Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa tüh zehir olmuş gününüz
Normalde mide bulantısı kusma oluyor muydu peki ?
Ben 1 saatlik yola gitmiştim ,sadece çok yorulmuştum ,gidişte de dönüşte de uyudum
Hatta eve gelince pertim çıkmıştı gece yine erkenden uyudum

Okuyunca Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift aklıma geldi

Pek yaşamadım maksimum 4-5 gün midem bulandı biraz o kadar.

Canım bende öyleyim herşeyden midem bulanıyor kusuyorum direk bugün be yerin diye sor doğru düzgün şunu yedim diyemem. Yemeye çalışıyorum ama daha kötü oluyorum o yüzden idare ediyorum biraz daha geçiyor bu zamanlar

Şimdi internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum erkek çocuk sağa kız çocuk sola yerleştirmiş benimki sağda eşimin y kromozomu daha mı baskın anlamadım kendinin de 5 erkek 3 kız kardeşler
Ya benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacak

Ama benim 2 hamileliğimde de sağdaydı 2 si de erkekti bu da sağda kızı tercih ederim yavrum erkekse beni affetsin

Umarım biran önce toparlarız bünyem gerçekten zayıfladı hissediyorum.

Bu kızımın ultrason fotoğrafı çok hareketli değildi ilk zamanlar doktor hep aç mısın diye soruyordu tatlı şeyler yiyip gidiyordum halbuki
Ya ben sadece görüntüye bakıp söylüyorum öyle teori falan bakmıyorum içimden ne geçerse ama benim oğlumun da böyle ultrason görüntüsü vardı

Merhaba durumunuz nedir şimdi benimde testim dediğiniz gibi çıktı ikiz olduklarını öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…