Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tuhhh bende haber alicaz bebisten diye heyecanlanmistim olsun yarın da yakin gdgdja benim daha 9 gun var

Kızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?

Soğuk havalardan mı oluyor acaba bilemedim. Uzun süredir de görmeyince daha çok stres oluyorum. Normal olsun, iyi olsunlar da artık gerisine dayanırız

Kızlar benim bulantım kusmalarim sadece bir hafta sürdü üç gündür birşeyin yok göğüs hassasiyetimde geçti bu normal mi? 11+1 haftalık hamileyim başına gelen oldu mu?
Bulantı bende hiç olmadı neredeyse, göğüslerimin de ilk zamana göre ağrısı bayağı azaldı. Sanırım hafifliyor bir süre sonra.

aminnn inşalllahhhh sağlıkla gelsinler

Benim hiç bulantım olmadı canım, doktor hormonlara karşı vücudun verdiği tepki herkeste ayrı olur demişti, alışmıştır belki bedenin

merhaba kızçeler, bende 11+4'ten yazıyorum. 2li tarama testi yaptıran var mı aranızda ?
ben özel hastaneler ve özel laboratuvarlara baktım ama fiyat 3-5 bin arasında değişiyor . 2 tane arkadaşım var onlar kadın doğum devlet hastanesinde yaptırmışlar. Devlette yaptıran var mı 2li taramayı ?

Biz panorama yaptıracağız bugün kan almak icin gelecekler canim orta paket 480$ bi de sma testi yaptıracağım o da 5binmiş

İkisi aynı anda azalıp bitmesi biraz korkuttu beni randevuma da çok var haftaya Perşembe.
İster istemez her şeyde panik oluyoruz. Bulantıdan perişan olan annişler geçsin diye beklerken bulantıları geçince panik oluyor. Anlayabiliyorum stresini, burada belirtisi azalan sonra geri gelen ya da hiç büyük belirti yaşamayan birçok kişiyiz. Süreç hepimiz için biraz farklı olabiliyor, kendine iyi bak sen iyi olursan bebiş de iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…