yapılıyor. Ben LaborantımGünaydın mayıs anneleri devlet hastanelerinde toxoplasma, anti hbs, hcc, rubella testleri yapılıyor mu? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yapılıyor. Ben LaborantımGünaydın mayıs anneleri devlet hastanelerinde toxoplasma, anti hbs, hcc, rubella testleri yapılıyor mu? Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Canim kahverengiyse sorun yok, korkma. Yerlesme kanamasi olabilir. Nasildi? Agrin var mi?Arkadaşlar bana dua edin. Kan pihtisi şeklinde bir parça düşürdüm çok küçüktü ama umarım korktuğum şey değildir. Şimdi doktora gidiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var.
Hoş geldiinnMerhaba benim de hCG bugün 87.6 çıktı artık bu gruptayım. Grup başlığını kim alacak tablo düzenlemesi için artık herkes belli olmuştur.
Hoş geldiinnnBen de katıldım. Beta hcg 430. Sat 18 Ağustos
Ben tam 6+2 de duydumKizlar kalp atisini 6+2 de duyan var mi
Kimisi gebeliği boyunca hiç yaşamıyor bulantı belirtiler kişiye ve bünyeye göre değişiyor içini ferah tut ve bulantısız günlerin keyfini çıkar aşkomKizlar 6. Haftaya girdim bugun. Bulantim falan hic yok. Bir sey ters gidiyordur diye korkuyorum ( sizce normal mi
Mervos cok tesekkur ederim kaygilarim gecti biraz. Cok anksiyete yasiyorum da:) surekli kafama bir seyler takiliyorKimisi gebeliği boyunca hiç yaşamıyor bulantı belirtiler kişiye ve bünyeye göre değişiyor içini ferah tut ve bulantısız günlerin keyfini çıkar aşkom
Doğrudur kuzum kolay değil sonuçta iyi anlıyorum seni hem rica ederim burada zaten birbirimize destek olmak için varızMervos cok tesekkur ederim kaygilarim gecti biraz. Cok anksiyete yasiyorum da:) surekli kafama bir seyler takiliyor
Adete 2 gün kala çıktı betam sat 26 ağustos, aminnHosgeldiiin kac günlük gecikmeyle çıktı betan ? Sat neydi ? Allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsiiiin
Hoşbuldum canımHoş geldiinn
Beeen cumartesi kese görmeye gidicemBu hafta kimlerin hangi kontrolleri var?
Ben de cuma kalp atisi insallllaaaahhBeeen cumartesi kese görmeye gidicem
Ayyy çok heyecanlı duyarsın inşallahBen de cuma kalp atisi insallllaaaahh
Benimde bulantım hiç yok canım. Bulantı herkeste olmuyor ki annemde de üç çocukta hiç olmamış. Kişiden kişiye değişiyor demekki :)Kizlar 6. Haftaya girdim bugun. Bulantim falan hic yok. Bir sey ters gidiyordur diye korkuyorum ( sizce normal mi
test yaptım negatif çok şükürBelirtin var mi pekii hay maşallah biraz hızlı olmus senin gebelik eger olduysa Planli mıydı?
Icim rahatladi valla canim:) koku hassasiyetim vardi o da azaldi sanki bu hafta. Insallah her sey yolundadir bebisim iyidirrBenimde bulantım hiç yok canım. Bulantı herkeste olmuyor ki annemde de üç çocukta hiç olmamış. Kişiden kişiye değişiyor demekki :)
Az önce sonucumu öğrendim beta hcg 576 çıktı. Haber vereyim dedimSimdiden hayırlı olsun diyelim. Tutunma lekelenmeleri olabilir aşırı yogun degilse endise etmeyin. O kasık agrilari hep oluyor. Benim ilk haftadan beri var. Gece uykudan uyandiracak kadar agriyor sagli sollu agrilar giriyor doktorlar normal diyor ona. Kac günlük gecikmeniz oldu ? Sonucu paylaşın bizle olur mu betaniz kac cikcak merak ettim