- 10 Mayıs 2024
- 211
- 150
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.761
Aaa tüh zehir olmuş gününüzKızlar bugün küçük bir tatile gittik istanbula 2 saat arabamızla giderken arabada kusmaktan helak oldum. Yol tuttu çok fena oldum. Dönüşte de popom o kadar ağrıdı ki şuan oturamıyorum. Bin pişman oldum aşırı yorucu oldu. Yakın bir şey olmaz değişiklik olur dedik ama çok zorlayıcı oldu
Ultrason fotoğrafını atıcam sizi etiketleyipbakalım bana ne diyecek dr
Okuyunca Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift aklıma geldiKızlar biz bebek arabamızı aldık. Kraft tokyo 360 tercih ettik. Büyük kaba bir araba değil o hoşuma gitti. Aklım kraft kenyadaydı fakat mağaza deneyince hayallerim suya düştü. Sürüşü hiç kullanışlı değil maalesef. Manevra yaparken sanki tır döndürüyorum gibi genişten almak zorunda kaldımhiç hoşuma gitmedi. Tokyo ise sürüş olarak çok rahat geldi. Çok ağır olmayan bir model. Araba bakan arkadaşlarımın aklında olsun
Hahahaha bende mağazada aynı o şekildimOkuyunca Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Drift aklıma geldi
Ne zaman bu sayfaya girsem cinsiyet yorumcusu oluyorum 2022 de de böyleydim 2020 de yaptım mı hatırlamıyorum ama
Pek yaşamadım maksimum 4-5 gün midem bulandı biraz o kadar.Cinsiyeti belli olan erkek anneleri bulantı ve kusma yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz? Benim oğlumda hafif bulantılar arada olmuştu ama öğürme, kusma hiç olmamıştı. Şimdikinde olunca herkes seninki kız diyor da aslı astarı var mı bu bilginin
Canım bende öyleyim herşeyden midem bulanıyor kusuyorum direk bugün be yerin diye sor doğru düzgün şunu yedim diyemem. Yemeye çalışıyorum ama daha kötü oluyorum o yüzden idare ediyorum biraz daha geçiyor bu zamanlarMerhabalar bende kusma çok yok ama hiçbirşey yiyemiyorum yumurta süt et tavuk patates sadece zeytin ekmek meyve sulu yemek bile yapamıyorum üstelik giyemiyorumpeynirde asla vitaminsiz kalıcak evladım var mı benim gibi olan
Ya benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacakŞimdi internette okudum ne kadar doğru bilmiyorum erkek çocuk sağa kız çocuk sola yerleştirmiş benimki sağdaeşimin y kromozomu daha mı baskın anlamadım kendinin de 5 erkek 3 kız kardeşler
Benim arkadasiminda 2 kızı var ikiside sagdaymisYa benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacak
Tebrik ediyorum öncelikle caniimHiç beklemiyordum dün belli oldu.daha erken diyordum. geçen hafta salı fetal dna kan verdim. Dün de sonuçlandı.
Eurofins e yaptırdım.Tebrik ediyorum öncelikle caniimhangi firmaya yaptirmiatin fetal dna yi ?
Erkek derimEki Görüntüle 3496368
Buna ne derdin peki canım? Eski ultrason fotoğraflarını buldumteorin tutuyor mu ne
Ama benim 2 hamileliğimde de sağdaydı 2 si de erkekti bu da sağdaYa benim babaannem alternatif tıpla uğraşırmış hemde ebeymiş o hep erkek solda kız sağda der. Gerçekten 2 oğlum soldaydı. Ablamın kızı olacak sağda. Onun iki oğlu da soldaydı. Ve benim bebekte şimdi solda bakalım ne çıkacak
Umarım biran önce toparlarız bünyem gerçekten zayıfladı hissediyorum.Canım bende öyleyim herşeyden midem bulanıyor kusuyorum direk bugün be yerin diye sor doğru düzgün şunu yedim diyemem. Yemeye çalışıyorum ama daha kötü oluyorum o yüzden idare ediyorum biraz daha geçiyor bu zamanlar
Bu kızımın ultrason fotoğrafıErkek derim
Ilk aylarda da mı sağdaydı. Benimde iki oğlum var benimde icimden geçen kız Rabbim sağlıklı hayırlı kız evlat nasip etsin. Inş şunların hepsi hurafedirAma benim 2 hamileliğimde de sağdaydı 2 si de erkekti bu da sağdakızı tercih ederim yavrum erkekse beni affetsin
Ay benim 2. Oğlum öyleydi. Meyve suyu çikolata yerdim yine hep uyurdu.Bu kızımın ultrason fotoğrafıçok hareketli değildi ilk zamanlar doktor hep aç mısın diye soruyordu tatlı şeyler yiyip gidiyordum halbuki
Bu kızımın ultrason fotoğrafıçok hareketli değildi ilk zamanlar doktor hep aç mısın diye soruyordu tatlı şeyler yiyip gidiyordum halbuki
Evet hep sağdalardı canımIlk aylarda da mı sağdaydı. Benimde iki oğlum var benimde icimden geçen kız Rabbim sağlıklı hayırlı kız evlat nasip etsin. Inş şunların hepsi hurafedir
Merhaba durumunuz nedir şimdi benimde testim dediğiniz gibi çıktı ikiz olduklarını öğrendimkızlar selammmm ,
benim regl tarihim 6sı ben 30unda öğrendim gebeliğimi reglime daha olmasına rağmen kaset testte bile aşırı kalın çizgi çıkıyor ikinci çizgi , bir sıkıntı yada önden gitme gibi bir durum olmaz dimi
ilk gebeliğimde zorunlu kürtaj oldum ondan biraz huzursuz oluyorum