- 13 Temmuz 2023
- 558
- 692
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.281
Bende de bugün çok oldu, regl olacakmışım gibi bir sancıydı sanki. İster istemez stres oluyorum en ufak bir şeyde. Belki de normal bir durumdurKızlar 12+5 deyim alt karnimda ara ara sancı gibi böyle hafif gelip gidiyor normal mi yaşayan var mi
İnşallah canımBende de bugün çok oldu, regl olacakmışım gibi bir sancıydı sanki. İster istemez stres oluyorum en ufak bir şeyde. Belki de normal bir durumdur
Hayır canım az olmuştu bugün ve bir kere olduBenim arada azıcık oluyor ama çok değil öyle. Çok my sizin?
Benimde ikisinde de kizBenim maya takviminde de Çin takviminde de kız çıkmış
Bakalım tutacak mıBenimde ikisinde de kiz
Bende çok merak ediyorum, sizin önce belli olacak bakalım sizde tutarsaBakalım tutacak mı
Ayyy hadi bakalım inşallahBende çok merak ediyorum, sizin önce belli olacak bakalım sizde tutarsa
Sizinde erkek sanırım cinsiyeti öğrendiniz miUyuyordu bizimki sanırım anasına çekmişpek hareketli değildi .
Bu arada tarihlere bakınca seninki daha önce beliriyor sankiBende çok merak ediyorum, sizin önce belli olacak bakalım sizde tutarsa
Çocuklara bağırılmaması gerekiyo demiştim yok dediler böyle bi polemik yaşadım dünYavrum sen niye ceza yemiştin :)
Tabi yazarım ben tahmini olursaaBende çarşamba gidicem ama 9+6 olucam gittiğim gün benim cinsiyet daha bekler
Daha önceki hamileliklerimde doktor 11 haftada belli olmaz bu haftada aynı çıkıntı olur 13 de falan belli olur demişti ama bazı doktorlar tahmin yürütüyor
Aaaa cidden buna mı karşı çıktılarÇocuklara bağırılmaması gerekiyo demiştim yok dediler böyle bi polemik yaşadım dün
Fetal dna yaptırmayacağım ben ondanBu arada tarihlere bakınca seninki daha önce beliriyor sanki
Hayırlı olsun sağ Salim inşallahMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum sizi ama ilk defa yazıyorumÖncelikle cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sizleri okudukça ben de heyecanlanıyorum Ben de Sata göre 10+5 haftalık gebeyim. Sat: 12 Ağustos, ilk kese görüşümüz 5+2, ilk kalp atışı 7+1 ancak perşembe günü kontrole gittiğimizde 10+6 göründük ve biz de fetal dna verdik 1 hafta ya da 10 güne çıkarmış sonuçlarımız heyecanla bekliyoruz
Ayy merhaba hoşgeldin canım seninle de sat aynı oldu hayırlı kucağımıza almak nasip olsunMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum sizi ama ilk defa yazıyorumÖncelikle cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sizleri okudukça ben de heyecanlanıyorum Ben de Sata göre 10+5 haftalık gebeyim. Sat: 12 Ağustos, ilk kese görüşümüz 5+2, ilk kalp atışı 7+1 ancak perşembe günü kontrole gittiğimizde 10+6 göründük ve biz de fetal dna verdik 1 hafta ya da 10 güne çıkarmış sonuçlarımız heyecanla bekliyoruz
Günaydın canımcım bende uyandım doktor kontrolumuz var 9.30 da . Oğluşu görmeye gideceğiz. Ayrıca hafif üşüyorum miğdem bulanıyor inş hasta olmam korkuyorum.Kızlar günaydınnnnnbu saatte uyandım işe gidicem hamilelikte hiç çekilmiyor ay
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum sizi ama ilk defa yazıyorumÖncelikle cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sizleri okudukça ben de heyecanlanıyorum Ben de Sata göre 10+5 haftalık gebeyim. Sat: 12 Ağustos, ilk kese görüşümüz 5+2, ilk kalp atışı 7+1 ancak perşembe günü kontrole gittiğimizde 10+6 göründük ve biz de fetal dna verdik 1 hafta ya da 10 güne çıkarmış sonuçlarımız heyecanla bekliyoruz