- 25 Haziran 2014
- 85
- 104
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.781
Ayyy çok teşekkür ederim kuzum hemen siparişini veriyorumCanimm pantolonu yikamistim anca katliyordum da buldum sitesinden de ekleyeyim dedim linkiniunutmadan,
Pantolon - LC WAIKIKI - 599,99 TL
Yeni Siyah Karın Panelli Havuç Kesim Hamile Pantolon size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W4HY98Z8-CVLwww.lcw.com
Bende bayadır reflü var canım bunu hep yaşıyorum şimdi hamilelikle iyice cozuttu valla bana salatalık çok iyi geliyor deneyebilirsin , umarım sana da çok iyi gelirİnşallah yaa. Mide yanmasi gerçekten cok zor. Ne yesem dokunuyor artik. Birsey yerken korkar oldum. Bi an evvel gecsin olumsuz tüm etkenler iiinsallah hepimizden❤
Benim 3 gün ağrıdı soğuk press yaptım başımı sardım yattım ne yazık ki çözüm bulamadım bende ;(Kızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım
Çok fenayım ya, acile gidecektim bu seferde korktum ekstra ilaç almak da istemiyorum. Soğuk press deneyeyim bir de. Geçmiş olsun size deBenim 3 gün ağrıdı soğuk press yaptım başımı sardım yattım ne yazık ki çözüm bulamadım bende ;(
Çok teşekkür ederiim bol su tüketin bir de açık hava iyi geliyor inşallah hemencecik düzelirsinizÇok fenayım ya, acile gidecektim bu seferde korktum ekstra ilaç almak da istemiyorum. Soğuk press deneyeyim bir de. Geçmiş olsun size de
Buz uyguluyorum, karanlıkta, sessizlikte uyumaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor ama etki ediyor. Ayaklara sıcak su tutmak da iyi geliyor biraz. Bir de bir yerde türk kahvesinin iyi geldiğini duymuştum ne kadar doğru bilemedim. Çok zor bir durum, bende de migren var.Kızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım
Evet evet anladım teşekkür ederim yorum yaptığınız içinYa ben sadece görüntüye bakıp söylüyorum öyle teori falan bakmıyorum içimden ne geçerse ama benim oğlumun da böyle ultrason görüntüsü vardı
Hareketli çocuk anne karnından belli ediyor bence kendini kızım sağ olsun çok yormadı bizi ama ablamın oğlu var karnındayken bile çok zorluyordu ergenliğine kadar da öyle devam etti hep hareketli bir çocuktuAy benim 2. Oğlum öyleydi. Meyve suyu çikolata yerdim yine hep uyurdu.
CanımBen kullanıyorum
Ay canım pazar gününden bu yana baş ağrıları mahvetti beni daha bugün bir nebze iyiyim dün iki pamuk arasına karabiber serptim üzerinde kolonya döktüm ıslattım iyice şakaklarima bide anlinim ortasına koyup tülbentle bağladım uyudum bı iki saat akşam da erken yattım sabah çok şükür daha iyi kalktım dene istersen biKızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım
Olmuyordu valla sabah erken aç karna yolda olmak mafetti sanırım. Gece dinlendim kendime geldim şimdi. Bir daha 1 saatten fazla süren bir yerde yokumAaa tüh zehir olmuş gününüz
Normalde mide bulantısı kusma oluyor muydu peki ?
Ben 1 saatlik yola gitmiştim ,sadece çok yorulmuştum ,gidişte de dönüşte de uyudum
Hatta eve gelince pertim çıkmıştı gece yine erkenden uyudum
2 gğn önce ani bi kararla ikili test yaptırdım fetal dna’yı sonuç’a göre yaptıracağım umarım gerek kalmaz ama doktorum bir yer önerdi ismimi ver 8.500 gibi bi fiyata yapıyor dedi fiyatı çok güzel geldi öylesine medicale gittim bebitoyu görmeye orda da fiyat verdiler 18 bin civarında tutuyorHala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynı
İstanbulda kendi trafiği fena, dur kalk dur kalk onlar da mahvediyorOlmuyordu valla sabah erken aç karna yolda olmak mafetti sanırım. Gece dinlendim kendime geldim şimdi. Bir daha 1 saatten fazla süren bir yerde yokum
benim bebito göstermedi tam haftaya bu gün öğreniriz dedi doktorum içim kıpır kıpır sağlıklı olması önceliğim ondan sonra kızım olsun çok istiyorumm ama oğlum olucak gibiMervenur277 selam canım, ben tabloda yokmuşum, beni de ekler misin. 32 yaşındayım 2. Gebeliğim. Sat 28 temmuz. 6+2 de kalp atışı ve keseyi birlikte gördük. Cinsiyetimiz erkek 12+5 te detaylı ultrasonla öğrendik.
Benim ilk bebeğim kız, 2 yaşında. Aslında planlı olmayan bir bebek şuan ki gebeliğim. Ama erkek olmasına çok sevindik. Hem kızım hem oğlum olsun istiyodum çünkü. Çok şükürbenim bebito göstermedi tam haftaya bu gün öğreniriz dedi doktorum içim kıpır kıpır sağlıklı olması önceliğim ondan sonra kızım olsun çok istiyorumm ama oğlum olucak gibihayırlı olsun sağlıkla gelsin bu arada
Yüzde yüz katılıyorum tecrübeyle sabitHareketli çocuk anne karnından belli ediyor bence kendini kızım sağ olsun çok yormadı bizi ama ablamın oğlu var karnındayken bile çok zorluyordu ergenliğine kadar da öyle devam etti hep hareketli bir çocuktu
Geçen doktora gittiğimde kasığımda batma, vajinama biranda iğne gibi batma gibi şeyler oluyor dedim normal dedi hafif şeffaf akıntım oluyor dedim koku olmadığı sürece o da normal dedi herşeye normal diyorlarBugün sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor, beni iyice strese soktu. Normal midir acaba?