Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de sabah gittim ikili tarama için devlette takipliyim Ankara Üniversitesinde. O kadar güzel ilgilendiler ki inanılmazdı. Hoca beni hatırladı sen laboranttın dimi ben kendi tahlillerime baktım temiz demiştin filan dedi güldü baya 😂😂😂 sonra baya bi bilgilendirme yapıldı ardından asistan hekimlerle geçtik odaya işte baktı gerekli şeylere tabiki cinsiyet yok 😂😂 herşey yolunda on gün sonra gel dedi 12+3 baya baya özelde gibi ilgilendiler çok memnun ayrıldım. 💕
Canım gözün aydın🌸 cinsiyeti öğreneydik yahu😬

Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?

Bana da oldu canim zeytinyagli ye gecer dert etme hic
Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyim

Canlar birsey soracağım? Biraz kabizlik vardı özür dileyerek anlatım peceteye kan geldi makattan.. telaşlanmalı mıyım? Sabahları zeytinyağlı kuruincir yesem gebelikte olur mu?
Her gün 1 bardak sade kefir iç canım. Bağırsakları çalıştırıyor bebişe de çok faydalı 🌸

gulmra gulmra birde alakası var mı bilmem rahime giden damarlar genişlememişti bebek son ayda gelişmedi. Belki kan sulandırıcı yüzünden genisleyip gelişmedi damarlar sebebini bilmiyorum. Tedbir için bebek aspirini verilir o süre icindede tahlil yapılır sorun varsa kan sulandırıcı başlanir öyle biliyorum. 3 doktorda aynı şeyi söyledi 3 doktorda özel di canım
Bırakırsam bir problem olmasından korkuyorum yani 5. Haftadan beri kullanıyorum gidio test yaptırsam kan sulandırıcı kullandığından doğru sonuç verirmiki çok karışık durumdayım bilmiyorum ne yapmalıyım

Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ettim bi sorayım dedim, rahatladım da.. eskiden kahve sigara vs yapıyordum kabizlik olmuyordu tanı Yeşilçay vs şimdi oluyor… zeytinyağ incir kayısı tüketeyim

Aynen ya kahve sigara cok guclu bir komboydu o konuda🤣🤣

Bırakırsam bir problem olmasından korkuyorum yani 5. Haftadan beri kullanıyorum gidio test yaptırsam kan sulandırıcı kullandığından doğru sonuç verirmiki çok karışık durumdayım bilmiyorum ne yapmalıyım
O genetik test genlerine bakıyorlar ilaç sonucu değiştirmez sen tahlili iste devlette yapıyorlar sonuç çıkınca karar verirsiniz ozamana kadarda devam et için rahat etsin canım istersen

Genoksta fetal dna yaptıran var mı kızlar memnun kaldınız mı
Canım benim doktorum Genoks önerdi hastanem de orayla anlaşmalı olduğu için direkt hastanede kan verdim. Hiç diğer şirketleri araştırmadım doktoruma güveniyorum diye yaptırdım geçtim ancak henüz çıkmadı sonuç.7 gün oldu daha. Beklemekteyiz .

Bugün herkesin hastane günüydü galiba, çok yorum var🙈🙊 umarım her şey yolunda güzel bir süreçten geçeriz hep birlikte kızlarr😍🙏🏻

Valla benim içimden bir ses kız diyor ama en önemlisi tabi ki sağlıklı olması 🥰
Sabah hiç bir şey yok kuzum ama akşamları baya bildiğin göbeğim var bir yandan da çok çıksın istiyorum ben böyle hiç bir şey yok ya ortada kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki :KK70:
2 gün önce eşime dedim benim kasıklarım hiç ağrımıyor bulantım da kalmadı bir şey mi oldu hastaneye mi gitsek diye çünkü 19 kasımda benim randevum zor bekliyorum :KK43: O da kızdı pimpirikleniyorsun bir şey yok diye ertesi sabah mide bulantısı ile güne başladım nerdeyse 1 haftadır aynı şekilde devam ediyor :KK43: :KK70:
Ya benimde aksama daha cok şişiyor o var tabi ama bu sabah normalde de göbüşlüydüm de bi baktim büyümeye baslamis karnim sekli degisiyor 🥲🥲 bu gunlerime binlerce şükür 🥰 🙏 ya ayniyiz kuzum vallahiii😁 bende diyorum aynini. Karnim büyüsün biraz hareketlensin de onu iyice hissedeyim artik diyorum. Sabirsizlaniyorum varligini tüm vucudumla gorecegim günleri düşündükçe. 12.haftadan sonra artik arkadaslarima falan da soylemeyi düşünüyorum tanidiklarima vs. Ben bu kadar zor dayanabildim galiba 😁
Ya masallah sen yine iyi bekliyorsun. Ben olsam simdiye gitmistim. Benim normal dr kontrolum aslinda 1 ay sonraya gun vermisti ama ben 14.gün baska dra gittim 😁 simdi yarin tekrar gidicem galiba. Karin agrim falan da artti bugun ama diyorum acaba tekrar usg ile bakilca bebise zarar verjr mi. Kafam karisiyor. Zaten devlet hastanesine gidicem orda kalbini dinletmiyorlar. Sadece görüntü var. Kafam karışık biraz.

Eklentiler

• IMG_0262.jpeg
    IMG_0262.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 13
X