Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle 8+5 deyiz bugun goguslerimin o dolukuhu gitti sadece uclari hassas zaten benim uyku dışında bir belirtimde yoktu 8 kasim gibi gidicem doktora daha cok var hersey yolundadır degil mi cok taktim kafama
Bende aynı
Göğüslerimin hafif acıması kaldigi büyüklük dışında belirtilerim kalmadı
Arada göğsümü elleyip acıyı hissedince rahatlıyorum 😅
Burdan olumsuz haberler okudukça etkileniyoruz sanırım
Yolundadır inşallah her şey
Haftaya benimde kontrolüm, inşallah güzel haberler ile dönerim ,inşallah sende aynı şekilde 🤲🏼

Ben kakao yağı, badem yağı ve biraz da zeytin yağını karıştırdım. İnternette iyi geldiğine dair çok yorum görmüştüm. Çok düzenli kullanamadım henüz, hatta 4 5 kez falan kullandım galiba. Bir yandan da badem yağı tüyleri arttırır mi diye de düşünüyorum çünkü hormonların etkisinden mi bilmiyorum sanki göbeğimdeki tüyler artıyor kullanamiyorum yağı tedirginlikten, bıyıklarım bile 1 hafta içinde çıkıyor illallah ettim arkadaşlar bu normal mi nasıl bir değişim yaşıyorum bazen ağlamak istiyorum 😂🥲
Evet benimde göbeğimdeki tuyler arttı bencede 😅
Diyorum bu zamana kadar dikkatli mi bakmamıştım acaba gobegime ,hep mi vardi bunlar 😅

İşten eve gidip gelirken biraz yürüme mesafem oluyor ondan kaynaklı yoksa surekli hareketlilik değil işte yine hiç yoktan iyidir diyorum kendime. İlk aylar geçtikten sonra belki daha da rahat ederiz ve yürüyüş yapmaya enerjimiz olur ☺️
İnşallah canım, haber veririm 🌸💖
Ay inşallah canım benimde çalışma saatlerim 3 aydan itibaren düşecek daha erken çıkacağım daha çok yürüyüş için zaman ayırabilirim diye düşünüyorum yani minik müsaade ederse tabi :)
Birde pilates düşünüyorum ama doktorumda normal hayatında aktif spor yapmıyorsan 6. aydan önce başlama erken doğum riski olabilir dedi o kafamı karıştırdı biraz :KK43:

Ay inşallah canım benimde çalışma saatlerim 3 aydan itibaren düşecek daha erken çıkacağım daha çok yürüyüş için zaman ayırabilirim diye düşünüyorum yani minik müsaade ederse tabi :)
Birde pilates düşünüyorum ama doktorumda normal hayatında aktif spor yapmıyorsan 6. aydan önce başlama erken doğum riski olabilir dedi o kafamı karıştırdı biraz :KK43:
Evet bende öyle bir yazı okumuştum. Vücut alışkın degilse iyi gelmeyebiliyormuş. Hiç hareket etmemek de kötü olur, en azından şimdilik yürüyüşle başlayabiliriz. İnşallah daha kolay olur her şey 2. 3 aylik dönemde 🥲☺️

Bende aynı
Göğüslerimin hafif acıması kaldigi büyüklük dışında belirtilerim kalmadı
Arada göğsümü elleyip acıyı hissedince rahatlıyorum 😅
Burdan olumsuz haberler okudukça etkileniyoruz sanırım
Yolundadır inşallah her şey
Haftaya benimde kontrolüm, inşallah güzel haberler ile dönerim ,inşallah sende aynı şekilde 🤲🏼
Evet bende elleyip biraz acitinca rahatliyorum 🤣 psikopat oldum iyice 🤣🤣 insallah hersey yolundadır. 🙏 Evet olabilir ayni haftalara gelince bir endişe sarıyor etkileniyoruz. Bende randevumu aldım 8 kasima insallah hepimiz guzel haberlerle döneriz 🩷🙏

Kaçıncı haftanizdasiniz evet geçmiyor maalesef sonrada evhamlar başlıyor 🥹
Evet ya bende 13 kasımda gidicem şuan 9 haftalık, az öncede bir yerde yorumda kadının 12 haftalık bebeğin kalbinin durduğunu okudum o kadar üzüldüm ki bende de elham başladı, rabbim neyi nasip ederse o ama böyle şeyler görünce de takıntı yapıyorum strese giriyorum

Evet ya bende 13 kasımda gidicem şuan 9 haftalık, az öncede bir yerde yorumda kadının 12 haftalık bebeğin kalbinin durduğunu okudum o kadar üzüldüm ki bende de elham başladı, rabbim neyi nasip ederse o ama böyle şeyler görünce de takıntı yapıyorum strese giriyorum
Evet görünce okuyunca cok üzülüyorum bende rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin 🙏birden belirtiler kaybolunca aklima bunlar geliyor çok üzülüyorum dusunmemek lazım kötüyü 8+5 deyiz bizde 8 Kasım'da gideceğim bende o gune randevumuz var bakalim rabbim guzel seyler nasip etsin butun hamislere ❤️

Evet bende öyle bir yazı okumuştum. Vücut alışkın degilse iyi gelmeyebiliyormuş. Hiç hareket etmemek de kötü olur, en azından şimdilik yürüyüşle başlayabiliriz. İnşallah daha kolay olur her şey 2. 3 aylik dönemde 🥲☺️
Yürüyüş genel olarak hayatımda vardı zaten son aylara kadar tam 3. ayı doldurduktan sonra standart rotama devam edeceğim daha düşük tempoda bakalım inşallah çok iyi gelir sağlıklı kolay bir doğum yaparım :)
Normal doğum istiyorum ben çok bebeğimle yürüyerek doğumhaneden çıkmak istiyorum inşallah nasip olur 🙏

Evet görünce okuyunca cok üzülüyorum bende rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler versin 🙏birden belirtiler kaybolunca aklima bunlar geliyor çok üzülüyorum dusunmemek lazım kötüyü 8+5 deyiz bizde 8 Kasım'da gideceğim bende o gune randevumuz var bakalim rabbim guzel seyler nasip etsin butun hamislere ❤️
Olumsuz durumları gördükçe insanın içine bir kurt düşüyor ama gözlerimi kapamamız gerekiyor bebişlerimizi strese boğmamak için inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza ❤️
Ben eve şu basit usul doppler cihazları var ya kalp atışını duyabildiğimiz ondan alıcam galiba böyle zaman geçmiyor 4 hafta bitecek gibi değil hiç :KK43:(

Olumsuz durumları gördükçe insanın içine bir kurt düşüyor ama gözlerimi kapamamız gerekiyor bebişlerimizi strese boğmamak için inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza ❤️
Ben eve şu basit usul doppler cihazları var ya kalp atışını duyabildiğimiz ondan alıcam galiba böyle zaman geçmiyor 4 hafta bitecek gibi değil hiç :KK43:(
Bir zarari var mi acaba nereden bakacaksın mantikliymis 🤣

Ben onu duydum Ocak mı şubat anneleri mi onlarda görmüştüm bi kaç kişi almıştı sanırım. Ya o da zararlı olur diye korkuyorum şimdi ben alırsam dayanamam her gün kontrol ederim ama radyasyon sonuçta çocuğa

Yürüyüş genel olarak hayatımda vardı zaten son aylara kadar tam 3. ayı doldurduktan sonra standart rotama devam edeceğim daha düşük tempoda bakalım inşallah çok iyi gelir sağlıklı kolay bir doğum yaparım :)
Normal doğum istiyorum ben çok bebeğimle yürüyerek doğumhaneden çıkmak istiyorum inşallah nasip olur 🙏
Amiiinn inşallah, hareketin doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor umarım iyi gelir. Ben de normal doğum düşünüyorum, nasibimiz ne olur bakalım. Sağlıkla gelsinler inşallah en güzel şekilde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 🌸🙏🏻

Ben onu duydum Ocak mı şubat anneleri mi onlarda görmüştüm bi kaç kişi almıştı sanırım. Ya o da zararlı olur diye korkuyorum şimdi ben alırsam dayanamam her gün kontrol ederim ama radyasyon sonuçta çocuğa
Bende kendimden korkuyorum dakika başı kalbini duyayım diye tutamam kendimi istemeden birde zarar verirsem diye

X