- 19 Eylül 2024
- 364
- 205
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.241
İzledim canım kagan beyi o adamı izleyince içime su serpiliyor bugün görümcemde dedi riskli gebelik olmasına rağmen traktör üstünde zip zip giderdim sağlıklı bebeğe bişey olmaz falan dedi kanama vs yok Rabbime emanet bebegimBen geçen hafta merdivenden düştüm bir şey olmadı canım endişelenme araba yumuşak koltuk riskli değilsen kanama yoksa iyidir. YouTube’da kağan kocatepeden dinleniştim bebek amniyon sıvısı içinde olduğu için hissetmiyormuş sarsıntıları.
12+0 olduk :)Kaçıncı haftanızdasınız?
Bazı doktorlar tahmin ediyor ama söylemiyorlarmis, 12 haftadayiz benim doktorum direkt tahminini söyledi ama sadece tahmin emin , kesin söyleyemem dediKızlar 11+5 te kontrolüm var acaba cinsiyet belli olurmu görebilir mi doktor
Devlete mi gidiyosunuz?Gözün Aydın canımm artık randevu aralıkları uzuyor bende üzgünüm onabana da 3 hafta sonra gel dedi nasıl geçecek 3 hafta onu düşünen yok
Hayır canım özele gidiyorumDevlete mi gidiyosunuz?
Ben de özele gidiyorum doktor 3 hafta sonraya randevu verince uyuyo musunuz ya ben 2 haftada bir gidiyorumHayır canım özele gidiyorum
Egzamama doktor izni ile bepanthane esantiel sürüyorum iyi geldiKızlar eline yüzüne hametan krem süren qrkadaslarim varmı?Zararlı mı?
10. Haftada fetal yaptık 11+4 te sonuçlandı test11.hafta da mı bellii olduuu maşallah
Yarı yarıya en azından bir ümit var.Nisan annelerinde durum nasıl
Mavi hametanı doktor kızımın dudakları çatladığı için söyledi. Sen de kullanabilirsin dediKızlar eline yüzüne hametan krem süren qrkadaslarim varmı?Zararlı mı?
Gönlünüze göre hayırlısı olsun inşallahYarı yarıya en azından bir ümit var.
Amin çok sağolun.Gönlünüze göre hayırlısı olsun inşallah
Mecbur kuzum ya. Bebiş zaten anca büyüyüp yeni haberler alabileceğimiz kıvama geliyor. Dayanmak zor da gün sayıyorum resmenBen de özele gidiyorum doktor 3 hafta sonraya randevu verince uyuyo musunuz ya ben 2 haftada bir gidiyorum
Ben de pazartesi günü gidicemm acaba bi cinsiyet tahmini yapar mı doktorumm 11+1im bugünn maşallah mayıs anneleri hep erkek bekliyooMecbur kuzum ya. Bebiş zaten anca büyüyüp yeni haberler alabileceğimiz kıvama geliyor. Dayanmak zor da gün sayıyorum resmen
Ayyyy sonucum çıktı doktor arkadaşıma söyledi ben de pazar günü öğreneceğim ufak bir parti yapacağız aşırı heyecanlıyımFetal dna vereli 9 gün oldu sonucu bekliyoruz ama geçmiyor zamaaan