- 14 Mayıs 2023
- 981
- 849
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.261
Ney istedi canım merak ettim benim çok saçma isteklerim oluyorSanirim ilk asermemi yasadim kizlar nasil.istedi canim.nasil istedii cildircaktim yedim rahatladm
Vallahi sizinki de erkek gibi geliyor banaAyyyy sonucum çıktı doktor arkadaşıma söyledi ben de pazar günü öğreneceğim ufak bir parti yapacağız aşırı heyecanlıyım
BoyozNey istedi canım merak ettim benim çok saçma isteklerim oluyor
Bana daaaaVallahi sizinki de erkek gibi geliyor bana
Canım ben 6. Haftada olmuştum . migrosun kefirzadem kefiri var baya iyi özellikte ondan aldırdım eşime içtim baya. Çok iyi geldi. Ayrıca Tavuk suyu çorba sarımsak rendesi ekledik. Portakal limon sıktık içtim. Bol su içtim. İlaçsız atlatmıştım. Ama doktoruna danışırsan Parole izin veriyorlar diye biliyorumKizlar grip oldum ya ibufrenli ilac da alamiyoruz ya ne iyi gelir
Ohh harika olmuş bebekle canınıza değsinBoyozbelgesel izliyordum izmir cesmede boyoz yiyorlardi cildirdim zaten cok severim allahtan file markette 8 li satiyorlqrdi alip buzluga koymustum gece gece cikarrtim pisirdim yedim ohhg aldm kalorileri
Bende çarşamba gidicem ama 9+6 olucam gittiğim gün benim cinsiyet daha beklerBen de pazartesi günü gidicemm acaba bi cinsiyet tahmini yapar mı doktorumm 11+1im bugünn maşallah mayıs anneleri hep erkek bekliyoo
Yavrum sen niye ceza yemiştin :)Ben de pazartesi günü gidicemm acaba bi cinsiyet tahmini yapar mı doktorumm 11+1im bugünn maşallah mayıs anneleri hep erkek bekliyoo
Benim mandalina ve yeşil erik çok çekmişti. Yeşil erik bulamadım kırmızısıyla bastırmaya çalıştımNey istedi canım merak ettim benim çok saçma isteklerim oluyor
Benim arada azıcık oluyor ama çok değil öyle. Çok my sizin?Kızlar bide benim bugün su gibi akıntım gelmiş hani beyaz falan değil bildiğiniz su kıvamında ve şeffaf yaşayan var mı
32 yaşındayım son adet 28 temmuzYaşın ve son adet tarihin nedir ben bakayım mayaya
Ben bol bol limonlu sıcak su içtim. Boğazım için ev yapımı elma sirkesi içtim aralarda. Bide ıhlamur.Kizlar grip oldum ya ibufrenli ilac da alamiyoruz ya ne iyi gelir
Erkek çıkıyor32 yaşındayım son adet 28 temmuz
Maya takvimine bakın gruptaki herkesin tutmuş görünüyor şimdiye kadarBana daaaa
Onda da erkekMaya takvimine bakın gruptaki herkesin tutmuş görünüyor şimdiye kadar