- 14 Mayıs 2023
- 1.438
- 1.342
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #3.841
Direk sitesinden alın türkiye sitesinden ben ordan aldımGeçen bende amazonda gördüm yorumlarda bozuk falan diye yazmış bir kaç kişi. Emin olamadım. Satıcı da amazon aslında çok güvenirim ama.
11+5 te fetal dna için kan verdim bugün sonuçlarım geldi tam 12+6 dayım. Sonuçlar 8 günde geldi.Kaç haftada öğrendiniz cinsiyeti
Bakayım hemen. Teşekkür ederimDirek sitesinden alın türkiye sitesinden ben ordan aldım
Gözünüz aydın, darısı başımızaKızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Hayırlı olsunKizlar selam dun fetal dna sonucu cikti temizmis ayrica detayliya da girmistim orda da sorun cikmadi, ayrica bir oglum oluyor
Teşekkür ederim bu gece deneyeceğim inşallah daha rahat bir uyku çekerimÜzerine yatmaktan da oluyor, sırtına ve bacak arana destek olacak yastık koy. Benim de sırtımda ağrı olmuştu uyuyamıyordum ağrıdan. Öyle yapınca bir nebze rahat uyumuştum. Belki iyi gelir sana da
16dan önce cinsiyet net değil diyorlar ama ben bekleyeyim diyordum… Çin takvimi yaptınız mı ne çıktı11+5 te fetal dna için kan verdim bugün sonuçlarım geldi tam 12+6 dayım. Sonuçlar 8 günde geldi.
Gerçekten de öyle, umarım faydasını görürsün. Yüz üstü yatınca omuzlar dinleniyor bence ama yan yatınca daha çok yük biniyor gibi geliyor. Karın büyüdükçe sırt üstü de yatamayacağızTeşekkür ederim bu gece deneyeceğim inşallah daha rahat bir uyku çekerimBiz şimdiden böyleyiz karnımız falan büyüyünce ne ağrılar bekliyor acaba bizlleri ((
Oy masallahhhhBenim de fetal DNA sinucu geldi çok şükür temiz vee bı oğlan da benden
O zaman kocaman bir maşallahh bende erkek hissediyorum bakalim.Kizlar selam dun fetal dna sonucu cikti temizmis ayrica detayliya da girmistim orda da sorun cikmadi, ayrica bir oglum oluyor
İyiyasayın diye bir hesap var ordan satılıyor. GüvenilirBakayım hemen. Teşekkür ederim
Ayy bana da erkek diyor herkes bende sanki erkek hissediyorum kısmet bakalımO zaman kocaman bir maşallahh bende erkek hissediyorum bakalim.
Birde ben sürekli masa başında çalışıyorum bilgisayar karşısında zaten tutuluyordu şimdi iki katı oldu ağrıGerçekten de öyle, umarım faydasını görürsün. Yüz üstü yatınca omuzlar dinleniyor bence ama yan yatınca daha çok yük biniyor gibi geliyor. Karın büyüdükçe sırt üstü de yatamayacağızhamile yastıkları ise yarıyor mu acaba
Bende de boyun ağrısı çene ağrısı var bu süreçte tetiklicek diye o kadar korkuyorumki. Gece sağa sola dönmekten helak oluyorum bende hamile yastığı alsam mı acaba diye düşündüm bacak arasına doğru konanlardan alan memnun olan var mı acaba?Birde ben sürekli masa başında çalışıyorum bilgisayar karşısında zaten tutuluyordu şimdi iki katı oldu ağrıBenim bir arkadaşım 3 farklı hamile yastığı almıştı hiç birinde de rahat edememişti o yüzden ondan yana da umudum yok valla
Benim pek umudum yok ama alıp deneyeceğim sanırım çokta başka bir seçeneğimiz yokBende de boyun ağrısı çene ağrısı var bu süreçte tetiklicek diye o kadar korkuyorumki. Gece sağa sola dönmekten helak oluyorum bende hamile yastığı alsam mı acaba diye düşündüm bacak arasına doğru konanlardan alan memnun olan var mı acaba?
Ayyy gözün aydınKızlar günaydın. Fetal dna sonucumuz temiz geldi. Allah herkese nasip etsin hepimizin sonuçları tertemiz gelsin inşallah.Cinsiyeti akşam eşimle birlikte öğreneceğiz size de yazarım mutlaka. Çok heyecanlıyım.
Gerçekten de masa başında olunca duruş bile saçma sapan bir hal alıyor. Ben de aynı şekilde sürekli oturuyorum arada kalkip yürümeye çalışıyorum ofiste. Gün içerisinde maksimum 6 7 bin adım anca atıyorum. Eve geçince yürüyeyim diyorum onu da yapamıyorum yorgunluktan.Birde ben sürekli masa başında çalışıyorum bilgisayar karşısında zaten tutuluyordu şimdi iki katı oldu ağrıBenim bir arkadaşım 3 farklı hamile yastığı almıştı hiç birinde de rahat edememişti o yüzden ondan yana da umudum yok valla
Allah göstermesin ya, ağrısız atlatalım yeni doğum yapan arkadaşım var . Fıtığı tetikledi bebek emiyor diye ilaç kullanmadan bekledi valla analık çok başka bişi inş zor şeyler yaşamayız canımBenim pek umudum yok ama alıp deneyeceğim sanırım çokta başka bir seçeneğimiz yok
3 yıl önce bel fıtığından tedavi görmüştüm bende bakalım karnımız büyüyünce ne olacak
Çin takvimi kız ama cinsiyeti akşam eşimle öğreneceğim bakalım doğru mu16dan önce cinsiyet net değil diyorlar ama ben bekleyeyim diyordum… Çin takvimi yaptınız mı ne çıktı
Banada banada sadece esim kiz hissediyorum diyor etrafmdaki es dost hep erkek diyor bakalmAyy bana da erkek diyor herkes bende sanki erkek hissediyorum kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?