Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Çıktım canım doktor kalp atışını dinletmedi baktı kendi normal dedi haftasıyla uyumlu ölçümü dedi ikili testi haftaya yapalım dedi okeyyyy dedim cinsiyetle alakalı hiç bişe demedi
Süper canım cok sevindim bebis baya belli olmuştur cok heyecanli benimde randevum gelsin artikkkkkk

Kızlar 12+5 teyim, ikili test ve detaylı ultrason yapıldı, cinsiyet öğrendim bı erkek te benden geliyor 1 kızım var 2 yaşında erkek olsun istiyodum çok şükür rabbim öyle nasip etti.
Hayırlı olsun canım Maya takvimi tuttu mu sende :)

Ay mayıs grubu erkek anneleriyle dolmuş şimdiden cinsiyet öğrenen herkese hayırlı olsun Benim bir oğlum var gönül kız evladı da tatmak istiyor tabi ama hadi hayırlısı erkek haberlerini görünce ben de erkek heralde diye düşünmeye başladım

Ay kızlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum yahu nasıl bu kadar herkesin cinsiyet Erkek olabildi vallahi çok şaşkınım. Kocaaa mayis ayı dogacak tüm bebisler erkek mi olacak ne bakalim benimki ne olacak daha var öğrenmemize.
Birde fetal dna yi 12.haftadan sonra vermekte bir sakinca var mi bileniniz var mi ?

Kaçıncı haftanızdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…