- 13 Mart 2024
- 322
- 153
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.861
Offf ya benimde gözlerim doldu.. aşırı duygusal oluyorum.. dün eşimden yeşil elma istedim sarı elma değil diye ağladımYarin kontrol günü müoy seveyim onu 12 haftalik da olmus. Ben en cok icerde hareketlenmis bak elini kolunu oynatiyor falan diyor ya doktorlar o kismi merak ediyorum. Hareketlerini gormek icin sabirsizlaniyorum resmen ay agliycam sanırım
Süpersiniz çok çok tşk ederim yarın gideyimben şimdi doktorumla konuştumm radyoloji direkt yaparsa evet 4 bini bulabiliyor çok pahalı ama ben istediğimde daha uyguna geliyor dedi gebelik haftası uygunsa gelsin benim yönlendirmemle aynı fiyata yapılır dedi şimdiii
Olabilir canım ben unutuyorum böyle şeyleri neyse evde de güzel olur yaparsanız afiyet olsunİstanbuldayım canım ben Şişlideyim karıştırdın sanırım
Benim tahmini doğum tarihim 1 mayıs görünüyorAyy aramızdan ilk kim doğurucak acababen şuanlık normal doğumla ilerleme kararı aldım mayıs 2. Hafta gibi gelmesi gerekiyor şimdiden bunları düşünüyorum
Benim de doktorum fetal yaptıracağımı biliyordu ama yine de yaptı. Ultrasonda bayağı bir inceledi 10-15 dk. Ense kalınlığına baktı. Zaten en önemli şeylerden birisi ense kalınlığı. Sonrada kan aldılar onun çıkması da 10 gün sürermiş. Zaten o arada fetal sonucu da belli olurAmin inşallahhersey yolunda olsun inşallah.. tertemiz gelsin sonuclarimiz daha rahat bekleyelim kalan aylarda.
Yok ben henüz gitmedim ikili test haftam bu hafta oluyor normalde ama henüz randevu tarihim gelmedi. Gelecek hafta 12 haftalik olcaz iinsallah. O zamana gitmeyi düşünüyorum. Ama zaten fetal yaptircagimi ogrenince tahminen ikili tarama yapmazlar gibi geliyor. Nasil yapiliyor ikili tarama usg muayenesi ile karindan mi ? Kan falan aliyorlar mi ekstra
Benim kıpır kıpırdı eller kollar çok duygusal bir andıHadi bakalım sabah evden cikmadan yiyeyim, uzun süredir görmedim çok heyecanlıyım umarım iyidir
Ay ne kadar tatlı dimi ayaklarını falan görmek, hareketlerini yerim onunBenim kıpır kıpırdı eller kollar çok duygusal bir andıumarım sizde öyle görürsünüz
Hepimiz demek ki fazlaca hassasiz. Kiyamam elmaya da aglamissinOfff ya benimde gözlerim doldu.. aşırı duygusal oluyorum.. dün eşimden yeşil elma istedim sarı elma değil diye ağladımInstagram da bebek görüyorum ne güzel masallah diyorum gözlerim doluyor.. Bebek gelişimleri hani 8-9-10-11. Haftallikken olan videolar çıkıyor duygulanıyorum…
Evet çok güzeldiAy ne kadar tatlı dimi ayaklarını falan görmek, hareketlerini yerim onun
Bende belki yarin gidicem dr a. Devlet hastanesine gecenlerde gitmistim baska dr da görsün birde bir iki sikayetim vardi diye gitmistim. O dr da haftaya gel dedi hem 2li tarama icin hemde bana renkli ultrason randevusu vereceğini söyledi. Daha cok vakit olmasina ragmen olsun simdiden ayarlayalim randevunu dedi. Renkli usg devlette mi cektirsem yoksa özelde mi bilmiyorum. Yada her ikisinde de cektirsem bir zarari olur mu acabaBenim de doktorum fetal yaptıracağımı biliyordu ama yine de yaptı. Ultrasonda bayağı bir inceledi 10-15 dk. Ense kalınlığına baktı. Zaten en önemli şeylerden birisi ense kalınlığı. Sonrada kan aldılar onun çıkması da 10 gün sürermiş. Zaten o arada fetal sonucu da belli olur
Bugün fetal DNA için kan verdim ben canım , normalde 12+0 bugün ama ultrasonda 12+5 ölçtü doktor.Kızlar fetal dna yaptırdınız mı? Yaptırdoysanız nezaman
Canim dr zaten normal demis. Arada durup arada yeniden gelmesi de normaldir demek ki. Ama icin rahat etmiyorsa yine de bir gidip görün mesela hep gittiginden baska bir dr a görün birde. Belki bir devlet hastanesine gidebilirsin mesela normalde özele gidiyorsan. Her zaman ikinci bir doktor görüşü almak iyidirKızlar meraba benim 4 haftadan beri hafif lekelenmelerm oluyordu rahim perdesi ameliyatı oldugumdan doktor bana sende normal dedi, ama bi kaç gündür olmuyodu yani günde bir belki bi kahve geliydu günde bi kere dün oturdugum yerden ütü yaptım sonra biraz kahve akıntı geldi cok değil ama kesilmişti o yüzden bida görünce moralm bozldu ağrım falan yok bida doktor ramdevumda 2 hafta sonra en son gecen hafta salı gitmiştim ne yapsam? Elimde değil moralm bozldu
Korkuyorum ne biliyim. Başka doktorda hiç düşünmedim oda bu sefer kan testi falan istemez miCanim dr zaten normal demis. Arada durup arada yeniden gelmesi de normaldir demek ki. Ama icin rahat etmiyorsa yine de bir gidip görün mesela hep gittiginden baska bir dr a görün birde. Belki bir devlet hastanesine gidebilirsin mesela normalde özele gidiyorsan. Her zaman ikinci bir doktor görüşü almak iyidir
Icini ferah tut öncelikle. Bazi gebelikler lekelenmeli ,bazilari yatarak , bazilari da normal geciyor. Ama neticede saglikla evlatlarimiza kavuscaz bunu hic aklindan cikarmaKorkuyorum ne biliyim. Başka doktorda hiç düşünmedim oda bu sefer kan testi falan istemez mi
Her hafta kontrole gitmek te istemiyorum aslında ama cok evhamlıyım zaten bide leke olunca iyice. Siz 8. Haftadan sonra bida ne zaman gitmiştinizIcini ferah tut öncelikle. Bazi gebelikler lekelenmeli ,bazilari yatarak , bazilari da normal geciyor. Ama neticede saglikla evlatlarimiza kavuscaz bunu hic aklindan cikarma
Benim düşüncem her zaman ikinci bir doktor görüşü almaktan yana. Hele de boyle lekelenme ağrı falan gibi durumlarda. Doktorlar da bazen olani goremeyebilir. Olabilir yani onlarda insan.
Mevcutta kan tahlillerin vs varsa kan istemez sanmam canim. Enabizdan bakiyor zaten. Benim tavsiyem normalde özele gidiyorsan devlet hastanesine bir defa da olsa gitmen.
Ben normalde özele gidiyorum dogumu da orda yapcam sanirim henüz net degilim ama devlet hastanesine de kontrole gittim 2 3 kere. Istemedigin hicbir test tahlil muayeneyi de yaptırmak zorunda degilsin istemiyorum dersin kapidan çıkıp evine gidersin
Canım bugün kontrolümüz vardı 12+0 , bende de var akıntı sordum normal dedi, 7 haftalıkken idrar testi kültür vs yapmıştı zaten hiç birşey yapmaya gerek duymadı, çok üzüldüm ya doktorumuza da güvenmeyeceksek kime güveneceğiz yaKızlar bugün doktor randevum vardı gittim akıntı olması normal mi dedim test yapalım dedi 2 tane kulak çubuğu gibi uzun pamuk çubuğu soktu vajinama ve çok acıdı eve gelince wc gittim lekelenmem başladı çok korktum acile gittim direk çok şükür normal gözüküyor dediler ama hala içim rahat değil lekelenme devam ediyor. Wc yaparken yanıyor çok feci. Buranın en iyi doktoruna bile güvenmiyorum iyi dediğim dr bunu yaptı. Sağlık sistemi berbat. Duphaston verdiler inşallah lekelenmem durur. Çok üzgünüm. Var mı başına böyle bir şey gelen?
Acile gidersen bakıyorlar canım ama iyiysen çok kanaman yoksa doktoruna mesaj atsan ?Korkuyorum ne biliyim. Başka doktorda hiç düşünmedim oda bu sefer kan testi falan istemez mi
Devlette 15 dk da bakıyorlar özelde 1 saat sürüyor tek tek inceliyor diye okumuştum. Ben zaten özele gidiyorum ama paketimin içinde olmadığı için ayrıca ücret ödeyip özel yaptıracağım. İsterseniz sizde öyle yapın. Ultrasonun da bir zararı yok diye biliyorumBende belki yarin gidicem dr a. Devlet hastanesine gecenlerde gitmistim baska dr da görsün birde bir iki sikayetim vardi diye gitmistim. O dr da haftaya gel dedi hem 2li tarama icin hemde bana renkli ultrason randevusu vereceğini söyledi. Daha cok vakit olmasina ragmen olsun simdiden ayarlayalim randevunu dedi. Renkli usg devlette mi cektirsem yoksa özelde mi bilmiyorum. Yada her ikisinde de cektirsem bir zarari olur mu acaba