Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sizinkide günde 2 nası bişe canım eşine de helal olsun🤣🙈saygı duyuyorum heheh herkesin düzeni farklı iyi hissediyosan bebişte mutlu olur sen mutluysan
Ben mutlu değilim işte :) ya hamileyken zaten istek vs olmuyor hadi bir neyse adamın gözü doymuyor hamilelik diyorum yararlıymış bebeğe ben baktım diyor normal doğumda ilişki öneriliyor ya onu diyor ama şuna erken bence herşey kokuyor midem ağzımda birde kadınlık bekliyorlar

Direk link vereyim. Klasik anne bebek çantasından farklı geldi bana. Kullanışlı görünüyor. Çok büyük değil fakat günlük kullanıma uygun bence😊
Canım erkek ürünleri alma kendini tut bence cinsiyet değişir falan ne olur ne olmaz 16 ya kadar bekle bence🥰

Ben devlete gidiyorum şuan 5 - 6 olana kadar da devlete gidicem sonra özele geçicem doğum için devlet hastanesinde yapılan fetalde de gösterir mi bilmiyorum ki 😂🙏🏼
Yok canım devlette de özel hastanede de fetal dna testi yapılmıyor firmalar kan testi yoluyla yapıyor laboratuvara gönderiyorlar. Bir sonraki kontrolün kaçıncı hafta?

Yok canım devlette de özel hastanede de fetal dna testi yapılmıyor firmalar kan testi yoluyla yapıyor laboratuvara gönderiyorlar. Bir sonraki kontrolün kaçıncı hafta?
13 kasımda gidicem tam 12 haftalık oluyor benim sata göre 3 gün geri 11+4 haftalık oluyor doktor o zaman gel tarama testi yaparız falan demişti

İnternette sürekli görüyorum 15 de kız dediler 25 de erkek oldu vs vs 😂 fetal mi ne bilmiyorum ama
15 de kız dediler diye okudu iseniz ya ultrosondur ya 2 lidir. Fetal dna yurtıdışına giden kromozom hastalıklarının tanısının konduğu doğruluğunun çok yüksek olduğu cinsiyetin belirlendiği bir test.

Eee bana fetal mi ikili mi yapar acaba bunu doktor söyler mi ki ?
Doktorlar fetal tavsiye ediyorlar çünkü ikili ve üçlü testten daha detaylı hastalıklara bakılıyor. Fetal yaptırırsanız ikili üçlüye gerek kalmıyor fakat dışarıdan bir şirket üzerinden yapılıyor ücreti 450-550 usd arasında. Eğer ekonominiz uygun ise yaptırabilirsiniz 10 haftadan itibaren yapılabiliyor bizim erken öğrenmemizin sebebi 10. Haftada yaptırmış olmamız.

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Aslinda ben cok istiyorum esimi cok ozledim cinsellik konusunda 2 kere ust uste tup bebek tedavisi oncesindede 6 ay askeri gorevdeydi yurt disinda iyice abi kardes durumundayiz sinirlerim bozuk doktorum izin vermiyor 3. Aya kadar sonrasinda herhangi bir kanama vs olmaz ise ben cinselligim devam etsin isterim sartlar el verdikçe

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Benim eşim doğu görevinde 😑 gideceğini öğrendikten bi kaç gün sonra bebişi öğrendik böylesi hayırlıdır belki ne bileyim🫣

X