Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar adet zamanında ağrınız oldu mu? Benim bugunler adet günlerim sanki yumurtalıgım ağrıyor gibi geliyor
Bende oldu canım, normalde adetten 1 hafta önce ağrılarım başlardı. Çok yoğun adet ağrım olurdu. Yine 1 hafta öncesinde sanki adet olacakmışım gibi ara ara ağrılar oldu. adet tarihim gelince geçti

İnşallah kuzucum çok amin inşallah hayırlı sonuçlar gelir bakalım bugün geldi hemşire fetal dna yı verdim. 2 haftaya sonuçlar çıkacak Allahın izniyle

O zaman brnimde kız ciddi cilt problemim var cnku neyse su progestanlari vs birakinca toparlar diye dusunuyorum

Ayyyy visneliturta34 senin haberini bekledim okudum bende baya içini ferah tut Allah’ın izniyle hiçte bişe olmaz sınır zaten. İnsallahta hiç bişeycij olmazzzz içime kötü bi his doğmadı benim

Haftamız aynıymış 11+6 ölçtü normalde 12+1 olması lazım valla ben kendiminkine de yorum yapamadım bugün arkadaşlar Bi tahminde bulunur diye düşündüm ama kimse cinsiyete bişey demedi arkası dönük bişey belli olmuyor ki

Güzelim kalbini ferah tut en ufak bir risk gorduklerinde malesedki.bunlari bizimle.paylasmak.zorunda hissediyorlar kndilerini sen strese girme kendinide bebeginide uzme ben herseyim olumlu yonde ilerleyecegine inaniyorum

Kızlar ben de sabah gittim ikili tarama için devlette takipliyim Ankara Üniversitesinde. O kadar güzel ilgilendiler ki inanılmazdı. Hoca beni hatırladı sen laboranttın dimi ben kendi tahlillerime baktım temiz demiştin filan dedi güldü baya sonra baya bi bilgilendirme yapıldı ardından asistan hekimlerle geçtik odaya işte baktı gerekli şeylere tabiki cinsiyet yok herşey yolunda on gün sonra gel dedi 12+3 baya baya özelde gibi ilgilendiler çok memnun ayrıldım.

Nub teorisi bilen arkadaşlar bana da Bi tahminde bulunabilir mi ben kendime tahminde bulunamadım

Eklentiler

• IMG_20241031_120107.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 16
Kizlar medela pompa burda 100 bin lira , yurtdisinda 5 bin lira. Saka gibi gercekten ya

Evet sırtı dönük olunca tahmin yapmak zor oldu herhalde bana da kimse bir şey demedi hayırlısı olsun bakalım 1 ay sonra öğreniriz artık
Son randevuya göre bizim de tam 11 olması lazım 11+6 ölçtü. Pko olunca geç yumurtlama olduğunu biliyordum. tahmini yumurtladığım tarihle tutuyor şimdi güncelenen tarih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…