Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yüzük testi yapın arkadaşlar 😂😂 benim kızlarım tutuyor bakalım 3. Doğru çıkacak mı ?
Yüzüğü bi ipe bağlayın (veya benim boynumda ucu küçük bi kolye var onunla yapıyorum) sol elinizin üstünde tutup havaya kaldırın.
İleri geri giderse kız yuvarlak daire çizerse erkek
Benim kızlar tutuyor bakalım ne olacak 😂
Çocuk sayısına göre bunu tekrarlayın. Kaç çocuk yapacaganızı söylüyor ahahha hurafe ama eğlenceli 😂 en son kaldırdığınızda dönmeyip sabit durunca bitiyor
sağ sol oldu benim 😅

Kızlar merhaba 6/4 te dün kalp atısını duydum cok şükür ama videolarda izzledigim gibi güm güm değildi doktor 8 mm bebek normal dedi ama benim kafama takıldı:KK43: sizin ki nasıldı

Kızlar merhaba 6/4 te dün kalp atısını duydum cok şükür ama videolarda izzledigim gibi güm güm değildi doktor 8 mm bebek normal dedi ama benim kafama takıldı:KK43: sizin ki nasıldı
Benim de ilk duyduğumda çok az duydum doktor yeni atmaya başlamış dedi 8. Haftada tekrar gidip dinledim içim rahat değildi o zaman çok net duydum canım ferah tut içini :))

Benim de ilk duyduğumda çok az duydum doktor yeni atmaya başlamış dedi 8. Haftada tekrar gidip dinledim içim rahat değildi o zaman çok net duydum canım ferah tut içini :))
Ay cok teşekkür ederim ya doktor da bu haftaya normal dedi ama ben izledigim videolarda hep güm güm atacak sandıgım icin galiba tuhaf geldi adam normal diyor ben hala vesvese yapıyorum

İkiz gebeliğe hamile olduğumu öğrendim beta degerim 10447 buna göre 6 haftalık ama keselerden büyük olan boş diğerinde bebek gözüktü bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Canım benimde büyüğünün altında küçük kese vardı o da boş gelişememiş bile kese, doktor söyler zaten birşey demedi mi

Bilgim dahilinde olanları güncelledim Kızlar eklenecek kişileri de ekledim iki kişi daha vardı cinsiyet öğrenen sanki çıkın kız ortaya 😅

Sizin ki de ilk öylemiydi cok tesekkur ederim 111di normal hızlanacak dedi ama ben kafaya taktm
Ay yok niye kafana takiyosun ben hiç sormadım doktorda demedi ama video çekmiştik 4 hafta sonra yeniden gittiğimde yine kalp atimina birsey demedi ama bundada video çektim ikisini arka arkaya izleyince farkettim sonradanki cektigimle fark var daha hızlanmış.

Ay yok niye kafana takiyosun ben hiç sormadım doktorda demedi ama video çekmiştik 4 hafta sonra yeniden gittiğimde yine kalp atimina birsey demedi ama bundada video çektim ikisini arka arkaya izleyince farkettim sonradanki cektigimle fark var daha hızlanmış.
Teşeklür ederim canım❤️ ben sormadım kendi dedi gayet iyi su kdr diye😂

Teşeklür ederim canım❤️ ben sormadım kendi dedi gayet iyi su kdr diye😂
Tamam hiç canını sıkma daha kalbi küçücük kendi ne ki kalbi ne kadar olsun zaman geçtikçe iyice büyüyecek kalbi iyice saglamlasacak daha yeni yeni atmaya başladığı için yavaş atıyor 8 .haftalarda bı dinle gümbür gümbür

Tamam hiç canını sıkma daha kalbi küçücük kendi ne ki kalbi ne kadar olsun zaman geçtikçe iyice büyüyecek kalbi iyice saglamlasacak daha yeni yeni atmaya başladığı için yavaş atıyor 8 .haftalarda bı dinle gümbür gümbür
Çok teşekkür ederim🙏🥰 siz kaçıncı haftadasınız

X