Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular

Kızlar , hamişlikte cinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz🙈 Doktorumuz gayet sağlıklı çok faydası var dedi ama valla bebek var diye biz hiç o taraflarda değiliz. Çok garip duygular
Biz de kardeş kardeş yatıyoruz ne eşimin bir beklentisi var ne benim 😅 Galiba geneli böyle oluyor 😂😂

Eşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonra

hayir daha degil malesef, ben 2 hafta once gitmistim doktora. 4 hafta sonra gel dedi. Bu gittigimde dna testi de yapilicak o zaman ogrenecegim. belki ultrasonda da gorulur bu sefer.
Bende gruba çok şaşırdım dün evet erkende öğrenen çok var ama genelde doktorlar en kesin sonuç 16. Haftadan sonra diyor erken öğrenenlerde yanılma çok oluyormuş

Bizim doktorumuz da kesinlikle öneriyor ama biz de çekiniyoruz açıkçası. 😔 Aslında faydalı bile özellikle normal doğum isteyenler için ama bilemedim🙈

Bizim doktorumuz biz sormadan söyledi çok sert davranmadan haftada 2 gibi çok normal, belirli bir riski olmayan hamileler için hayat olağan akışında akmalı dedi. 🤭 biz en başından beri devam ettik çok şükür sonrasında lekelenme ve ağrı gibi sorunlarım olmadı, olsaydı belki çekinebilirdim ☺️

Eşini tebrik ederim :) benimki günde 2 kez olmuyor diye triplerde… Bizde doktora sorduk bir sorun yok kısıtlamaya gerek yok dedi ama hem bulantılardan hemde bir şey olur korkusundan ben çok yanaşmak istemiyorum eşimede aksine birşeyşer oldu hamilelikten sonra
Valla ne kadar dayanıcaz bakalım

Bizim doktorumuz biz sormadan söyledi çok sert davranmadan haftada 2 gibi çok normal, belirli bir riski olmayan hamileler için hayat olağan akışında akmalı dedi. 🤭 biz en başından beri devam ettik çok şükür sonrasında lekelenme ve ağrı gibi sorunlarım olmadı, olsaydı belki çekinebilirdim ☺️
Doktorumuz normal doğumcu zaten yapın daha rahat doğurursun dedi. Biz böyle baktık boş boş 🤣🤣

Sizinkide günde 2 nası bişe canım eşine de helal olsun🤣🙈saygı duyuyorum heheh herkesin düzeni farklı iyi hissediyosan bebişte mutlu olur sen mutluysan

X