Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş bulduk kızlar Bu arada 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız Öğrendiğimden beri zamanlama olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum yaz sıcaklarına kalmadan inşallah mayıs çok güzel güzel bir ay

Selam herkese şuan 9+3 üm ama kafama takılan fetal DNA konusu var yaşım 29 ilk gebeliğim öncesinde düşük vs olmadı normal yoldan hamile kaldım bu haftaya kadar kanama risk vb olmadı yani riskli değil gibiyim buna rağmen fetal dna yaptırmama gerek var mıı sonuçta ben eşim çalışıyor varımız yoğumuz bu çocuk olucak elimden geleni yapmak istiyorum açıkçası o yüzden yaptırmalı mıyım yoksa ikili test sonucuna göre mi hareket etmeliyim

Kızlar şimdi 12. Hafta randevumuzdan geldik. Ense kalınlığı normal çok şükür. Pipisini de gördük Fetal dna sonucunu öğrenmiştik zaten. Bir dahaki randevumuz 1 ay sonraya. 2 ay sonrası için detaylı ultrason randevusu alacağım. Bizden haberler böyle. Umarım herkesin sonuçları iyi çıkar

Kızlar günaydın Sizlere bir şey sormak istiyorum benim hamileliğimin başından beri beyaz akıntım var her gün iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum sabah akşam fakat bugün sürekli tuvaletim varmış gibi devamlı bir ıslaklık hissediyorum ve çok hafif bir ara kaşıntı varmış gibi oldu. Koku yada renk değişimi yok. böyle bir şey yaşadınız mı siz ? Devamlı tuvaletim varmış gibi hissiyat beni çok rahatsız ediyor şuan . Endişelenmeli miyim doktora gitmeli miyim ?
Ha birde sol kasığımında ara ara batma şeklinde ağrı oluyor

Maddi durumunuz izin veriyor ise yaptırın bence. Biz yaptırdık kafamızda soru işareti kalsın istemezdik. Bende 37 yaşındayım ilk bebeğim.

Ayy maşallah pipisini de göstermiş
Darısı başımıza

Kızlar, Detaylı ultrason için Atıl Yüksel Hocaya alacağım çok yoğun olduğu için şimdiden 2 ay sonrasına oluşturacağız. Aklınızda olması açısından paylaşıyorum

Günaydın canımcım bende uyandım doktor kontrolumuz var 9.30 da . Oğluşu görmeye gideceğiz. Ayrıca hafif üşüyorum miğdem bulanıyor inş hasta olmam korkuyorum.
Olmazsın inşallah ayva ye canım bulantıya iyi geliyor bi de nane limon bal bana çok iyi geldi haberlerini bekliyoruzzzz kaç haftalıksınnnn

Kasıkta ağrı normal çok şiddetli olmadığı sürece fakat akıntıya kaşıntı da eşlik ediyorsa doktorunuza danışın enfeksiyon olabilir. Devamlı tuvalet hissi de idrar yolları enfeksiyonu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…