- 15 Aralık 2011
- 303
- 211
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.081
Ben de öyleyim şu an ama hiç üzülmüyorum Çünkü 4 kilo aldım bebişimi öğrendiğimden bu yana en tatlı kilo almalar bunlar keyfini çıkarıyorumBir kez daha üzüldüm tombikliğime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyleyim şu an ama hiç üzülmüyorum Çünkü 4 kilo aldım bebişimi öğrendiğimden bu yana en tatlı kilo almalar bunlar keyfini çıkarıyorumBir kez daha üzüldüm tombikliğime
Allah kavuştursun canımBenim eşim doğu görevinde gideceğini öğrendikten bi kaç gün sonra bebişi öğrendik böylesi hayırlıdır belki ne bileyim
Bende çok çişe kalkıyorum ya, yanıyorum böyle vucudum birde ben artık sırt üstü yattığımda rahat edemiyorum sürekli yan yatıyorumAy kizlar yorgun argin eve geliyorum uyuma hayaliyle uyuyamiyorum.. gece 4-5 kere cise kalkiyorum. 3-4 damla cis bile beni rahatsiz ediyo
Bende çok çişe kalkıyorum ya, yanıyorum böyle vucudum birde ben artık sırt üstü yattığımda rahat edemiyorum sürekli yan yatıyorum
Analığa hazırlık vol 1Evet ya derin uykum bolunuyo full
Bizde dr kısıtlama yok demişti hafif şekilde yaptık ondan mı tesadüfen mi bilmiyorum ama kanama alanı çıktı bende. Şimdi yasak.. ben zaten istemiyorum :₺Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Tesadüf olmuş olabilir canım çünkü arkadaş grubum var bugün onlarla da konuştuk baya yapmış hamileyken bir çok kişi Valla benim zaten uykumdan çişimden hormonlarımdan hiç oralarda değilizBizde dr kısıtlama yok demişti hafif şekilde yaptık ondan mı tesadüfen mi bilmiyorum ama kanama alanı çıktı bende. Şimdi yasak.. ben zaten istemiyorum :₺
Amin inşallahAllah kavuştursun canım
Ayy bende aynıyım bide uyanınca uyuyamıyorum bi süre, tüm gün ruh gibi geziyorum iş yerinde resmenAy kizlar yorgun argin eve geliyorum uyuma hayaliyle uyuyamiyorum.. gece 4-5 kere cise kalkiyorum. 3-4 damla cis bile beni rahatsiz ediyo
Ben sabah akşam servisle gidip geliyorum çok sarsıyo ama bişey olmuyo canım endişelenme çokKızlar 10+5 haftalık hamileyim bugün çarşıya gittik eşimle yollalrda calisma var heryer cukurdu eşimde sürekli çukurlara çarptı durdu çok sarsildim arabanın içinde çok endişeliyim bişey olurmu
Ne bilim ya teyzemler korkuttu biraz beni yarın randevu bulamadım gidecektim de doktoraBen sabah akşam servisle gidip geliyorum çok sarsıyo ama bişey olmuyo canım endişelenme çok
Bize doğuma kadar yasak riskli gebe olduğum için eşim de ne zaman hamile kalsam o zaman dürtüyorlar herhalde niye yapmıyoruz diye tutturuyor normalde 10-15 gün yapmasak umrunda olmaz ara sıra bişeyler yapıyoruz ama ona da cinsellik denmez sadece kendisini rahatlatıyoruz yani öyle normal ilişki yok ayıptır ama elle falan işteKızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Cnm kanamam falan yoksa Allah korusun korkma, kendini korkutup strese girme bence yine sen bilirsin tabiNe bilim ya teyzemler korkuttu biraz beni yarın randevu bulamadım gidecektim de doktora
Baştan beri sürekli korkular yaşıyorum Allaha emniyet ediyorum bebeğimi nasıl geçecek bu korkulara 9 ay bilmemCnm kanamam falan yoksa Allah korusun korkma, kendini korkutup strese girme bence yine sen bilirsin tabi
Sağlıkla gelsin kuzum
Canım selam, pek aktif olamadim bu aralar dikkatinden kaçmamış