Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3-4 gündür geçmeyen bir baş ağrım var. Migren taşı filan anlık etki ediyor etkisi geçince yine başlıyor. Dayanamayıp parol aldim o da fayda etmedi. Başına gelen var mı? Bütün günüm rezil geçiyor yanmaktan başka bir şey yapamadım

Ayyy çok teşekkür ederim kuzum hemen siparişini veriyorum

İnşallah yaa. Mide yanmasi gerçekten cok zor. Ne yesem dokunuyor artik. Birsey yerken korkar oldum. Bi an evvel gecsin olumsuz tüm etkenler iiinsallah hepimizden
Bende bayadır reflü var canım bunu hep yaşıyorum şimdi hamilelikle iyice cozuttu valla bana salatalık çok iyi geliyor deneyebilirsin , umarım sana da çok iyi gelir

Benim 3 gün ağrıdı soğuk press yaptım başımı sardım yattım ne yazık ki çözüm bulamadım bende ;(

Buz uyguluyorum, karanlıkta, sessizlikte uyumaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor ama etki ediyor. Ayaklara sıcak su tutmak da iyi geliyor biraz. Bir de bir yerde türk kahvesinin iyi geldiğini duymuştum ne kadar doğru bilemedim. Çok zor bir durum, bende de migren var.
Tansiyonunu arada kontrol et, o da etkiliyor. İnşallah geçer ve bir daha gelmez..

Ya ben sadece görüntüye bakıp söylüyorum öyle teori falan bakmıyorum içimden ne geçerse ama benim oğlumun da böyle ultrason görüntüsü vardı
Evet evet anladım teşekkür ederim yorum yaptığınız için yarın yine de atıcam size 2. Nin görüntüsünü

Ay benim 2. Oğlum öyleydi. Meyve suyu çikolata yerdim yine hep uyurdu.
Hareketli çocuk anne karnından belli ediyor bence kendini kızım sağ olsun çok yormadı bizi ama ablamın oğlu var karnındayken bile çok zorluyordu ergenliğine kadar da öyle devam etti hep hareketli bir çocuktu

Ben kullanıyorum
Canım
Ay canım pazar gününden bu yana baş ağrıları mahvetti beni daha bugün bir nebze iyiyim dün iki pamuk arasına karabiber serptim üzerinde kolonya döktüm ıslattım iyice şakaklarima bide anlinim ortasına koyup tülbentle bağladım uyudum bı iki saat akşam da erken yattım sabah çok şükür daha iyi kalktım dene istersen bi

Olmuyordu valla sabah erken aç karna yolda olmak mafetti sanırım. Gece dinlendim kendime geldim şimdi. Bir daha 1 saatten fazla süren bir yerde yokum

Hala araştırıyorum kuzum da arkadaşım 17 haftalık 11 bin tl ye yapmışlar dolar bazlı ödemişler aynı
2 gğn önce ani bi kararla ikili test yaptırdım fetal dna’yı sonuç’a göre yaptıracağım umarım gerek kalmaz ama doktorum bir yer önerdi ismimi ver 8.500 gibi bi fiyata yapıyor dedi fiyatı çok güzel geldi öylesine medicale gittim bebitoyu görmeye orda da fiyat verdiler 18 bin civarında tutuyor

Olmuyordu valla sabah erken aç karna yolda olmak mafetti sanırım. Gece dinlendim kendime geldim şimdi. Bir daha 1 saatten fazla süren bir yerde yokum
İstanbulda kendi trafiği fena, dur kalk dur kalk onlar da mahvediyor
Bide aç karına da etkilemiştir bencede
Acıkınca ben hemen midem bulanıyor hamilelikte
Geçmiş olsun, bundan sonrası için tecrube olmuş artık size

benim bebito göstermedi tam haftaya bu gün öğreniriz dedi doktorum içim kıpır kıpır sağlıklı olması önceliğim ondan sonra kızım olsun çok istiyorumm ama oğlum olucak gibi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bu arada

Benim ilk bebeğim kız, 2 yaşında. Aslında planlı olmayan bir bebek şuan ki gebeliğim. Ama erkek olmasına çok sevindik. Hem kızım hem oğlum olsun istiyodum çünkü. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…