Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım kuzucum. Bizim burada arkadaşlarıma kadın doğum doktoru kendisi yapmış ölçümü bi yere yönlendirmemiş. Bende aynı yere aldım randevu yarın sabah gideceğim :/ inşallah sıkıntı sorun çıkmaz

Ay ben anlamıyorum canım ya öyle tahmini attım, kendi bebeğimi hissettim sadece
Valla ben de anlamam dün 2li taramada yer değiştirmiş görünce şaşırdım hep yuvarlanıp takla atar dedi doktorum başı solda diye kız düşünmüştüm şimdi ultrasonlardan anlamaya çalışıyorum ama olmuyor

Her hastane ayrı bir prosedürü takip ediyor demek ki.
İnş sorunsuz temiz sonuçlar alırsın.

Çayı ben de içiyorum ya caysiz duramıyorum bazı şeylere çok takılmamak lazım diye düşünüyorum abartmadan devam edersek bence de sıkıntı olmaz. Ben balıktan tiksindim mümkün değil ne eve sokuyorum ne de yiyebiliyorum. Omega-3 olan bir takviye aldim onu kullanıyorum

Reactions: kgm
Güzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmedi

Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canım

Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canım
Normal dışı bir şey olsa söylerdi bence. Bir dahakine sen sor canım özellikle
Hiç aklıma gelmedi sormak bir dahaki kontrol 13. Haftaya denk geliyor içime bir şüphe düştü şimdi benim de. İnternetten ense kalınlığı olan bebeklerin ultrasonuna baktım ama karşılaştırma da yapamıyorum şimdi. Beklicem o zaman mecbur

Bakma canım internetten bisey bakılmaz insanı psikolojik mahvediyor ben bu durumumda asla bakmicam Allah’a sığınıyorum sadece sende bakma içine de kurt düşmesin normal olmayan bisey olsa hemen söylerdi temizdir o yüzden söylememiştir

ben de balik yiyemiyorum. ama ceviz yiyebilirsiniz, ceviz de zengin bir omega 3 kaynagi.

Öyle yapıcam kuzum teşekkür ederim yorumun için zaten hamilelikte insanı en çok yoran stres türevi şeyler sen de ben de hepimiz sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza

kan tahlili ve ultrason içerisinde 600 tl ye mi yaptırdınız canım ? ben esenlerdeyim de esenler'de de avicenna var acaba aynı fiyat mı sorayım ona göre
muayene ücreti 1200 ödedim normal muayeneye diye gittim doktorum yapalım dedi 600 tl de öyle verdim herşey içinde 1800 e hallettim her yer aynı olur mu bilmiyorum bi sorun belki daha ucuzdur daha pahalı da olabilir mustafa hoca var ona yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…