Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kizlar yorgun argin eve geliyorum uyuma hayaliyle uyuyamiyorum.. gece 4-5 kere cise kalkiyorum. 3-4 damla cis bile beni rahatsiz ediyo😩😩😩
Bende çok çişe kalkıyorum ya, yanıyorum böyle vucudum birde ben artık sırt üstü yattığımda rahat edemiyorum sürekli yan yatıyorum

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Bizde dr kısıtlama yok demişti hafif şekilde yaptık ondan mı tesadüfen mi bilmiyorum ama kanama alanı çıktı bende. Şimdi yasak.. ben zaten istemiyorum :₺

Bizde dr kısıtlama yok demişti hafif şekilde yaptık ondan mı tesadüfen mi bilmiyorum ama kanama alanı çıktı bende. Şimdi yasak.. ben zaten istemiyorum :₺
Tesadüf olmuş olabilir canım çünkü arkadaş grubum var bugün onlarla da konuştuk baya yapmış hamileyken bir çok kişi 🙈Valla benim zaten uykumdan çişimden hormonlarımdan hiç oralarda değiliz 🤣🤣

Kızlar 10+5 haftalık hamileyim bugün çarşıya gittik eşimle yollalrda calisma var heryer cukurdu eşimde sürekli çukurlara çarptı durdu çok sarsildim arabanın içinde çok endişeliyim bişey olurmu

Kızlar 10+5 haftalık hamileyim bugün çarşıya gittik eşimle yollalrda calisma var heryer cukurdu eşimde sürekli çukurlara çarptı durdu çok sarsildim arabanın içinde çok endişeliyim bişey olurmu
Ben sabah akşam servisle gidip geliyorum çok sarsıyo ama bişey olmuyo canım endişelenme çok

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Bize doğuma kadar yasak riskli gebe olduğum için eşim de ne zaman hamile kalsam o zaman dürtüyorlar herhalde niye yapmıyoruz diye tutturuyor normalde 10-15 gün yapmasak umrunda olmaz ara sıra bişeyler yapıyoruz ama ona da cinsellik denmez sadece kendisini rahatlatıyoruz yani öyle normal ilişki yok ayıptır ama elle falan işte 🤦‍♀️

Ya kızlar benim sağ gogsum çok acıyor üç dört günde koltuk alti ağrım vardı bugün yokladım şişlik oluşmuş başına gelen oldu mu?

İkiz gebeliğe hamile olduğumu öğrendim beta degerim 10447 buna göre 6 haftalık ama keselerden büyük olan boş diğerinde bebek gözüktü bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-24-14-58-17-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-10-24-14-58-17-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2024-10-24-14-58-07-70_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2024-10-24-14-58-07-70_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 17
babylovee babylovee Mervenur277 Mervenur277 kızlar siz iyisiniz değil mi göremedim sanki sizi bayadır
Canım selam, pek aktif olamadim bu aralar dikkatinden kaçmamış 🥰
Bir sorun yok cok şükür bir iki gün önce tek tarafli bir agrim olmuştu bende bugun randevu aldim kontrole gittim devlet hastanesine göründüm bugün orda da takipli olmak gerekiyormus ya.
Dr da akıntı vs sordu sarı vb akıntım oldugunu söyledim bir önceki idrar tahlilimde de hafif enfeksiyon var gibi çıkmış öyle söyledi. Bitane ilac verdi Donaxyl fitil. Onu kullanmamı söyledi.
Birde yasayan var mi bilmiyorum kalbim hizli atiyor yani bariz sekilde. Bazende fazla hizli atiyor sordum dra o da kardiyolojiye görünmemi tavsiye etti cok beklemeyiz bu haftalarda dedi çarpıntı. Bende muayene oldum dr şükür birsey yok dedi. Heyecandan oluyordur dedi ki olabilir muhtemeldir 😄 bende gelismeler böyle. Sizde ne var ne yokk 🥰🤍

X