- 31 Temmuz 2024
- 84
- 63
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.141
Demek ki ... Amin , çook teşekkür ederimHer hastane ayrı bir prosedürü takip ediyor demek ki.
İnş sorunsuz temiz sonuçlar alırsın.
Anladım , tamamdır çok teşekkür ederimmuayene ücreti 1200 ödedim normal muayeneye diye gittim doktorum yapalım dedi 600 tl de öyle verdim herşey içinde 1800 e hallettim her yer aynı olur mu bilmiyorum bi sorun belki daha ucuzdur daha pahalı da olabilir mustafa hoca var ona yaptırdım
Ay bizde de var o soylenti annenin güzelliğini alır diye. Bende bu sabah aynadan kendime bakarken bir düşündüm bu ihtimaliYok canım progesteron arttığı için sivilcelenme yapıyormuş başlangıçta ama şu 1 ayı da atlatalım hayırlısıyla pamuk gibi olacak cildimiz herkes öyle diyor yani
Bu arada kız çocuk sivilce yapar diyorlar bizim burda annenin güzelliğini alır diyorlar kızçelerimiz mi geliyor yoksa
Ya çok minnoslar bir de çıtçıtlı beyaz tulumlar ve muslin ağız bezleri aldım gözüm kapıda bir an önce kargo gelsin diye bekliyorumO bezelye ayakları görmek için sabırsızlanıyorum
Güle güle kullanın inşallahYa çok minnoslar bir de çıtçıtlı beyaz tulumlar ve muslin ağız bezleri aldım gözüm kapıda bir an önce kargo gelsin diye bekliyorum
Teşekkür ederimGüle güle kullanın inşallah
12+1 bugünKaç haftadasınız siz?
12+1 bugünKaç haftadasınız siz?
Haftaya ben gideceğim ikili tarama için öğrenince bilgi veririm sizeYapılıyor mu devlette bende onu bilmiyorum , yani doktorum bana bir perinatolojı uzmanının yapmasını söyledi ama devlette perinatoloji uzmanı var mı o mu yapıyor bilmiyorum. Arkadaşlarım gitmiş devlete ikisinede kadın doğum doktoru yapmış 2li taramayı, perinatolojiye falan yönlendirmemişler. O yüzden kafam karıştı kadın doğum doktorları bakabiliyor mu diye :/
çok tatlı görünüyor ya :) maşallah sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3497235
Ben de muayeneden çıktım 11+6 ölçtü sat düzenlemesi yaptı 9 ağustosa çekti. 2’ li tarama yaptırdık duruma göre fetal dna düşünelim diyoruz. Cinsiyet tahminlerinizi alabilirimM MAdes ve diğer arkadaşlardan.
Sırtı dönüktü çok hareketli değildi ama kıpırdanıyordu
Normal doğumda siz nisan gibi doğurabilirsiniz çünkü aramızda tam 4 hafta var hesaplamanız neyi gösteriyor tarih olarakİyi geceler herkese. An itibariyle 14 haftalık olduk.Elma büyüklüğüne gelmişiz Hala inanılmaz geliyor.
Valla benim içimden bir ses kız diyor ama en önemlisi tabi ki sağlıklı olmasıAy bizde de var o soylenti annenin güzelliğini alır diye. Bende bu sabah aynadan kendime bakarken bir düşündüm bu ihtimaliAllahım saglikla kavuştursun da kızımız da yok oglumuz da hangisi olursa birde karnim cikmaya baslamis beniiim bugun farkettim. Var mi sende bisiler canim
Erkeklerinde bu her şeye kızmaları efsane bir tepki gerçekten.Valla benim içimden bir ses kız diyor ama en önemlisi tabi ki sağlıklı olması
Sabah hiç bir şey yok kuzum ama akşamları baya bildiğin göbeğim var bir yandan da çok çıksın istiyorum ben böyle hiç bir şey yok ya ortada kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki
2 gün önce eşime dedim benim kasıklarım hiç ağrımıyor bulantım da kalmadı bir şey mi oldu hastaneye mi gitsek diye çünkü 19 kasımda benim randevum zor bekliyorumO da kızdı pimpirikleniyorsun bir şey yok diye ertesi sabah mide bulantısı ile güne başladım nerdeyse 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor
Teşekkürler inşallahçok tatlı görünüyor ya :) maşallah sağlıkla gelsin
Aslında haklı biraz ben fazlaca pimpirikleniyor olabilirim .Erkeklerinde bu her şeye kızmaları efsane bir tepki gerçekten.
1 MayısNormal doğumda siz nisan gibi doğurabilirsiniz çünkü aramızda tam 4 hafta var hesaplamanız neyi gösteriyor tarih olarak
Nub teorisine göre kiz gibi duruyorEki Görüntüle 3497060 Merhaba bebeğime cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ?
Canım bende özele gittim genetik test istedi devlette yaptırdım banada verdi ve ben sorun var test kötü cıktı sanıp 8. Aya kadar kullandim ilaç mumessillerini kendilerini düşünüyorlar. Sonra 3 doktorda bana kızdı gerek yok sonuçların temiz neden kullandırdı diye bence testi yaptır sonra karar ver doktor haklı olabilir özeller ticarethane malesef.Kızlar ya hastanedeyim şuan ikili test için geldim ben 2 düşük sebebiyle oksapar kullanıyorum devlete ilk kez geldim doktor epey kızdı test yapılmadan neden kullandın rapor vermem kesinlikle falan dedi moralim bozuk karşılayacak güçte değiliz iğneler paketi bin TL bırak dedi çok korkuyorum bırakırsam bişey olur diye
Ay 13 hafta erken değil bence doğru hissetmişsinizdir çok güselll. ben 11+4 ten beri düzenli hissediyorum hem kelebek gibi hemde arada zipliyor heralde bariz tekme hissediyorum ard arda 2 3 taneTecrübeli anneler var aramızda bilirler. 13. Haftaya giriyoruz yarın biz. Normalde kahveyi kesmiştim öğrendiğimden beri ilk defa türk kahvesi içtim bu sabah. Karnımda kelebek var gibi bir şeyler hissettim. Bir kaç dakika devam etti bebislerin hareketleri bu haftalarda hissediliyor mu acaba? Çok garip bir histi gaz gibi değildi ben mi çok heveslendim acaba
Sorunlu gebelik değilse normal aslında. Yinede arada başka doktora gidip bakabilirsiniz bende en son 8 de gittim 1 ay sonra çağırdı. Önümüzdeki perşembe gidicem inş.Kızlar meraba yarın 8 olucam dün doktora gittim bida 1 ay sonraya randevu verdi 1 ay cok uzun değil mi sizinde öyle mi oldu