Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim ultrasonumada bakip tahmin edermisiniz aşağı ekliyorum görsel

Eklentiler

• 1000243808.jpg
    1000243808.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000243811.jpg
    1000243811.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar biz bebek arabamızı aldık. Kraft tokyo 360 tercih ettik. Büyük kaba bir araba değil o hoşuma gitti. Aklım kraft kenyadaydı fakat mağaza deneyince hayallerim suya düştü. Sürüşü hiç kullanışlı değil maalesef. Manevra yaparken sanki tır döndürüyorum gibi genişten almak zorunda kaldım 🤣 hiç hoşuma gitmedi. Tokyo ise sürüş olarak çok rahat geldi. Çok ağır olmayan bir model. Araba bakan arkadaşlarımın aklında olsun💙

Ozellikle ilk defa anne olcaklara tavsiye ettiginiz kitaplar var midir ilk donem bebek bakimiyla ilgili vs.? Hos geldin ilk iki yasin sihri kitabini okudum, bitirmek uzereyim ama bekledigim bilgileri edinemedim bence. Bildiginiz daha pratik yol gosterici bir kitap varsa cok iyi olur. Yasanan durumlari anlatip, soyle soyle bir yontem izlenebilir diyebilir mesela😆 cok sey mi bekliyorum bilemedim ama.
Hatice Kübra tongarın var ilk 12 ayda bebeğin gelişimi beslenmesi ve oyunları diye bir bak istersen 🥰

Cinsiyeti belli olan erkek anneleri bulantı ve kusma yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim oğlumda hafif bulantılar arada olmuştu ama öğürme, kusma hiç olmamıştı. Şimdikinde olunca herkes seninki kız diyor da aslı astarı var mı bu bilginin😅
Benim kuzenim erkek çocupu oldu ve dokuz ay boyunca kusması da oluyordu :)) demek ki cidden değişen şeyler bunlar

Kızlar bugün küçük bir tatile gittik istanbula 2 saat arabamızla giderken arabada kusmaktan helak oldum. Yol tuttu çok fena oldum. Dönüşte de popom o kadar ağrıdı ki şuan oturamıyorum. Bin pişman oldum aşırı yorucu oldu. Yakın bir şey olmaz değişiklik olur dedik ama çok zorlayıcı oldu

Ya erkeğin eli kolu bana göre daha erken haftalarda belli oluyor şahsen 9+2 de gittim kolu bacağı belliydi ben burdayım diyor erkek diye düşünüyorum bu 3. Hamileliğim diğer ikisinde de doktordan önce erkek olduğunu bilmiştim hatta oğlumda ultrasonda çok hareketliydi 10. Haftada doktora erkek dedim bişey diyemem dedi 19. Haftada söylediler erkek diye
Ultrason fotoğrafını atıcam sizi etiketleyip 😃bakalım bana ne diyecek dr

Kızıma hamileyken sadece tavuktan tiksinmiştim doğuma kadar tavuk yemedim dokunmadım da ama bu hamileliğim kızıma göre zor geçiyo kızımda hamile olduğu mu bile unutuyordum
Tavuk mangala karşı var bendede
Kokusu midemi bulandırıyor
Birde tam bunların yoğun olduğu şehirdeyim 😅
İnşallah kizinizdaki gibi oldugunuz rahat döneme gecersiniz 🤲🏼 yiyemedik vucut çok halsiz kalıyor 😮‍💨

X