- 31 Temmuz 2024
- 84
- 63
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.121
Anladım kuzucum. Bizim burada arkadaşlarıma kadın doğum doktoru kendisi yapmış ölçümü bi yere yönlendirmemiş. Bende aynı yere aldım randevu yarın sabah gideceğim :/ inşallah sıkıntı sorun çıkmazBen de bugün devlete gittim ikili test için perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Belli başlı hastanelerde var ileri uzmanlık gerektiren bölüm yeşil alan açıldıktan sonra o bölüm de randevu alıyorsunuz.
Valla ben de anlamam dün 2li taramada yer değiştirmiş görünce şaşırdım hep yuvarlanıp takla atar dedi doktorum başı solda diye kız düşünmüştümAy ben anlamıyorum canım ya öyle tahmini attım, kendi bebeğimi hissettim sadece
Her hastane ayrı bir prosedürü takip ediyor demek ki.Anladım kuzucum. Bizim burada arkadaşlarıma kadın doğum doktoru kendisi yapmış ölçümü bi yere yönlendirmemiş. Bende aynı yere aldım randevu yarın sabah gideceğim :/ inşallah sıkıntı sorun çıkmaz
Kaç haftadasınız siz?Valla ben de anlamam dün 2li taramada yer değiştirmiş görünce şaşırdım hep yuvarlanıp takla atar dedi doktorum başı solda diye kız düşünmüştümşimdi ultrasonlardan anlamaya çalışıyorum ama olmuyor
Çayı ben de içiyorum ya caysiz duramıyorumKızlar valla kafein konusunda ben o kadar dikkatli değilim, çalışıyorum ve yazılımcıyim. Normalde 2 türk 1 filtre gomerdim günlük,şimdi 1 türk kahvesi 1,2 çay bardagi açık çay, çok arada latte ile gidiyorum. Bence canınız istiyosa için. İlk gebeligimde tiksinmistim. İçemiyordum. Bunda tatlılardan tiksindim kahveye devam. Sinirlayarak 200 mg a kadar alabiliriz hemde. 60 mg türk kahvesi 40-50 mg da çay olsa ancak işte
Güzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmediCanlarım çok teşekkür ederim çoklu alıntılamayı bilmiyorum böyle genel yazayım. Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim gerçekten nasıl güzel moral veriyorsunuz aile olmuşuz burda gerçekten.
Perinatologda aynı ölçtü ama kesin bisey diyemeyiz dedi düzelebilirmiş veya kötüye gidebilirmiş. Fetal dna yı pazartesi verecektim normalde ama şimdi hemen aradım bugüne aldım birazdan gelecekler eve kan almak için. Burun kemiği oluşmuş bu güzel bisey. Ama down değilde başka sendrom veya başka sorun da olabilirmiş işte fetal dna sonucuna göre konuşacağız. İnsallah temiz çıkar dualarınıza talibim birde paketi değiştik. Panorama plus değil panaroma full paketi önerdi onu yaptırıyorum
Bize fetal dna sonrası ense kalınlığına baktı 12. Haftada siz kaçtınız?Güzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmedi
Ben son gittiğimde 9+5 idi vişneli ile haftamız aynı Aslında ondan sordum ben pazartesi gitmiştim benden 2 3 gün sonra o gitmiş bulundu zatenBize fetal dna sonrası ense kalınlığına baktı 12. Haftada siz kaçtınız?
Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canımGüzel haberler getirsin sonucun kuzum. Sen sonuç çıkana kadar stres yapmamaya bak sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benim doktorum ense kalınlığı hakkında bir şey demedi acaba daha erken diye mi ölçmedi
Normal dışı bir şey olsa söylerdi bence. Bir dahakine sen sor canım özellikleBen son gittiğimde 9+5 idi vişneli ile haftamız aynı Aslında ondan sordum ben pazartesi gitmiştim benden 2 3 gün sonra o gitmiş bulundu zaten
9+5 ense kalınlığı için erken biraz. Ben 10. Haftamda gittiğimde ölçüm için yeterli değil diyip 11. Haftamda bir daha çağırmıştı doktorum.Ben son gittiğimde 9+5 idi vişneli ile haftamız aynı Aslında ondan sordum ben pazartesi gitmiştim benden 2 3 gün sonra o gitmiş bulundu zaten
Sağol kuzum inşallah. Ölçmüştür de normal olduğu için söylememiştir benimki fazla çıktığı için söylemiştir canım
Hiç aklıma gelmedi sormak bir dahaki kontrol 13. Haftaya denk geliyor içime bir şüphe düştü şimdi benim de. İnternetten ense kalınlığı olan bebeklerin ultrasonuna baktım ama karşılaştırma da yapamıyorum şimdi. Beklicem o zaman mecburNormal dışı bir şey olsa söylerdi bence. Bir dahakine sen sor canım özellikle
Sevindim kuzum bu cevaba sağol bir dahaki muayene de ölçer o zaman artık galiba9+5 ense kalınlığı için erken biraz. Ben 10. Haftamda gittiğimde ölçüm için yeterli değil diyip 11. Haftamda bir daha çağırmıştı doktorum.
Bakma canım internetten bisey bakılmaz insanı psikolojik mahvediyor ben bu durumumda asla bakmicam Allah’a sığınıyorum sadece sende bakma içine de kurt düşmesin normal olmayan bisey olsa hemen söylerdi temizdir o yüzden söylememiştirHiç aklıma gelmedi sormak bir dahaki kontrol 13. Haftaya denk geliyor içime bir şüphe düştü şimdi benim de. İnternetten ense kalınlığı olan bebeklerin ultrasonuna baktım ama karşılaştırma da yapamıyorum şimdi. Beklicem o zaman mecbur
ben de balik yiyemiyorum. ama ceviz yiyebilirsiniz, ceviz de zengin bir omega 3 kaynagi.Çayı ben de içiyorum ya caysiz duramıyorumbazı şeylere çok takılmamak lazım diye düşünüyorum abartmadan devam edersek bence de sıkıntı olmaz. Ben balıktan tiksindim mümkün değil ne eve sokuyorum ne de yiyebiliyorum. Omega-3 olan bir takviye aldim onu kullanıyorum
Öyle yapıcam kuzum teşekkür ederim yorumun için zaten hamilelikte insanı en çok yoran stres türevi şeyler sen de ben de hepimiz sağlıkla alacağız bebişleri kucağımızaBakma canım internetten bisey bakılmaz insanı psikolojik mahvediyor ben bu durumumda asla bakmicam Allah’a sığınıyorum sadece sende bakma içine de kurt düşmesin normal olmayan bisey olsa hemen söylerdi temizdir o yüzden söylememiştir
Evet öyleymiş her gün 1 avuç yiyorum neyseki ondan tiksinmiyorum :)ben de balik yiyemiyorum. ama ceviz yiyebilirsiniz, ceviz de zengin bir omega 3 kaynagi.
muayene ücreti 1200 ödedim normal muayeneye diye gittim doktorum yapalım dedi 600 tl de öyle verdim herşey içinde 1800 e hallettim her yer aynı olur mu bilmiyorum bi sorun belki daha ucuzdur daha pahalı da olabilir mustafa hoca var ona yaptırdımkan tahlili ve ultrason içerisinde 600 tl ye mi yaptırdınız canım ? ben esenlerdeyim de esenler'de de avicenna var acaba aynı fiyat mı sorayım ona göre
O bezelye ayakları görmek için sabırsızlanıyorumDayanamayıp ilk alışverişimizi yaptımbir çorapla aşk yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi